Blogger Hakkında Yardım Edecek Var mı?

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Ben blogger işine başlyacağım.Tasarım hakkında mesela Yeni Yabancı Şarkılar 2014 şu site gibi tasarım istiyorum.Ben videoyu nasıl böyle koyacağım.Adam her yere köprü gibi şeyler eklemiş fotoğraf ile falan.Top 10 liste yapmış farklı bir yere.Ben yapamıyorum.Hep alt alta gidiyor benim yazıılarım.Bana skype veya teamwiewer'den yardımcı olacak varsa çok sevinirim.O arkadaşa benden finans ile ilgili çok güzel bir kaynak vereceğim.Ünlemsiz to %30 kesin oluyor videolarda.Şimdiden sağ olun.PM'lerinizi bekliyorum.

sen iste yeterki :)
dostum bak burdan başla direk kalıplardan başla
Ana Sayfa - HTML Nedir? - HTML Hakkinda Temel Bilgiler - HTML Dersleri HTML5 Özellikleri HTML Kodları

sonra tekrar ulaş bana sana template tasarım hepsini gösteririm.

Yeterki iste sen, ben askerde çarşı izninde çalışarak öğrendim bu siteden bilgin olsun ;)
Hocam kalıp dediğiniz PM'den link atar mısınız?Bu arada ben çok hevesliyim.Yani 4 5 saatte öğrenirim çok zor değilse.Sağ olun şimdiden.

Hocam kalıp dediğiniz PM'den link atar mısınız?Bu arada ben çok hevesliyim.Yani 4 5 saatte öğrenirim çok zor değilse.Sağ olun şimdiden.

kalıp derken bu sayfada html'in kalıplaşmış bilinmesi gereken şeyleri anlatıyor. Bu sayfayı bastan sonra çalış blog düzenleyecek seviyeye gelirsin. Sol taraftaki menülerden başla girişten aşağıya doğru git.

buda html editör. yukarıya kodu yazarsın aşağıda sana çıktısını verir. Bu iki araç yeter başlangıç için sana
Real-time HTML Editor

Hocam yazdığın blogta 3 gadget var yanyana yani her resime etiket vermiş (label) tıkladığında etikete girilen yayınlar çıkıyor çok basit aslında 1 saatini almaz çözersin bloggeri. Ama attığın blog tasarımı hoş değil. Google'a "blogger video themes " yazarsan daha güzel temalar çıkar karşına.

Hocam yazdığın blogta 3 gadget var yanyana yani her resime etiket vermiş (label) tıkladığında etikete girilen yayınlar çıkıyor çok basit aslında 1 saatini almaz çözersin bloggeri. Ama attığın blog tasarımı hoş değil. Google'a "blogger video themes " yazarsan daha güzel temalar çıkar karşına.
hocam siz biliyorsunuz.bana yardım eder misinz.Nasıl yapıcam böyle.Ben tema bulmasına buluyorum da.Video falan var.Reklam gibi.Sekmeler var.Ben de sekmelere yapmak istiyorum.Mesela hip hop ona tıklayacağım.hip hop şarkılar falan çıkacak.bunun gibi.Üstteki arkadaşın dediği sitede aklım çok karıştı.Siz yardımcı olursanız çok sevinirim.Elimden geldiği kadar da size çok iyi kaynaklar bulurum.

hocam siz biliyorsunuz.bana yardım eder misinz.Nasıl yapıcam böyle.Ben tema bulmasına buluyorum da.Video falan var.Reklam gibi.Sekmeler var.Ben de sekmelere yapmak istiyorum.Mesela hip hop ona tıklayacağım.hip hop şarkılar falan çıkacak.bunun gibi.Üstteki arkadaşın dediği sitede aklım çok karıştı.Siz yardımcı olursanız çok sevinirim.Elimden geldiği kadar da size çok iyi kaynaklar bulurum.

Hocam sınav haftasındayım yoksa baştan bile tasarlarım sıkıntı olmaz ama uygun bir tema bulup kurulum yaparsanız sizin sorununuz çözülür blogger tema kurma ile ilgili videolar izlerseniz 1 saatinizi almaz kurmanız.

Hocam sınav haftasındayım yoksa baştan bile tasarlarım sıkıntı olmaz ama uygun bir tema bulup kurulum yaparsanız sizin sorununuz çözülür blogger tema kurma ile ilgili videolar izlerseniz 1 saatinizi almaz kurmanız.
hocam ben uygun temayı buldum.ama yazıları falan değiştirme yapamıyorum.siz bloggeri nerden öğrendiniz.bana da söylerseniz sevinirim.

html bilginiz varmı?

kalıp derken bu sayfada html'in kalıplaşmış bilinmesi gereken şeyleri anlatıyor. Bu sayfayı bastan sonra çalış blog düzenleyecek seviyeye gelirsin. Sol taraftaki menülerden başla girişten aşağıya doğru git.

buda html editör. yukarıya kodu yazarsın aşağıda sana çıktısını verir. Bu iki araç yeter başlangıç için sana
Real-time HTML Editor
hocam ben blogger için hazır tema buldum içinde yazılar falan var video var.değiştiriyorum not defteri ile xml dosyasını.yükleme yapıyorum bloggere temayı bu sefer de hata veriyor.1 saatten beri hep aynı şeyle meşgulum.teamwiewer veya skype ile yardımcı olursanız sevinirim.

blog okulu yaz google'a ordan öğrenebilirsin hocam mantığını kavrarsan çözersin hemen zor bir şey değil blogger.
hocam ben blogger için hazır tema buldum içinde yazılar falan var video var.değiştiriyorum not defteri ile xml dosyasını.yükleme yapıyorum bloggere temayı bu sefer de hata veriyor.1 saatten beri hep aynı şeyle meşgulum.teamwiewer veya skype ile yardımcı olursanız sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri