Blogger Üzerinden Para Kazanma VİDEOLU ANLATIM

popads ekledım bakalım sonuc ne olacak suan 164 goruntuleme

veritabanını yüklediğinizden ve action ile başlayan kısmı doğru yazdığınızdan emin misiniz

Şablonunuzu kaydedemedik.
Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:
There should be one and only one skin in the template, and we found: 0

şablonu bir türlü kabul ettiremedim :D üstüne oynama yapmadığım halde kabul etmiyor. tasarım diye adlandırdıgını bile eklemek istedigim de kabul etmiyor düğer üçünü de.. not paind olarak yüklüyorum olmuyor

Merhabalar, Youtube'dan büyük bir darbe yedikten sonra uzun süre bu işlere ara vermiştim. Dün gece yattıktan sonra telefondan ytparayı kontrol ederken actionScript isimli üyenin konusuna rastladım, yataktan kalkıp bilgisayarı açtım ve oldukça heycanlı bir şekilde yeniden bu işlere girmeye heveslendim..

Forum üyeleri bu konu hakkında yoğun bir şekilde videolu anlatım istedi. Bahsedilen hususları eksiksiz olarak aşağıdaki derste anlattım.
Ayrı bir videolu derste PopAds kayıt olmayı ve reklam yerleştirmeyi anlatacağım..

Unutulmaması gereken, paylaşılan veritabanlarını herkes kullanacak, bu da sizin sitenizi diğerlerinden ayırmayacak. Bu nedenle yüksek gelirli yabancı kelimelerle ilgili çalışmalar yapılarak bu yöntem kullanılmalıdır diye düşünüyorum..

Derste kullanılan tasarım, yeni güncellemeyle birlikte toplam 26 Veritabanı Yandex üzerinden indirmek için:
https://yadi.sk/d/DPjHdID1men8p

Derste bahsi geçen site tarama kodu:
atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500

Webmaster Linki:
https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr

http://www.youtube.com/watch?v=0Bsu9jwiZgc
Site tarama kodunun neyini alacaz xml olarak kaynak kodunumu kopyalıyacaz nasıl yapacaz onu tam olarak anlamadım bir anlatsanız :(

blogger da da spamdan kapanma olayları var mı ? adsense baglıysa ozgun icerik isteniyor diye biliyorum. peki diger reklam firmalarından reklam alınsa sorun olur mu ? yani kısacası illa ozgun blog mu olucak ?

Şablonunuzu kaydedemedik.
Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:
There should be one and only one skin in the template, and we found: 0

şablonu bir türlü kabul ettiremedim :D üstüne oynama yapmadığım halde kabul etmiyor. tasarım diye adlandırdıgını bile eklemek istedigim de kabul etmiyor düğer üçünü de.. not paind olarak yüklüyorum olmuyor

Hocam adsense pub id yi notepad ile değiştirince bende aynı hatayı aldım. sonra notepad ++ ile değiştirdim kabul etti.

Birde bir defa template yüklediyseniz önce o blogu silin sonra yeni blog ile template i baştan yükleyin

Yaw adsensede bunun gösterimlerini falan nasıl görüntüleyeceğiz yokmu söyleyebilecek biri? :(
Benim adsense e bir tane yt kanalı bağlı. Şu an sayıyor ama yt denmi blogdanmı sayıyor anlamıyorum. Varmı direk linkini bilen? :(

Yaw adsensede bunun gösterimlerini falan nasıl görüntüleyeceğiz yokmu söyleyebilecek biri? :(
Benim adsense e bir tane yt kanalı bağlı. Şu an sayıyor ama yt denmi blogdanmı sayıyor anlamıyorum. Varmı direk linkini bilen? :(

aynı skntıyı yaşıyorum bende hiç gösterim yok bloggerda videoda anlatılan herşeyi yapmama rağmen sayac saymıyor , reklam çıkmıyor :S

benim anlamadığım husus pud idi kendi pub id ile değiştirditen sonra reklam nerede çıkacak onu göremedim

Hocam webmaster search console deki anlattıklarınızı ( google gibi getir vs.) özgün blogumuza uygulasak bir artısı olurmu. birde site haritası kısmı blogumuzun kodlarında da mevcutmu. varsa nerededir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri