blogger den anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

bayburt16

Kayıtlı Üye
yardımcı olucak arkadaşlar yorum atarsa bende sorunumu dile getiririm
şimdiden teşekkürler

sorunu olan varsa blogger ı öğrenebilirim:D

Bu nasil bir yardim konusu ?

Amac nedir :) yani neyin kanitini istiyorsun :)

Ben yardimci olurum sen su konuyu bir duzenle sorununu yaz yasadigin sorun bizim anladigim kisim icindemi bakalim :) boyle herkes yazacak ben yardimci olurum diye ama soru bir gelecek :) kimsenin bilmedigi yerden :D

soruyu yaz bence :)

Madem bu kadar yardımcı olmak için can atıyorsunuz :D :D evet çok saçma bir konu kimsenin yardım etmiyeceğini düşünmüştüm ilk 2 gün öyle oldu ama :D neyse işin espirisi bir yana

şimdi blogspot da birşey yayınlarken herşey anasayfaya gidiyor ben bu anasayfa gibi 2 3 tane sayfa oluşturmak istiyorum her paylaştığım anasayfaya gitmesin istiyorum var mı böyle birşey ?
[MENTION=4347]daralll[/MENTION] [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] [MENTION=1852]flyx[/MENTION] ilginiz ve alakanız için herkese Teşekkür Ederim

Madem bu kadar yardımcı olmak için can atıyorsunuz :D :D evet çok saçma bir konu kimsenin yardım etmiyeceğini düşünmüştüm ilk 2 gün öyle oldu ama :D neyse işin espirisi bir yana

şimdi blogspot da birşey yayınlarken herşey anasayfaya gidiyor ben bu anasayfa gibi 2 3 tane sayfa oluşturmak istiyorum her paylaştığım anasayfaya gitmesin istiyorum var mı böyle birşey ?
[MENTION=4347]daralll[/MENTION] [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] [MENTION=1852]flyx[/MENTION] ilginiz ve alakanız için herkese Teşekkür Ederim

evet var.

ama kullanmadigim icin ezbere anlatmam simdi.
ana sayfaya illaki gider. son yayinlar olarak sayisini sen belirlersin olmadi 0 yaparsin :) hic bir yayin gorunmez ozaman

onun disinda etiket usuluyle kategori ayirabiliyorsun blog da onun icinde gorerek anlatmam lazim ki suan gormuyorum :)

bana faceden yada skypeden yazacaksin musait bir anda anlatacagim

üst menüyü belli ki katogoriden oluşturmuşsun.sayfalardan oluştursaydın.sayfaya yazdığın ana sayfada görünmezdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri