Google Rahat bırakmıyor
bu nedir necidir bilgisi olan varmı ?
bu nedir necidir bilgisi olan varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde sun bloggerim kapatildi 1k izlenime ulasmistim 1 haftada ama gitti googleden artik rahat yok anlasilan
Benimde sun bloggerim kapatildi 1k izlenime ulasmistim 1 haftada ama gitti googleden artik rahat yok anlasilan
Screenshot by Lightshot
ama adsenseyi ayarlıyamadıktan sonra bi anlamı yok 3 günlük blogspot elle giriyorum
popads ayarliyorum ondada adam akıllı reklam yönlendirmiyor yönlendirse bile 0.01 bırakıyoryani ekmek yemesi zor gibi duruyor bu işten
Halis Muhlis Spam. Bu sitede çok agresif YTpara spam teknikleri kullanılmış diyor. "Hayvan gibi şaaapıonuz" demiş Google resmen![]()
Ne bekliyodunuz?
Youtube spam algoritması 1 ise web algoritması 1000
Boşuna uğraşmayın bloggerla falan youtube gibi at geç değil
hocam sendedemi purse spam oldu ?
en iyi kazanç adsensede popadc adcash felan fistan bunlar tabi adsense yoksa bu tür reklam şirketleri hiç yoktan iyidir![]()
web adsensesi almaya çalışın hocam valla güzel hit gelmiş 1 hafta 20 bin olur gibi geliyor![]()
Screenshot by Lightshot
ama adsenseyi ayarlıyamadıktan sonra bi anlamı yok 3 günlük blogspot elle giriyorum
popads ayarliyorum ondada adam akıllı reklam yönlendirmiyor yönlendirse bile 0.01 bırakıyoryani ekmek yemesi zor gibi duruyor bu işten

hocam sendedemi purse spam oldu ?
en iyi kazanç adsensede popadc adcash felan fistan bunlar tabi adsense yoksa bu tür reklam şirketleri hiç yoktan iyidir![]()
web adsensesi almaya çalışın hocam valla güzel hit gelmiş 1 hafta 20 bin olur gibi geliyor
abi daha yeni başladım başlamadım desem daha iyi yolun başlangıcında böyle mi olacak tı
napak kardeş kendimizi mi resimleyekte atak notak nasıl yapak niçin yapak
bloggerıde bırakak haydin gidik bizim domates tarlasına
web adsense aldım kodunu koydum blogspota 1 saate gidiyor reklam mevzu onu nasıl yapıcamızı bulabilmekte![]()
al buda benden yani benim değilarkadaşın kazancı dün göndermişti
dünün kazancı bu![]()
pazartesinin kazancı bu![]()
arkadaşlar ben bloga yeni başladım o yüzden soru aman sormayın daha tecrübesizim bu fotoalr bana ait değil arkadaşın. ayın 23 24 ün sonra bu işe tam anlamıyla girersem sınavlardan sonra ozmn tecrübeyle yardımcı olurum.
webadsensemi kullanıyor eskimi web adsensesi ben başvurdum onaylandım fakat tam anlamıyla onaylanmadı 1 saat sonra reklamım gitti .comlu bir sitemde 3 aylık siteydi 15-20 civarı makale var ingilizce. kabul edilirmiyim sorarmısın arkadaşına
"spam techniques such as automatically generated gibberish, cloaking, scraping content from other websites"
Anladığım kadarıyla bu forumda paylaşılan direk bir diğer blogu kopyalama işi, xml olarak komple blogu yükleme işinden bahsediyor burada. Bence manuel olarak çalışmak gerek
al buda benden yani benim değilarkadaşın kazancı dün göndermişti
dünün kazancı bu "GÖREN "MAŞALLAH" DESİN KİMSENİN KAZANCINDA GÖZÜM YOK"![]()
pazartesinin kazancı bu "GÖREN "MAŞALLAH" DESİN KİMSENİN KAZANCINDA GÖZÜM YOK"![]()
arkadaşlar ben bloga yeni başladım o yüzden soru aman sormayın daha tecrübesizim bu fotolar bana ait değil arkadaşın. ayın 23 24 ün sonra bu işe tam anlamıyla girersem sınavlardan sonra ozmn tecrübeyle yardımcı olurum.
Arkadaşlar defalarca söylendi. Henüz bilmeyenler için yine açıklayım. Bu blogspot işinden sürekli uzun dönemli az yada çok para kazanmak istiyorsanız kesinlikle hazır xml ile içerikleri tek seferde girmeyin. Böyle yapınca zaten bu işe yenilmiş olarak başlarsınız. Bu sadece blogspot için geçerli değil tüm web sektöründe böyledir. İçerikleri tek tek konu açarak kendiniz oluşturmalısınız.
Her girdiğiniz konunun tarihi saati hatta saniyesi blogspot tarafından kayıt altına alınır. Mantıken zaten bir kişi 1 saniye içerisinde 50, 100 konu açamaz blogspot bunu her türlü anlıyor. Ve er yada geç cezayı keser.
allah daha çok versin ,arkadaşınıza bir sorarmısınız hangi temayı kullanıyor ?
videoyap mı kullandın Özgünleştirip mi attın spinleyerekmi ustam çok iyi hit almışın
Sadece resim içerikte yazı yok hocam
Günlerdir merak ettiğim cevap. Demek ki görsel e başlık falan girmemize gerek yokmuş hit çekmek için hmm. Birde adsense olaydı iyiydi.
Yeri gelmişken sorayım Youtube adsense var yanına aynı bilgisayar dan Web adsense alabilir miyim ?
Teşekkür ederim bu yazdıklarınız güzel bir ışık oldu daha dikkatli olacağım
orjinal tema
Sadece resim içerikte yazı yok hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.