Blogger'dan Para Kazanma ( Soru - Cevap ) Anlatım

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

RAPOTEK

Kayıtlı Üye
Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
bloggerdan ilişkilendirdiğimiz youtube adsense kaç günde onalanıyor.

birde direk youtube adsense açıp reklam gözüken arkadaşlar var. daha yeni skype dan bir arkadaşla görüştüm. yeni youtube adsenseyile reklamları gösterdi bana

Her sektör için ayrı blog mu tavsiye edersiniz yoksa 1 blogu yukseltmek daha kolay oldugu ıcın hepsı bir arada mı dersiniz.

Yararlı bilgi teşekkürler. forum açmak isteyen açsın beyler bloggerpara.com diye :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özgün makale yazarak/yazdırarakmı yoksa diğer yöntem gibi görsellere mi çalışıyorsunuz ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba 3 senedir blogger'dan para kazanmaktayım.

21.09.2015 Tarihinde yazdım yorumlar bunun şahidi http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iniz-youtube-gidisati-kotu-9.html#post1171821

özelden mesaj kutum doldu ve kimseye yazamıyorum sadece bu konu altında soru cevap olarak yardımcı olmak istedim.

Soru 1 ) Youtube Adsense Bloggerda Kullanılırmı ?
Cevap ) Youtube adsense bloggerda kullanılmaz reklamlar boş beyaz olarak çıkar. Blogger için yeniden başvuru yapmanız gerekir.

Soru 2 ) Bloggerda Nasıl Adsense Kullanılır ?
Cevap ) Bloggerda web adsensesi kullanabilirsiniz ama eğer bloggerınız belli bir hite sahipse blogger panelinizde Kazançlar > Adsense kısmına tıkladığınızda adsense kayıt ol kısmı çıkıyorsa ( YOUTUBE ) adsensesi olsa bile oradan adsense başvurusu yapabilirsiniz ve onaylandıktan sonra reklamlarınızı koyabilirsiniz. Not : Youtube adsenseniz otomatikman web adsensesine dönmüş olacaktır.

Soru 3 ) Temaya Adsense Reklamı Eklenmiyor Hata Veriyor ?
Cevap ) Bloggerınıza adsense reklamını direk ekleyemezsiniz temanın içine ekleyerek yayınlayabilirsiniz onun içinde adsense reklam kodlarınızı Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates bu siteden çevirip eklemelisiniz.

Soru 4 ) Bloggerdan Gerçekten Para Kazanılıyormu ?
Cevap ) Kazanılmasa 3 Senedir Uğraşmam. Aylık kazancım X.XXX TL

Soru 5 ) Blogger Spama Düşermi ?
Cevap ) Başka bloglardan çektiğiniz konuların üzerinde düzeltme yapmadan yayınlarsanız her yada geç mutlaka spama düşecektir.

Soru 6 ) Spam Mı Özgün Mü ?
Cevap ) Kesinlikle özgün zaten spam yapsanız bile sizden önce başkası o konu açıp googleda indexlendiği için sitenize hit ve ziyaretci gelmeyecek google sıralamasında ileriki sayfalarda yer alacaksınız.

Soru 7 ) Hit İçin Ne Yapmalıyım ?
Cevap ) Bloglarınızı ping sitelerine eklemelisiniz sosyal medya sitelerinden hit çekmeye özen göstermelisiniz ve içeriklerinize mutlaka görsel eklemelisiniz.

Soru 8 ) Wordpress Sitemin İçeriği Blogger'a Eklenir Mi ?
Cevap ) Wordpress içeriğinizi dışarı aktarıp Wordpress2Blogger conversion utility bu siteden blogger formatına çevirebilir ve blogger panelinden ayarlar > diğer > blogu içe aktar diyerek yükleyebilirsiniz.

Soru 9 ) Reklam Tıklama Başı Kazanç Nedir ?
Cevap ) Tıklama başı ortalama reklam kazancım 0,45 TL

ÖNEMLİ BİLGİ : Arkadaşlar bu bilgi hem işinizi kolaylaştıracak hemde uğraştırmayacak bir bilgi ( Temanın İçine kendi adsense kodlarınızı eklediniz o temayı kaydedip diğer açacagınız bütün bloglarda kullanabilirsiniz ve bu bloglarda kazançlar kısmında adsense kayıt ol aktif olmasa bile reklamlarınız gözükecek vede adsense paneline yansıyacaktır. )

Diğer Sorularınızı Bu Konu Altında Yanıtlayacam.

hocam yutup adsense bloggerda kullanıyor benım bıldıgım, eger google su 2 3 gun içinde yeni kanun cıkarmadıysa

Ads_z.png

Üçüncü taraf erişim kısmı böyle olduğu halde reklam göstermiyor hiç problemi anlamadım hala

Foruma konu açan diger adam youtube adsensesini bloggerde kullandığını söylüyor

Ve senin anlattiklarina göre diger taktik çöp mü?

Ve ben 6 aylık blogger üzerinden adsense başvurdum onun reklamlarda boş çıkıyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
bilmediklerimizi söyle tüyo ver . google arama motorundan cıkabilecek sonucları paylaşma :)

1. kac siteden x.xxx kazanc elde ediyorsunuz ?
2. 3 sene icinde bu rakama ulaşmışsınız biz burada 3 sene özgün çalışsak zaaten o rakama ulaşabiliriz hata xx.xxx de olabilir ( bu hepimiz icin gecerli degilmi youtube olsun website olsun 3 sene özgün demek büyük bi yatırım demek ve büyük bi geri dönüş demek, forum spam üzerine oldugu icin kısa ömürlük ama yüksek kazanclı gelir elde edebiliyorduk şimdiye kadar)

yeni olan bilgi nedir bu konuda bunlar sanki googleden toplama bilgilerinden farkı yok .

Let me google that for you

Son düzenleme:
Adsense ve webadsense farkını anlamadım. Blogger için yeniden başvuru yapmak gerekir derken mevcut adsensemizin ayarlarından Site Yetkilendirme kısmından yapacağımız olay mı ?

teşekkürler güzel bir konu ;
merak edenler için eski birbloğun içinde içerik varsa onaylanması hemen şimdi 2 dk içinde blogu adsenseye bağladım

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Hocam 2. maddeye istinaden 6 aylık blogger üzerinden adsense başvurusu yaptım bakalım onaylanırsa size tekrar danışıcam konu için teşekkürler ayrıca.

teşekkürler güzel bir konu ;
merak edenler için eski birbloğun içinde içerik varsa onaylanması hemen şimdi 2 dk içinde blogu adsenseye bağladım

yeni başvuru mu yoksa mevcut adsenseyi mi bağladınız?

reklamlar gözükmeye başladı mı ?

---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------

Arkadaşlar bendeki youtube adsenselerinden aldığım reklam kodlarını blogspotlara ekledim ve 2 gün beklememe ragmen hiç birinde reklam cıkmadı ama benimkiler baya eski yeni alınan adsenselerde çıkıyorsa orasını bilmiyorum çıkıyorsada çok güzel bir şey tabikide :)

hocam kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor. skypedan bir arkadaşla görüştüm. dediğim gibi yeni youtube adsense ve blog bağlantısı yok. reklamlar çıkıyor.

ben hem bloga bağlayıp denedim hemde bir tane daha yeni youtube adsense açıp bloga bağlamadan denedim reklamlar boş gözüküyor

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
adsense reklamlarınız cıkar acele etmeyın bazen gec cıkabılıyor

bu işten deli paralar kazanacağımı hissediyorum, Bekle beni google, yutubdaki tüm hıcımı sizden çıkarıcam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri