[Blogger BOT V.4.0] - Blogger İçin Özgün XML Üretme Aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lütfen bunu ispatlayın. Aksi takdirde şikayet edileceksiniz. Bir tarama sitesinden bu linki koymak ispat değildir.Virüs var diyorsunuz. Virüs olarak algılayan siteler var değil.
Site yöneticilerine programın bütün kodları gönderilebilir..

Azıcık araştırma yaparsan anlarsın ki, internet üzerinden veri çekmeye çalışan ve daha sonra bilgisayarına birşeyler kaydetmek isteyen vb.Net programlarını bazı antivirüsler şüpheli olarak etiketliyor.

Şu makalede, bir antivirüs programının kendini malware olarak tespit ettiği anlatılıyor:
Sophos Antivirus Detects Itself as Malware, Deletes Key Binaries

Burdaki linklerde de konu hakkında anlatımlar var.

Small VB.NET application detected by Antivirus SONAR.Heuristic - Stack Overflow

Antiviruses Detect My E-mail Program As Virus - VB.NET | Dream.In.Code

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, varsa bildikleriniz sizde birşeyler söyleyin. Programın kodlarını size gönderebilirim..

Son düzenleme:
Merhabalar botu aldım fakat bu xml limiti sıkıntısı var. O yüzden HTML olarak yapıyorum. fakat sadece resimlerin başlıkları çıkıyor. Resimler gözükmüyor. Bunun varmı bir çaresi.
Mesajima cevap alamadim. Pm gonderdim yardimci olursaniz sevinirim.

Lütfen bunu ispatlayın. Aksi takdirde şikayet edileceksiniz. Bir tarama sitesinden bu linki koymak ispat değildir.Virüs var diyorsunuz. Virüs olarak algılayan siteler var değil.
Site yöneticilerine programın bütün kodları gönderilebilir..

Azıcık araştırma yaparsan anlarsın ki, internet üzerinden veri çekmeye çalışan ve daha sonra bilgisayarına birşeyler kaydetmek isteyen vb.Net programlarını bazı antivirüsler şüpheli olarak etiketliyor.

Şu makalede, bir antivirüs programının kendini malware olarak tespit ettiği anlatılıyor:
Sophos Antivirus Detects Itself as Malware, Deletes Key Binaries

Burdaki linklerde de konu hakkında anlatımlar var.

Small VB.NET application detected by Antivirus SONAR.Heuristic - Stack Overflow

Antiviruses Detect My E-mail Program As Virus - VB.NET | Dream.In.Code

@Web_Scripti hocam, varsa bildikleriniz sizde birşeyler söyleyin. Programın kodlarını size gönderebilirim..

valla hocam avira var bende sitenizden indirdim öttü. sonra tarattım size göstermek için. isteyen herkes siteden .rar dosyasını indirip virüstotalde taratabilir veya farklı sitelerde. virüs var. şikayet edin farketmez,adminler de tarattıgında virüs bulundugunda gereken işlemi sizin için yapacaklardır zaten. ispatsa işte ispat,paypaldan ödeme geçerken önce bir programı açayım dedim son anda satın almaktan vazgeçtim.Niyetim konuyu baltalamak değil.

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:41 ----------
Farklı site tarama sonucu: https://www.metascan-online.com/#!/results/file/ac0e31ec7313410cb30e8d6ae0eee510/regular
ayrıca avirada trojan türevi virüsler dropper.gen şeklinde algılanır. siz aksini iddia etseniz de ben programıma güvenmek zorundayım. iyi satışlar

Son düzenleme:
Neyse seninle tartismaya girmeyeceğim. Gerekli yerlere mesajlari attim zaten. 80 i buldu kullanici sayısı onlar memnunlar ve guvenli oldugundan eminler.

Neyse seninle tartismaya girmeyeceğim. Gerekli yerlere mesajlari attim zaten. 80 i buldu kullanici sayısı onlar memnunlar ve guvenli oldugundan eminler.

Alan razı veren razı beni bağlamaz gerisi. Tartışmaya girebielcek durumda değilsiniz,isteyen kendi taratır. Programcı bulup bir bir kodları inceletecek halim yok sonuçta benim ürünüm değil. bol şans.

https://www.virustotal.com/ro/file/...d120990500bb6508f08d79f7/analysis/1452557582/

Kodları benim incelemem bir şey ifade etmez. Yukarıda verdiğiniz urller de birşey ifade etmez. Sonuç olarak exe dosyası kapalı kutudur:( Kullanıcılar zaten şimdi razı olur. Hesapların bir tanesi sizden kaynaklı olmadığı halde çalınırsa o zaman tek suçlu siz olursunuz. Daha önce buna benzer 10 larca konu kapatıldı. Kodları temizlediğiniz de haber edin konunuzu açalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri