blogger dan anlayan varmı arkadaslar

thedimebag

Yasaklanmış
blogger dan anlayan varmı arkadaslar
sıtem 3 gun oldu acalı hala gozukmuyor

sıte harıtası olusturdum googledan kayıt ettım url sını falan ama yınede gozukmuyor

evet 50 ye yakın konu var

---------- Mesaj saat 15:56:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:39 civarında gönderildi. ----------

içerik varmı içinde

50 ye yakın konu var

---------- Mesaj saat 15:56:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:56:05 civarında gönderildi. ----------

ne gibi bi sorunun var kardeş

arkadasım galıba gozukmuyor sıtem

gözükmüyor derken ne gözükmüyor,özel alan adıyla mı açtın

1-2 konu facebook da paylaşıp bir daha bak.index almış mı diye.

Gözükmeyen şey yanlış anlamadıysam Google'daki sıralamalarda çıkmaması. Düzgün bir seo ile anında çıkmasını beklemek imkansız hocam. 1-2 hafta sabretmenizi öneririm.

Blogger zaten seo olarak çok başarılı değil ama site oturmaya başladığı zaman oldukça hızlı index atmaya başlıyor.

google webmaster tools dan google gibi getiri dene belki siten spama düşmüştür 50 konu birden ekelyince hemde bu kopya içerikse gerçekten zor index alırsın
tavsiyem: 1 blog aç- günde hakim olduğu konu hakkında 2 tane özgün içerik ekle resimleri falan özenle etiketleri gir çok iddalı bir kelime olmadıkça ilk sırada yer alırsın

Blogger Google şirketinin olduğu için google anında indexliyor. senin nasıl bir sorunun var anlamış değilim :)

Blogger Google şirketinin olduğu için google anında indexliyor. senin nasıl bir sorunun var anlamış değilim :)

Yok hocam öyle bir avantajı kesinlikle,uzun zamandır kullandığım için biliyorum.blogger da sitenin kendine gelmesi baya sürüyor ama ondan sonra index açısından sıkıntı kalmıyor.

Dostum icerigimi ve sayfa linki googleda cikmiyo

---------- Mesaj saat 22:47:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:07 civarında gönderildi. ----------

Yok hocam öyle bir avantajı kesinlikle,uzun zamandır kullandığım için biliyorum.blogger da sitenin kendine gelmesi baya sürüyor ama ondan sonra index açısından sıkıntı kalmıyor.

Dostum alan adi alip .com u yapsam. Seo acisindan

Blogger zaten seo olarak çok başarılı değil ama site oturmaya başladığı zaman oldukça hızlı index atmaya başlıyor.

Hocam blogger bir google ürünüdür bu yönden seo konusunda oldukça başarılı bir alt yapıya sahiptir.

İçeriğin ve sayfaların çıkmıyormuş galiba robot.txt ile oynadıysan çıkmayabilir. Aynı zaman da sayfalarım ve blogum gözüksün diye bir seçenek vardır orada index alsın mı diye onu kapattıysan o yüzden de yapıyor olabilir. dikkatli ayarları tekrardan gözden geçirmeni öneririm.

Hocam blogger bir google ürünüdür bu yönden seo konusunda oldukça başarılı bir alt yapıya sahiptir.

İçeriğin ve sayfaların çıkmıyormuş galiba robot.txt ile oynadıysan çıkmayabilir. Aynı zaman da sayfalarım ve blogum gözüksün diye bir seçenek vardır orada index alsın mı diye onu kapattıysan o yüzden de yapıyor olabilir. dikkatli ayarları tekrardan gözden geçirmeni öneririm.

hocam bilmiyorum ezbere mi konuşuyorsun ama yılalrdır wordpress de kullanıyorum blogger da,blogger gerçekten wordprese göre zayıf seo anlamında,altyapının google da olması pek bir anlam ifade etmiyor,ben pratikte ne olduğuna bakarım. Yoksa blogger ayarlarım herşeu yerinde o yönden sıkıntı yok günlük 5k blogger sitem var ama başlangıç için kesinlikle tavsiye etmiyorum

Dostum cevap icin sag ol. Inan anlattiklarinin hepsini yaptim. Sence seo icin alan adi alimmi. com uzantili

---------- Mesaj saat 23:08:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:57:57 civarında gönderildi. ----------

hocam bilmiyorum ezbere mi konuşuyorsun ama yılalrdır wordpress de kullanıyorum blogger da,blogger gerçekten wordprese göre zayıf seo anlamında,altyapının google da olması pek bir anlam ifade etmiyor,ben pratikte ne olduğuna bakarım. Yoksa blogger ayarlarım herşeu yerinde o yönden sıkıntı yok günlük 5k blogger sitem var ama başlangıç için kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bende oyle dusunuyorum. Sadece ucretsiz olusu cezbediyor

Dostum cevap icin sag ol. Inan anlattiklarinin hepsini yaptim. Sence seo icin alan adi alimmi. com uzantili

---------- Mesaj saat 23:08:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:57:57 civarında gönderildi. ----------

Bloggerı seviyorum aslında hocam çok kullanışlı bir platform,içerik olarak herşeye izin vermesi falan avantajlı (reklam olarak xyz yasak tabi) ama seo olarak wordpress daha iyi orası kesin,3-4 ay önce bir sitemi bloggerdan wordpress'e taşıdım 2k tekili olan bir siteydi günlük,içerik aynı kalmasına rağmen 1 ayda tekil 8k lara geldi wordpresste,az buz fark değil.

hocam blogger sitelerim var uzun yıllardan beri bugün bir içerik açıyorum doğru etiketlerle doğru başlıkla direk 2. sayfaya çıkıyor google'da ve bir hafta gibi bir süre sonrada 1. sayfaya o kelimede bende Blogger seosu çok iyi fakat kullanıcıda da var iş.

---------- Mesaj saat 23:14:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:12:56 civarında gönderildi. ----------

hocam bende .com'lu alan adı alacaksanız temiz bir wordpress sistem ve temayla gerekli ve yerinde olan eklentilerle sitenizi 1-2 ay düzenli ve özgün içerik girerek tamamıyla üst sıralara çıkarabilirsiniz unutmayın. Örnek bir site var 2 yıllık .Com'lu pr değeri 1 bir blogger var 1-3 aylık arası pr değeri 3 yani demek istediğim iş sadece .com almakla bitmez. uğraşmak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri