Blogger İzlenimi Durdu

• Kullanıcı KAI3US
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

KAI3US

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önceden açtığım blogların izlenimleri bir anda kesildi ve yeni açtığım bloglarda bütün işlemleri yapmama rağmen izlenim alamıyorum.Aynı Sorunu yaşayan ya da çözümü bilen birisi aydınlatırsa sevinirim

Not: DNS'yi değiştirip Çerezleri temizledim sorun 3 gündür devam ediyor.

izlenimi durdurulduyu geçtim kapanıyor blogspot'lar.
bunun çözümü sanırsam. tek gmail tek blog tarzı çalışmaktan geçiyor veya günlük 50 tag girmekten

izlenimi durdurulduyu geçtim kapanıyor blogspot'lar.
bunun çözümü sanırsam. tek gmail tek blog tarzı çalışmaktan geçiyor veya günlük 50 tag girmekten

Hocam 2-3 gün sonra kapatıldığını sistemi anlatan arkadaş konusunda belirtmişti anlamadığım nasıl bir anda izlenimler kesildi ve yeni açtığım bloglar google botlarının gelmesine ragmen izlenim almıyor.

dostum benim bloglarda şuana kadar kapanma yokda hit yok ya 3 gün dür son açtıklarımda hit yok

Ozaman genel bir sıkıntı olabilir mi ?

Hocam 2-3 gün sonra kapatıldığını sistemi anlatan arkadaş konusunda belirtmişti anlamadığım nasıl bir anda izlenimler kesildi ve yeni açtığım bloglar google botlarının gelmesine ragmen izlenim almıyor.

2-3 gün kapandıktan sonra neye yarıyor ozaman :D onu anlamadım sürekli blogspotmu açicaz

onunda vardır bişeyi bulunur yakında :D 4 gün önce açtıgım 2 blog kapanmadı 2 gün önce açtıgım kapandı demekki hepsi kapanmıyor

Hocam 1 hafta dayananda oldu ama son 3 gündür hiç izlenim alamamak büyük sıkıntı

Hocam 1 hafta dayananda oldu ama son 3 gündür hiç izlenim alamamak büyük sıkıntı

ya zaten pigleme olayı şöyle bişi 1-2 günlük üst sıraya çıkarıyor seni sitenin adı milletin kafasında yer ederse devam eder hit yoksa sıkıntı çunki büyük siteleri geçipte ilk sayfada kalması zor

ya zaten pigleme olayı şöyle bişi 1-2 günlük üst sıraya çıkarıyor seni sitenin adı milletin kafasında yer ederse devam eder hit yoksa sıkıntı çunki büyük siteleri geçipte ilk sayfada kalması zor
İste sıkıntı kontrol ettiğimde son 3 günde actigim blogların hiçbiri üst sıralarda gözükmüyor :D

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncellemeri takip edin https etkileri aşırı derecede yükseldi o yüzden yükselmemesi doğal.

Son 3 gündür 1+haftadir açık olan blogların hiti kesildi kapanma yaşamadım bu bloglarda ama hit yok bi kazanamadık gitti :D

Son 3 gündür 1+haftadir açık olan blogların hiti kesildi kapanma yaşamadım bu bloglarda ama hit yok bi kazanamadık gitti :D
Aynen tam kazanıyorum derken bi anda kesildi ne yaptıysam cozemedim sorunu

bende de kesildi hitler genel bi sıkıntı var yada herkes yüklendi diye böyle oldu ama özgün içeriklerim de sıkıntı yok 5 spam yapacağınıza 1 özgün kendiniz hazırlayın daha garanti

Şimdi bu yazımı herkez okusun.

Blogspot siteler 3 veyahut 7 gün içinde kapanıyor (varsayım%50gerçek)

Sonra Adsense gibi bırakan reklam firmasıda yok bundada hemfikiriz.

Biraz önce bir deney yaptım izlenimlerin düşmesinde etkisini oldugunu düşündüğüm.

bir site açtım 23 yayın yaptım sonra bir site daha açtım eski sitedekileri kopyaladım bi baktım yeni getir götür yaptıgım 2 site sonradan açtıgım sitede görüntülemeler çoğaliyor diğerinde azaldı. yani velasıl kelam kopya yapıldımı siteniz hitiniz düşer demeye getiriyorum. katılmayan varsa yazsın deniyebilirsiniz bu dediğimi.

o yüzden herkez kendine katagori seçicek kopya yapmıyacak eğer hit istiyorsanız bu şekilde yapmamız gerekiyor.

Buna ek olarak şunuda ekliyim kendinize tema yapın googlenin temalarına güvenmeyin.

Arkadaşlar şimdi kontrol ettim açık olan bloglarımda banlı görünüyor hatta yeni açtıklarımda direk banlı görünüyor.Durumun pc kaynaklı olduğunu düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri