Blogger spamdan silindi

• Kullanıcı vatancafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bir Blog adsense olsada bizde blog açsak.
:D

Bir biz giremedik arkadaşla Blog işine herhalde forumda.

Yakında blogda açılmayacak hale gelecez. :) Bir o kalmıştı zaten..

Bir Blog adsense olsada bizde blog açsak.

Bir biz giremedik arkadaşla Blog işine herhalde forumda.

Benim adsensei ortak kullanalım parayı alınca hesabı yapar bölüşürüz hem beyin fortınası yaparız şuan beraber çalıştığım biri daha var oda kabul eder diye düşünüyorum bu işi gerçekten yapacaksan adsense desteğini veririm az çok tanıdığım için dedim her önüme gelene teklif etmiyorum yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim adsensei ortak kullanalım parayı alınca hesabı yapar bölüşürüz hem beyin fortınası yaparız şuan beraber çalıştığım biri daha var oda kabul eder diye düşünüyorum bu işi gerçekten yapacaksan adsense desteğini veririm az çok tanıdığım için dedim her önüme gelene teklif etmiyorum yani

Sağolun hocam güvenmeniz bile yeter.
Fakat adsense ban vs riskleride var, sizide ateşe atmak isteyemem.

Sağolun hocam güvenmeniz bile yeter.

Fakat adsense ban vs riskleride var, sizide ateşe atmak isteyemem.

Ben size template vericem içinde adsensemin 2 reklamı var templateyi yüklemekten başka bişey yapmıcaksınız zaten adsense benim kontrolümde olacak arada isterseniz teamla bağlanıp kazancınıza bakabilirsiniz yani adsenseyi riske atıcak bi durum yok varsada atmışızdır zaten

Hunharca spamlamaya devam :) kopya ceken cocuklar olur ya ayni onlar gibiyiz. Arada bazilari var onlar adini soyadini degistirmiyor bile :D

2 tanede benim uctu fakat gmail e zarar gelmiyor. Sadace blog gitti yani devam edilir hala.Bizim acil adam akıllı çalışan özgünleştirme prog bulmamiz lazim
Ozaman tek maille acabildigin kadar ac herbir blog icin ayri maile gerek yok yani yt gibi degil ytde spam olunca alt kanalda gidiyor.

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Forumcak çürütmediğimiz bir yer kaldımı acaba ? :)

Ozaman tek maille acabildigin kadar ac herbir blog icin ayri maile gerek yok yani yt gibi degil ytde spam olunca alt kanalda gidiyor.

Aynen öyle hocam tek mail çalış gitsin.Ama adsense için belki sorun teşkil edebilir. Benim adsensem yok.Ayrica 400 hit var popads a yansiyan yok.Popads dan siteleri kontrol ettim sıkıntı yok.Neden olabilir?

Olurda blogger spam yapıp adsenseden para alırsan ilk işin klavyene z tuşu ekletmek olsun başarılar iyi forumlar
Kendimi kaptirmis okurken yersiz gulme tuttu.... La(s)im

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

Aynen öyle hocam tek mail çalış gitsin.Ama adsense için belki sorun teşkil edebilir. Benim adsensem yok.Ayrica 400 hit var popads a yansiyan yok.Popads dan siteleri kontrol ettim sıkıntı yok.Neden olabilir?
Hocam ben daha bu ise girmedim suan sadece konulari okuyorum olusan sorunlar hakkinda bilgi sahibi olmaya calisiyorum yani sorunuzu bilmiyorum ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri