Blogger ile kazançlarınızı kolayca arttırın

Merhaba Arkadaşlar,

1 dakikanızı ayırın ve blogger.com'a giriş yapıp blogu oluştura tıklayınız.

Neden blogger çalışmalıyım?

1) Youtube videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın youtube aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

2) Dailymotion videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın dailymotion aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

3) Web Adsense kullanarak blogunuzdaki tüm sayfalardaki her alandaki reklamdan kazanırsınız.Bildiğiniz üzere blogger.com google.com'un sitesidir. Aramalarda en üstte çıkmaktadır. Bu nedenle google'daki ziyaretçi youtube.com daki ziyaretçinin 10 katıdır.

Not: Eklenecek videoların player boyutunu ayarlarım sayfasından değiştirebilirsiniz.

Risk ile yaşamayın ihtimalleri arttırın.

Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!
OBBvzP.png
Hocam iyide nasıl ekleyeceğiz ne yapacağız bu işlerden anlamayanlara da bi anlatsaydın iyiydi..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

blogları pingleme seolama gibi şeyler yapmadanda hit'ler geliyormu ?

web scriptinin yazdıklarına ek olarak

hack
+18
crack

tarzı videolarda sıkıntıya uğratır. bilginiz olsun.

Sonunda geldi... ellerine sağlık hocam

mobil mesaj

Hocam vallaha sizin çalışma hevesinize hayranım , yakında cebimize para koyan bot yazacaksınız :D
Hocam suresi olmayanlarda yükleme şuan yapılmıyor
Hitapda sıkıntı yok, blogger ile kanal arası alaka yok. Sonuçta kanalını eklemiyorsun bota blogger ekliyorsun. Millet ilk saatden çekinecek. Tesadüfftür ki denk gelmiştir. Sen kanalın özgün olsada spam kanal çalıştıysan iz bırakmakdan dolayı o kanal banlanmıştır. Youtube yaz zaten %99 özgün olsuğu için açarlar.

Teşekkürler üstad, evwt popüler kanalları çekmek çok mantıklı. Sonuçta hit youtubedan değil google dan gelicek. Aynı yöntemle 3 gündür test ediyorum deli para:)

Tabiki hocam üstte belirttiğim gibi sadece yasal olmayan, youtube da kimsenin yayınlanmasına izni olmayan şeyleri biliyoruz. Onların izni işte web adsense kullananlar içinde yasal değil. Örneğin bir bakın hiç bir film dizi sitesinde adsense reklamı yoktur. Çünkü adsense kabul etmez, başka sitesiyle oynaylatıp o sitesine film videosu atarsa adsensede yayınlarsa web adsense banlanır. Bu nedenle bahsettiğim 3 kategoriden uzak durdukça web adsense %99.99 ömür boyu kazandırır.

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:51 ----------

Aynen öyle bir sistem.

Api key ömürde bir defa alınıyor. Kanal ekleme ise çok basit. İndir firefox eklemtimi sağ tıkla kanalı ekle de kendi halletsin...

Hocam hitsiz blogger oluştu varsaysak bile, videonuzu çok iyi oranda aramada yükseltir. Yayınlanması bile yeterli.

Videoyap ile bir bütün hocam. Şuanda ilk 10 gün süresi olanda olmayanda kullanabilir durumda...

tebrik ederim hocam çok süper bir proje. reklam nasıl oluyor bunda adsense mi bağlayacaz yoksa partner var mı ?

Önceden bu özellik gelse ek kazanç kapısı derdim.Ama özgün çalışanların bile adsenseleri kapanırken bu özellik pek birşey ifade etmiyor bence

Zor günlerin adamısın vesselam. İnsana zorla para kazandıracaksın çıkar bakalım projeleri:) Teşekkürler çok güzel hizmet.

:) İnsanlar youtube'un şiddetinden bıktı. Açıkcası bende bu kadar üzüleni gördükçe üzülüyorum. Babamın bir sözü vardır. Bir kişi hayata ne kadar çok amacı varsa o kadar çok bağlanır. Örneğin hayatındaki tek kişi kız arkadaşındır. Annen babanın yeri azdır(Gençliğimde olmuştu). Kız arkadaşından ayrılırsın hayatın bitmiş gibi hissedersin. Fakat kız arkadaşın varken arkadaşlığına + ailene + işine de önem verirsen kız arkadaşından ayrıldığında 1/4 belki az olsada 2/4 oranında etkilenirsin.

Buda aynen öyle üstad. Bir kişi youtube denerken, dailymotion denerken, birde 2 saniyesini ayırıp bir web adsense açıp blog da denemelidir. Youtube ödemezse daily ve web adsenseden alır. Daily de denemek istemiyorsa sadece web adsenseden alır. Ama bu 3 ünüde deneyip yok kazanamıyorum diyecek kişi zaten burada işi yok..

Hocam vallaha sizin çalışma hevesinize hayranım , yakında cebimize para koyan bot yazacaksınız :D

Teşekkürler üstad, cebinize para koyan bot için çalışmalara yakında başlayacağım :) Bankalardan api kodlarını bekliyorum.

Hocam iyide nasıl ekleyeceğiz ne yapacağız bu işlerden anlamayanlara da bi anlatsaydın iyiydi..

Haklısın üstad, yakında yeni tanıtım videomu çekerim. Bu süreç için client alımı aşağıdaki resimli anlatımı yaptığım yerdeki gibidir. Onun dışında zaten maili yaz ekleye bas yapıyoruz.

Blogger Client Id ve Secret

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

blogları pingleme seolama gibi şeyler yapmadanda hit'ler geliyormu ?

Merhaba hocam,

pingleme sistemini çok müthiş bir yapıyla yapıyorum. Kısa sürede gelicektir. açıkcası ben şuanda pingleme v.s. yapmadım. Bu sistem google'un sistemi oldugu google.com daki aramalarda önceliği veriyor, pinglemesinede öncelik veriyor.

web scriptinin yazdıklarına ek olarak

hack
+18
crack

tarzı videolarda sıkıntıya uğratır. bilginiz olsun.

Aynen kardeşim çok doğru dedin.

Sonunda geldi... ellerine sağlık hocam

mobil mesaj

Eyw şeref kardeşim, son günlerde hep uykuma mani oluyordu. Sonunda rahat ettim. Bugünde kalan diğer 2 özelliğinide aktif ettik mi tamamdır.

Hocam suresi olmayanlarda yükleme şuan yapılmıyor

tebrik ederim hocam çok süper bir proje. reklam nasıl oluyor bunda adsense mi bağlayacaz yoksa partner var mı ?

www.blogger.com'a girdin hocam. turuncu kalem sembolünün yanında ok tuşu var. ona basınca menü açılacak. oradan yerleşimi seçiniz. yerleşimden istediğiniz alanlara html/javascript i seçerek web adsense kodunuzu ekleyiniz. Eğer adsensenizi blogger.com hesabınıza bağlarsanız risk ufacıkda olsa olur. Ama bu şekilde html/javascript derseniz adsensenizde oturum açma v.s. derdi olmaz. internetteki sitelerin kullandıgı şekilde reklam tipini kullanmış olursunuz.

Önceden bu özellik gelse ek kazanç kapısı derdim.Ama özgün çalışanların bile adsenseleri kapanırken bu özellik pek birşey ifade etmiyor bence

Farkettiğim kadarıyla o kadar çok umutsuzlaşmışsın ki aklın ve kalbin klavyene dökülüyor. Youtube adsense kullanmak ile web adsense kullanmak arasında çok fark. Web adsense 2006'dan beri açık toplu kapanma hiç söz konusu olmadı. Youtube adsense ise 2012 kasımda açıldı. Yani arada çok fark var, blog ile web adsense çalışmanın bir sıkıntısı yok. Çünkü 9 yıldır bloglar ve web siteleri adsense den para kazanıyor, bu konumdaki amaçda zaten farklı birşey değil kolayca web sitesi açmaktır.

Bu kadar çok üzüleceğine dailymotion ve web adsense çalışın. Ama sabrın artık web ile alakalı hiç bir iş için kalmadıysa biraz ara ver çok daha iyi.

''Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!'' Kamu Spotunuda koymuşsun hocam sabah sabah iyi güldüm ...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoların reklamları mı kazandıracak yoksa video reklamı+blogger web site reklamları mı anlayamadım bir açıklayabilir misin

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gmail ile sadece 1 bloga mı token verebiliyoruz ?
Mesela aynı gmail ile 2. bir blog oluşturmak istersek , token veremiyor muyuz ?
Bir de şöyle bir şey mümkün mü acaba ; videoyapın otomatik kanal çekme bölümü gibi bir bölüm yapılabilir mi bu sisteme de [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

blogu manuel olarak biz kendimiz oluşturuyoruz sanırım bir de clienti ortak secince de olmadı. kendi clientinizi oluşturun

Blogu bi başlık açıp bırakıp giderim diyorsanız hiçbir faydası olmaz,bloggerın kendine faydası yok SEO açısından az da olsa ilgilenmeniz lazım :)

Ozman başlangıc 1 web adsense açıyoruz web adsensed eyanı yt adsense gıbı pın beklıyormuyuz?

yerleşim kısmı şurası galıba?

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7674988004852393464#pageelements

Burda gadged ekle dıyoruz : Adsense ve html javascprit var hrml java scrpit seçtıkmı burda ıse Başlık içerik yazıyor bu nedir hocam?

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

ayrıytten blogu adsenseye baglamak ıcın 6ay beklıcekmısız sanırım oyoyy

Son düzenleme:
Ben olayı anladım. Şimdi google düşünsün. :)

Şunun anlatımı yapıcakmısınız hocam videolu anlatım napıca z ne edıcez uzun uzun anlatın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri