Ben youtube adsense ini ekledim reklamlar çıktı 1 saat içinde geri kayboldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ÖNEMLİ BİLGİ : Arkadaşlar bu bilgi hem işinizi kolaylaştıracak hemde uğraştırmayacak bir bilgi ( Temanın İçine kendi adsense kodlarınızı eklediniz o temayı kaydedip diğer açacagınız bütün bloglarda kullanabilirsiniz ve bu bloglarda kazançlar kısmında adsense kayıt ol aktif olmasa bile reklamlarınız gözükecek vede adsense paneline yansıyacaktır. )
daily de ne yaptın hocam ekmek yok mu oradan ?
hocam webadsense websitelerinde ve bloggerda kullanılabilen adsensedir.
birde youtubeadsense var oda youtube için geçerlidir. başvuru yaptıktan sonra alması webadsense göre daha kolaydır. ama bir çok youtube adsensesindeki reklam kodları bloggerda boş gözükmektedir. o adsensenin blogger için bir önemi yoktur. yeniden başvuru yapmanız gereklidir.
Reklam çıkıyor ve adsense paneline yansıyorsa bir sorun olmaz
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] %0 ama reklam çıkıyor, hitte yansıyor, sitelerde yansıyor. Sorun olur mu ?
mevcut adsensenizin ayarlar site yetkilendirme kısmından veya bloggerınız kazanclar adsense kısmından basvuru yapabilirsiniz 1 tane bloggerınız onaylansa bile o reklam kodunu temanıza ekleyip diğer blogları onaylatmanıza gerek kalmadan o tema sayesinde binlerce bloggerda kullanabilirsiniz ve para kazanabilirsiniz.
mevcut adsensenizin ayarlar site yetkilendirme kısmından veya bloggerınız kazanclar adsense kısmından basvuru yapabilirsiniz 1 tane bloggerınız onaylansa bile o reklam kodunu temanıza ekleyip diğer blogları onaylatmanıza gerek kalmadan o tema sayesinde binlerce bloggerda kullanabilirsiniz ve para kazanabilirsiniz.
yeni başvuru mu yoksa mevcut adsenseyi mi bağladınız?
reklamlar gözükmeye başladı mı ?
---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------
hocam kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor. skypedan bir arkadaşla görüştüm. dediğim gibi yeni youtube adsense ve blog bağlantısı yok. reklamlar çıkıyor.
ben hem bloga bağlayıp denedim hemde bir tane daha yeni youtube adsense açıp bloga bağlamadan denedim reklamlar boş gözüküyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.