Blogger ile kazançlarınızı kolayca arttırın

Actigim bir blog uzerinden yeni blog ac diyorum ve domaini aliyorum. Ancak bota bu domaini tanitamiyorum. Her yeni blog icin yeni bir gmail ki kullanmak gerekiyor acaba?
Takipteyim

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

Blog acmak video yuklemek va kolay tamamda web adsense acicaz sonra java htlmm kod koyucaz vs dediniz iste orda tikandik hocam bi video cekin acilinden 😐

3) Web Adsense kullanarak blogunuzdaki tüm sayfalardaki her alandaki reklamdan kazanırsınız.Bildiğiniz üzere blogger.com google.com'un sitesidir. Aramalarda en üstte çıkmaktadır. Bu nedenle google'daki ziyaretçi youtube.com daki ziyaretçinin 10 katıdır.

Hocam merhaba,

Web adsenseden de kazabiliriz ama reklam politikaları şuanda ne durumda tam bilmiyorum ama web adsense de film, belgesel ve çizgi film yayınlamak yasaktı en son. Son durum hakkında bilgi verirmisiniz ya da bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim en azından bir de adsense ondan dolayı banlanmasın.

Birde böyle bir uyarı çıktı.

"Blogunuza anlık çok içerik eklediniz. Blogger durmanızı söylediği için işlem durduruldu. Aynı kanalı tekrardan çekerek sistem sadece yüklenmemiş içerikleri tekrardan yükleyecektir."

Devam etme işlemini kendisi mi yapacak yoksa yine biz mi yükleme için işlem yapacağız ?

Son düzenleme:
Çok güzel bi düşünce çabuk hit alır bloggerda bütün kanallarımda bunu denerim artık web adsense banlanmasaydı dahada güzel olurdu ama :D

Takipteyim

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

Blog acmak video yuklemek va kolay tamamda web adsense acicaz sonra java htlmm kod koyucaz vs dediniz iste orda tikandik hocam bi video cekin acilinden 😐

Merhaba hocam, bir web siten yoksa hocam tek yapman gereken 6 ayı doldurmuş bir blogger almak ve üstünden adsenseye başvurup reklam kodlarını üretip bilgisayarında o kodları bir txt ye kaydetmek. Sonra her oluşturduğun bloga daha en başındayken açtıgında reklam kodlarını txt yi açıp yerleştirmek. Böylelikle seri blogger yapmış ve kazanç sağlamış olursun hocam.

Hocam merhaba,

Web adsenseden de kazabiliriz ama reklam politikaları şuanda ne durumda tam bilmiyorum ama web adsense de film, belgesel ve çizgi film yayınlamak yasaktı en son. Son durum hakkında bilgi verirmisiniz ya da bilen bir arkadaş bilgi verirse sevinirim en azından bir de adsense ondan dolayı banlanmasın.

Birde böyle bir uyarı çıktı.

"Blogunuza anlık çok içerik eklediniz. Blogger durmanızı söylediği için işlem durduruldu. Aynı kanalı tekrardan çekerek sistem sadece yüklenmemiş içerikleri tekrardan yükleyecektir."

Devam etme işlemini kendisi mi yapacak yoksa yine biz mi yükleme için işlem yapacağız ?

Merhaba hocam, 1 bloğun içine günlük 50 post atabilirsiniz. lümit dolunca ertesi gün aynı şeyi çektiğinizde yüklenmeyenlrri yükler. Tamsmını dakika sralıkla çekide kısa sürede getircem inş.

Çok güzel bi düşünce çabuk hit alır bloggerda bütün kanallarımda bunu denerim artık web adsense banlanmasaydı dahada güzel olurdu ama :D

6 ay öncesine ait blogger hesabı bul hocam başvur anında kabul ediyorlarmış. Bende web adsense almadım bloggerdan var diye. Ama dün açmış başvurmuş ve bugün onaylanmış birisi desteğe yazmış hocam.

Merhaba hocam, bir web siten yoksa hocam tek yapman gereken 6 ayı doldurmuş bir blogger almak ve üstünden adsenseye başvurup reklam kodlarını üretip bilgisayarında o kodları bir txt ye kaydetmek. Sonra her oluşturduğun bloga daha en başındayken açtıgında reklam kodlarını txt yi açıp yerleştirmek. Böylelikle seri blogger yapmış ve kazanç sağlamış olursun hocam.

Merhaba hocam, 1 bloğun içine günlük 50 post atabilirsiniz. lümit dolunca ertesi gün aynı şeyi çektiğinizde yüklenmeyenlrri yükler. Tamsmını dakika sralıkla çekide kısa sürede getircem inş.

6 ay öncesine ait blogger hesabı bul hocam başvur anında kabul ediyorlarmış. Bende web adsense almadım bloggerdan var diye. Ama dün açmış başvurmuş ve bugün onaylanmış birisi desteğe yazmış hocam.

benim 1 yıl önceden açtığım bir blog var ama 12 yazıp başvurmuştm kabul görmemişti şimdi başvurunca anında kabul mu olucak yani ( içerisinde 2 sayfa yazı var)

Youtube Best Videos

Hocam incelermisiniz sizce bu şekil içerik google aramalardan ziyaretçi çekermi

Hocam blogerdaki yazı google plusta başlık,açıklama ve anahtar kelimeleri hastag ile paylaşım yapılabilir mi
?
Şunu gördüm kü google plusun ön sıralara çıkla olasılığı blogerdan daha yüksektir.
Bir de videoların otomatik olarak bloger sayfasına eklenebilir mi?
Diyelim ki populer bir kanal takip eidyoruz. Bu populer kanallar her video yüklediğinde o videoyu benim blogerima da yükleme imkanı.

Videoyu direk yayınlama sayfasından ekliyorum hocam aratıp , belki benimde cekmez bi kaç tane deneme amaçlı koydum öyle :)

Ben de daha önce bu temayı kullanıyordum bazı videoların resimleri videoda belirmiyordu.

6 aylık blogspot ile başvuru yaptım ve hesap geçersiz etkinlik nedeniyle kapatıldı yazısı aldım :D ne kadar şansızım ya :D

6 aylık diye garanti onay yok,benim 2-3 senelik blogları bile kabul etmedikleri oldu

Şimdi arkadaslar yapanlar genelde sanırım ADSENSE den , blogdan gelır elde etmek ıcın yapıyor bu özellıgı kullanıyor ama sorum şu : Bir blog açsak , adsense falan ugrasmasak , youtube kanalımızdakı yada KANALLARIMIZDAKI videoları burda paylaşşsak SEO İÇİN faydası olmaz mı?

Şimdi arkadaslar yapanlar genelde sanırım ADSENSE den , blogdan gelır elde etmek ıcın yapıyor bu özellıgı kullanıyor ama sorum şu : Bir blog açsak , adsense falan ugrasmasak , youtube kanalımızdakı yada KANALLARIMIZDAKI videoları burda paylaşşsak SEO İÇİN faydası olmaz mı?

Zararı olmaz faydası olur

Hocam bu patır patır bir iki arkadas video paylasmıs ama hesaplar kapanmıs bu neden oluyor acaba? :S

Kanallara etkısı olur mu acaba o blgta paylasılan vıdeoların?

(FARKLI MAILDEN BLOG ACSAK)

hesaplar derken kanallar mı kapanmış bloglar mı?

Genel olarak farklı gmailden yada aynı gmailden blog açmak bence farketmez,ben 20-30 blog açıyorum tek gmail ile yıllardır da kullanıyorum ama blogları da spama boğmuyorum günde en fazla 10 post atarım tek blogtan çoğu zaman daha az.

hesaplar derken kanallar mı kapanmış bloglar mı?

Genel olarak farklı gmailden yada aynı gmailden blog açmak bence farketmez,ben 20-30 blog açıyorum tek gmail ile yıllardır da kullanıyorum ama blogları da spama boğmuyorum günde en fazla 10 post atarım tek blogtan çoğu zaman daha az.

Bloglar sanırım hocam , postlarda var :)

biliyorum 6 aylık blogları alıyolar hemen allaha şükür biliyoruz bu işleri :D 20-30 özgün makale .com domain host ile hemen alınıyor hocam bilmeyenler için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri