Blogger erişimim engellendi

tekinn ben

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.baytekinn.com
Merhaba arkadaşlar blogger erişimim bu gün engellendi spamdan dolayı kapatıldı diyor bir çok aktif blogger sayfam vardı ve saçma sapan bir durumdan dolayı kapandı 2-3 aydır 1 yazı ekledim başkada eklemedim nedendir bilmiyorum 3-4 yıldır aktif kullanıyordum

http: //microformats.org/profile/hatom böyle bir sorun var

görünen linkle http://.........blogspot.com/2012/09/sifa-hocam-sinuzit-icin-bitkisel-cozum.html
sorunlu link http://......blogspot.com/2012_09_01_archive.html bu şekilde

mesaj gönderdim ama dönüş yaparlarmı bilmiyorum bilen varmı sorun nedendir aca yada önerisi olan işin garip tarafı web sitelerimin birinde ise aynı sorun oldu onunla uğraşırken blogger hesabım kapatıldı.

hazır db falan mı indirip atmıştın

db derken?
hiç bir kod eklemedim

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

itemtype:

http:// microformats.org/profile/hatom
hentry
itemtype:

http: //microformats.org/profile/hentry

bu şekilde bir sıkıntı var burada bir sıkıntı var anlamadım gitti

Son düzenleme:
Hocam blogger hesabiniz mi kapatildi komple yoksa sadece blogunuz mu kapatildi

Açılır merak etme.. Son günlerde sürekli gönderiyorlar. Blogger hesabı değil, sadece o blok siliniyor. İtiraz edince bot vs.. falan deyip gönderiyorlar...

Icerik ne uzerineydi hocam actionscript hocamin taktigiyle blog mu acmistiniz

İçerik satış ortaklığı yapıyorum ürünler vardı içerisinde 1-2 yazı yazıyor ve bırakıyorum ayrıca adsense ekliydi adsense bir sıkıntı olurmu onuda bilmiyorum toplamda 30 blog vardı en çokda sağlık üzerine blog yapmıştım onun gitmesi sorun hiç başıma gelmedi bloggerin hepsinin kapanması ve erişimin engellenmesi

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

#turgut06
Açılır merak etme.. Son günlerde sürekli gönderiyorlar. Blogger hesabı değil, sadece o blok siliniyor. İtiraz edince bot vs.. falan deyip gönderiyorlar...

Blogger hesabımı engellediler erişim engeli var diğer blogger hesabım açılsa sorun değil itiraz ettim ama bakalım bekliyorum.

hocam free sitelere güven olmaz. En temizi ücretli site açacaksanız. İstersen haksız yere de kapatsalar hakkını arayamazsın.

blogspot.com
wordpress.com
blogcu.com
tr.gg
yetkinforum.com

bunların gibi alayını yıllar önce kullandım. Hepsi fıs. Belki haftalarca belkide Aylarca uğraşıyorsun Bi sabah uyandığı kapatırlarsa bütün emeğin gidiyor.

ücretsiz sitelerde serveri kastıracak eylemler/etkinlikler yapmak, bot vs. vs kullanmak yasak.
Telif hakları içern film, video, müzik, adult vb. ne varsa eklemek yasak.

Bunun gibi birçok sebepten kapatabilirler.

Bunları neden bastıra bastıra söylüyorum? Çünkü yıllar önce çok emeğim harcandı ve emeği harcananları çok gördüm. Sizlerinde emeği harcanmasın diye söylüyorum. Mesela bazı ücretsiz hizmet verenler senin sitene reklam koyuyorlar kaldıramıyorsun.

Ücretsizlerin aralarında en iyisi blogspottur. Ama ücretsiz kullanma taraftarı değilim hiç bir zaman.

Son düzenleme:
Hocam doğru söylüyorsunuz ama bazende lazım oluyor işte yapacak birşey yok itiraz ettim ama web sitem var zaten backlink için kullanıyordum ve adsense için kullanıyordum işin tuhaf tarafı aynı anda hepsinin kapanması benim için sorun oldu sorunlu olanları kapatsalar ahdemeyeceğim
neyse yapacak birşey yok itirz edeceğim yine ama boşda durmam yeni hesaplarla devam ederim artık

Hocam doğru söylüyorsunuz ama bazende lazım oluyor işte yapacak birşey yok itiraz ettim ama web sitem var zaten backlink için kullanıyordum ve adsense için kullanıyordum işin tuhaf tarafı aynı anda hepsinin kapanması benim için sorun oldu sorunlu olanları kapatsalar ahdemeyeceğim
neyse yapacak birşey yok itirz edeceğim yine ama boşda durmam yeni hesaplarla devam ederim artık

Paravan blog tarzi kurulan networkleri google pek sevmiyor hocam ayni yere ayni blogger uzerinden link cikisi verdiginiz icin kapanmis olabilir.

hayret edilecek bir durum oldu blogger için itiraz ettim açılması için mail attım, 4 yıl önce kapatılan youtube hesabımı açtılar ne iş bilemedim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri