1 saatte 15 tl
12 saatte 180 tl
10 blog yapsan
12 saatte 1800 tl yapar
1 ayda 54k para yapar
iyiymiş ....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 saatte 15 tl
12 saatte 180 tl
10 blog yapsan
12 saatte 1800 tl yapar
1 ayda 54k para yapar
iyiymiş ....
1 saatte 15 tl
12 saatte 180 tl
10 blog yapsan
12 saatte 1800 tl yapar
1 ayda 54k para yapar
iyiymiş ....
naptın aga ilk defa böyle bi kasançla karşılaştım
sonuç hüsran bence(
---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------
@astalawista tbm falan düştü galiba kasanç 7 tl oldu![]()
1 saat önce açtığım blog 15 tl kasandırdımaşaallah..
O kadarcık mı![]()
Benim blog icin kullandigim adsense banlanmis. Sadece 4 blog bagliydi. Getiriside yoktu . tirt cikti bu is.
Benim blog icin kullandigim adsense banlanmis. Sadece 4 blog bagliydi. Getiriside yoktu . tirt cikti bu is.
Nasıl banlandı? Ne zaman alındı? Youtube için kullanıldı mı?
Bunlar sizin siteleriniz :
Adsense kodunu değiştiremeyenler...
![]()
bunlar SADECE KENDİ ADSENSE KODUNU eklemeyenler. YANİ İŞİ ÖĞRENEMEYENLER.
şu blogların yanındaki rakamlraı toplayınca 109 tl ediyor.
ya bu kadar blogu 1 kişi de tek başına açıp en kötü 109 tl alabilirdi yani!!
bu kadar basit..
anlamadığınız nedir..
neyse umarım ortalık yine çakallara kalmaz da insanlar para kazanır.
son olarak , İYİLİK MELEĞİ ÇAKALLAR, SİZİ DÜŞÜNEN ÇAKALLAR, BU YÖNTEMİ ÖNCEDEN YAPIP KAZANAN ÇOK İYİ ARKADAŞLAR :
NEDEN O ZAMAN BU YÖNTEMLERİ ANLATMADINIZ ?
NEDEN ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITMADINIZ?
NEDEN O ZAMANLAR KAZANDIĞINIZI SÖYLEMEDİNİZ?
bırakın gidin Allah aşkınıza...
Gövde Gösterisi Değil, Teşvik edici paylaşım.
Gelin hep beraber yapalım bu işi web çok büyük bir pasta herkes bu büyük pastadan yiyebilir hep beraber yapalım ve hep beraber önümüse çıkan sorunlara çösüm bulalım.
Ben kasanırken sen isleme sen kasanırken ben islemiyim herkes birbirine yardımcı olsun.
Paylaşmak Güseldir.
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Arkadaşımısın dediği gibi 109 tl yi bi kişide kasanabilirdi.
![]()
Eminimki actionScript arkadaşımısı anlayan benden daha çok kasanabilir. günde sadece 2 blog açıp google gibi getir yapıyorum sadece başka bişey yapmıyorum yani
adsense kapanır falan demeyin ben bu riske giriyorsam sende gir belkide beraber bankadan para çekmeye gideris
Sadece Kasanabilirsinis Demek istiyorum saçma yorumlar yapmayın lütfen öm de atmayın rica ediyorum.
sadece arkadaşın açtığı 4-5 konuyu okuyun uygulayın ertesi gün sonuç bu.
Yardımcı olmaya Çalışırken Yanlış anlaşılmak çok kötü
Actionun verdiği DB leri mi kullanıyorsun
Gövde Gösterisi Değil, Teşvik edici paylaşım.
Gelin hep beraber yapalım bu işi web çok büyük bir pasta herkes bu büyük pastadan yiyebilir hep beraber yapalım ve hep beraber önümüse çıkan sorunlara çösüm bulalım.
Ben kasanırken sen isleme sen kasanırken ben islemiyim herkes birbirine yardımcı olsun.
Paylaşmak Güseldir.
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Arkadaşımısın dediği gibi 109 tl yi bi kişide kasanabilirdi.
![]()
Eminimki actionScript arkadaşımısı anlayan benden daha çok kasanabilir. günde sadece 2 blog açıp google gibi getir yapıyorum sadece başka bişey yapmıyorum yani
adsense kapanır falan demeyin ben bu riske giriyorsam sende gir belkide beraber bankadan para çekmeye gideris
Sadece Kasanabilirsinis Demek istiyorum saçma yorumlar yapmayın lütfen öm de atmayın rica ediyorum.
sadece arkadaşın açtığı 4-5 konuyu okuyun uygulayın ertesi gün sonuç bu.
Yardımcı olmaya Çalışırken Yanlış anlaşılmak çok kötü
Evet bugün yeni kelimeler türetip yeni dbler yapmaya çalışıcam kazançları actionun dbleri kullanarak sağladım şuana kadar
iPhone 6 Tapatalk
Hocam senin adsense blogger adsensesi mi?
benim bloggera onay maili geldi ama yine boş reklamlar
Farklı kategoriler mi yoksa hep aynı içerik mi ?
Hocam yeni actigim blog sitesinde kazanç kısmı aktif değil nasıl aktif hale getirecem beklemem mi gerekiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.