Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçeriğin önemi yok 6 aylık blogla başvurunca adsense hemen açılıyor.
Hocam dediğin gibi açıldı adsense ama kodları ekliyorum reklam çıkmıyor sebebi nedir acaba ?
Arkadaşlar ben youtube üzerinden bi adsense açtım peki şimdi blogu bu adsense ye nasıl bağlayacağım? sadece bu kodları html yerine yazsam yeterli oluyor mu? blogdan kazançlar kısmına geldiğim zaman adsenseye bağla kısmı kapalı. Nasıl yapmam lazım, elde olan adsense ye bu blogu bağlayamam mı?
arkadaslar yeni acilan bloga blogger adsense i ile reklam koyup cikaramayanlar vardi benim gibi. cozebilen oldu mu?
çözemedik bekliyoruz![]()
isimiz is yemin ediyorum hocam bende teamwiever sende varsa biri baglanip bir baksin gozunu seveyim oyle yazmislardi benim netim efsane kotu
Bendede reklam çıkmıyordu bide baktım adblock aktif varsa duraklatıp öyle bakın
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------
Bu reklam çıkmadı diyen arkadaşlara bi template vereyim notepad++ ile sadece templateyi düzenleyeceksiniz ve ca-pub yazıp orda 4 tane olan pub id kodunu silip kendi pub id nizi yazarak kaydedin ve şablon yedekle/geri yükle kısmından templateyi yükleyeceksiniz sonra blogunuzdaki bi konuya girip 336x280 çaplı reklamı görüp görmediğinizi söyleyeceksiniz muhtemelen olacaktır çünkü az öncede bir arkadaşa yardımcı oldum 60 kuruş kazanmış bile
Bendede reklam çıkmıyordu bide baktım adblock aktif varsa duraklatıp öyle bakın
---------- Spam Engelliyici 21:48 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------
Bu reklam çıkmadı diyen arkadaşlara bi template vereyim notepad++ ile sadece templateyi düzenleyeceksiniz ve ca-pub yazıp orda 4 tane olan pub id kodunu silip kendi pub id nizi yazarak kaydedin ve şablon yedekle/geri yükle kısmından templateyi yükleyeceksiniz sonra blogunuzdaki bi konuya girip 336x280 çaplı reklamı görüp görmediğinizi söyleyeceksiniz muhtemelen olacaktır çünkü az öncede bir arkadaşa yardımcı oldum 60 kuruş kazanmış bile
[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] hocam actionscriptin templatesindeki ca-pub-190 var diğerlerinden farklı onadamı kendi pub numaranızı yazdınız ?
Yapacağınız işlem vereceğim templateyi ntpd++ ile açmak ve benim pub id yi silip kendi pub id kodunuzu yapıştırmak ca-pub yazarak bulabilirsiniz kodu ayrıca kendi pub idnizi adsensenizden ayarlar > hesap bilgileri kısmından bulabilirsiniz şimdi bana templateyi yükleyebileceğim bi yer gösterin indirmeniz için
[MENTION=43136]kazmerkaya[/MENTION] biri yazmisti eve gecince bulursam yonlendireyim hocam onu ben sana en iyisi
[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] hocam bu templatete de aynisini yaptik ama olmadi bi de sizinkini deneyelim gonderebilir misiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.