Blogger istatistik - 1

• Kullanıcı Berat06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Arkadaşlar bu çektigim db neden karakter sorunu yaşıyorum nasıl aşabilirim yazılar hep dilden sebeb saçma sapan cıkıyor

edit:2
06.01.2016 23,59:
2. blogu istatistiklerden 35-40 dk önce oluşturdum.
rZMb8N.jpg

7MgGXW.jpg

Gün sonu tbm: 0,33
Tıklama olmamasına rağmen kazandırmasıda güzel birşey :D
Hit istatistiği:
img

img

img

Son düzenleme:
Bu işte dehşet para var, böyle konular beni habire gaza getiriyor, 4 yıllık spammer biri olarak bu işten deli paralar kazanacağımıza inanıyorum,
Eğer bloglarda reklamlar çıkmazsa web adsense alıcam :)

Blogları kendiniz mi oluşturdunuz yoksa arkadaşın verdiği hazır dosyalardan mı .

Kendiniz bulduysanız niche kelime ağırlıklı mı seçiyorsunuz yoksa aranmadı yüksek kelimeleri mi .

Hitler sürekli mi yoksa 1-2 gün içinde tamamen kesiliyor mu ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler blogları açalı 1-2 saat oldu kısa sürede 200 civarı hite ulaştı hepsi ama sonra durdu , bu bir bug mı acaba ? adsense e de bu rakamların %5 i falan yansıdı sadece.. Bunun sebebi hakkında fikri olan var mı ?

Beyler blogları açalı 1-2 saat oldu kısa sürede 200 civarı hite ulaştı hepsi ama sonra durdu , bu bir bug mı acaba ? adsense e de bu rakamların %5 i falan yansıdı sadece.. Bunun sebebi hakkında fikri olan var mı ?

adsense'niz webadsense mi yoksa blogger mı

ilk gelen hitler google botları, google gibi getir yaptığınızda botlar geliyor sitenize.

Az önce 2012 de açtığım bir blogger buldum kıyıda köşede ve onun üzerinden adsense başvurusu yaptım ve saniyesinde adsense açıldı. Blogger Adsense. 2 gün içinde içeriğini tamamen kendi oluşturduğum 25 tane blogada adsense pub bilgilerini girdim yarın bu konu üzerinden istatistik bilgilerini paylaşırım. Kodları ekledim ama bloglarda reklam yerlerinde reklamlar görünmüyor. sadece adsense başvurusunu yaptığım ana blokta hemen reklamlar çıktı. bekleyip göreceğiz bakalım.

beyler, tamam güzel ayar kazandırıyor gibi falan ancak, adsense bu paraları ödeyecek mi? eğer şimdi ödese gelecek ay ödeyeceği ne malum? hadi gelecek ay ödedi, sonra ki ay ödeyeceği ne malum? tamam kısa vadeli olarak düşünüp bir şeyler kapabilirsiniz hepiniz de bir an önce kendi legal gelir kaynağınızı oluşturun. google'ı kandırma nanesi pek fazla sürmeyecek, buradan kazanan artınca çatırt diye banlayacaklar ödeme günü hesabı.

özet: güvenmeyin bunlara tepeüstü dikilirsiniz.

Az önce 2012 de açtığım bir blogger buldum kıyıda köşede ve onun üzerinden adsense başvurusu yaptım ve saniyesinde adsense açıldı. Blogger Adsense. 2 gün içinde içeriğini tamamen kendi oluşturduğum 25 tane blogada adsense pub bilgilerini girdim yarın bu konu üzerinden istatistik bilgilerini paylaşırım. Kodları ekledim ama bloglarda reklam yerlerinde reklamlar görünmüyor. sadece adsense başvurusunu yaptığım ana blokta hemen reklamlar çıktı. bekleyip göreceğiz bakalım.

Kardeş adsense butonu aktif miydi? Nasil yaptın başvuru

Kardeş adsense butonu aktif miydi? Nasil yaptın başvuru
Evet adsense basvur butonu aktifti.
icerisine kozmetik ile ilgili 30 küsür konu eklemisim. 2012 yilinda. Tam blog işine giriyormusum galiba youtube ile tanıştım ve o blog öyle kaldiydi. 350 bin gosterim almiş. Halende aliyor şansıma.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk 2 resim neden çok tutarsız blogger sayacında abd 427 hit Türkiye 22 hit gözküyor
adsense ise abd 68 gösterim Türkiye ise 118 sayfa gösterimi?

ilk 2 resim neden çok tutarsız blogger sayacında abd 427 hit Türkiye 22 hit gözküyor
adsense ise abd 68 gösterim Türkiye ise 118 sayfa gösterimi?

Blogger istatistiği botları ve kendi gezinmelerinizide sayıyor. Öğeyi Denetle yapıp atacak halim yok :) Ayrıca TR başka bir sitem :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri