hocam adsense reklamları boş gözüküyor. adblock kurulu değil. öğeyi incele dediğimizde pub kodumuz gözüküyor. yani youtube adsense sorununu çözmemiz lazım öncelikle. sizin adsenseniz bloger adsense olduğu için sorun yaşamıyorsunuz olabilir.
Yaptıklarım:
1.) Youtube üzerinden adsense aldım hemen onaylandı.
2.) Pub olan yerleri değiştirdim reklamlar boş gözüktü.
3.) Adsenseden yeni reklam oluşturup komple kodları convert edip değiştirdim. yine reklamlar boş gözüktü.
4.) 2 yıllık blog buldum. Kazanç sekmesinden adsenseyi ilişkilendirdim.
Yine reklamlar boş gözüküyor. hem 2 yıllık ilişkili blogda hemde yeni bloglarda.
5.) Adsense de
"AdSense hesabınız yalnızca YouTube'da reklam gösterecek şekilde etkinleştirilmiş. Başka bir sitede reklam göstermek istiyorsanız, para kazanmak istediğiniz sitenin URL'sini bize bildirmeniz gerekir."
uyarısı vardı. Ayarlar. Erişim ve yetkilendirmeden youtube devre dışı bıraktım. blogger etkin olarak kaldı. Uyarı gitti. Yine reklam hem 2 yıllık blogda hemde yeni blogda boş gözüktü.
6.) [MENTION=44001]actionScript[/MENTION] ve sizin temalarınızda denedim boş gözüküyor.
7.) Kendim bloggerın şablonlarını düzenleyip netteki anlatımlara göre yerleştirdim kodları. Hala boş gözüküyor.
Yani yerleştirmede sorun olduğunu düşünmüyorum. yoksa hiç gözükmez. reklam yeri var ama boş gözüküyor. incele dediğimde pub kodum gözüküyor. iş adsense de bitiyor