Blogger'dan Para Kazanma ( Soru - Cevap ) Anlatım

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
hocam benim bloggerım da kazançlar kısmında Hesap Kimliği: pub-6313112086113362 , Müşteri Kimliği: ca-pub-6313112086113362 bunlar gözükmesine rağmen html düzenle dediğimde ca-pub numara kısmını bulamıyorum ? size zahmet tw bağlanıp yardımcı olabilirmisiniz :S

hocam benim bloggerım da kazançlar kısmında Hesap Kimliği: pub-6313112086113362 , Müşteri Kimliği: ca-pub-6313112086113362 bunlar gözükmesine rağmen html düzenle dediğimde ca-pub numara kısmını bulamıyorum ? size zahmet tw bağlanıp yardımcı olabilirmisiniz :S

6 aylık blogdan bahsediyorsan onda adsense bölümleri blok olarak geliyor yani html den ca-pub olarak bulamazsın. reklamlar ordan direk gözükecek sen bişey yapmana gerek yok. sadece yeni açtığın bloglara ca-pub koduyla işlem yapacaksın.

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION]

"hocam youtube adsense kullanıyorsan ondan olabilir bloggerın panelinden birde dene""

Hocam sorun şu ki bloggerimde kazançlar>adsense yerine gelince adsense'e kayıt olun kısmı pasif duruyor kayıt olamıyorum. Ne şekilde halledicem gerçekten denilenler gibi en az 6 aylık bir blog mu bulmalıyım.

Son düzenleme:
Rezerved. Dostum benim blogumu adsense google politikalarina uygun degil diyerek reddediyor basvurumu. Bunu nasil cozerim?

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:

İlk başta youtube adsense koduyla oluyor dendi, sonra adsense ayarlarından siteyi ekleyebilirsiniz dendi, daha sonra blogdan adsense kaydı yapın dendi. Döndük dolaştık yine en az 6 aylık bloga mı geldik. Kafalar karıştı kusura bakmayın.

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
politikasına uygun içerikler ekleyerek :) blog içerik konularınız nedir acaba ?

Blogum teknoloji blogu hocam, yazilarimin hepsi ozgun içerikler. Kendim yaziyorum blogda zaten baska yazar da yok. Blog 1 yili gecti 1 yil 1 ay falan oldu. Ama gelen mesajda siteniz bir sohbet sitesidir siteniz donem ödevi satiyor cartti curttu sacma sapan alakasiz seyleri one surerek alinmiyor. :)

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
hocam webadsense varsa reklam kodunu al temanın içine ekle kazanmaya başla keyfine bak :) ama youtube adsense ile olma ihtimali çok düşük bende hiç olmuyor konudada belirttim ama bazı arkadaslarda oluyormus bunu ögrenmek içinde blogger panelinden adsense kayıt ol aktif olması lazım ondada aktif değil diyorsunuz eğer aktif olsaydı basvuru yapabilirdiniz oranın aktif olması 6 ay sürüyor diyorlar ama benim belli bir hit yakalayan 1 haftalık bloggerlarımda orası aktif oluyor bir kaç gün bekleyin konu ekleyin mutlaka aktif olacaktır

Anladım hocam teşekkür ederim bir yerden eski bir blog bulucaz artık.

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam Allah aşkına tw bağlanıp bana yardımcı olabilir misin denemediğim yöntem kalmadı olmuyor :S şu reklamı çıkarmak için gerekli olan tüm materyaller blogger adsense , 6 aylık blog , youtube adsense vs vs elimde olmasına rağmen reklam çıkartamıyorum

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Tık başı kazanç 0.45 ? hocam bu blog türkçe değil heralde ? çok güzel veriyormuş ingilizceden bile bu kadar beklemiyordum

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
RokB96.jpg

Hocam içerik tükçe mi yoksa yabancı blog mu ?

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri