Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam pub reklam kodunun icinde oluyor temada olmaz yeni reklam kodunu cevirin sonra titlelerin altina deneme yanilma yontemi ile deniyip bakin mutlaka birinde reklam cikacaktir yanlis yere eklerseniz bos beyaz cikar reklam gozukmez bir cok arkadasimiz bu hatayi yapiyor
türkçede var yabancıda hocam ama her bloga ayrı kategori calısıyorum o yüzden tıklamalar bu kadar iyi
500 blog ekliyebiliyoruz hocam hit getirmeyen bloglara reklamsiz tema yukluyorum ve bir daha ugrasmiyorum o blogla
---------- Spam Engelliyici 03:43 ---------- Önceki Mesaj 03:38 ----------
Hocam net bir rakam söyluyemem cunki belli bir sure sonra kapanabiliyor bir yandan ben yenilerini aciyorum ama 200 e yakindir iclerinde ortalama 5 bin konu var her blogun ilk bas konulari taslak olarak kayit ediyorum zamanla edipleyip yayinliyorum
Yönlendirme yapmana gerek yok temadaki pub degistirmen yeterli
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam şu soruyu net olarak cevaplayıp aksini iddia edenlerle bi konuşur musun ?
Bize nasıl bir adsense lazım hangi adımları yapmamız lazım ?
Biri yt adsense diyo biri web şart diyo biri blogger adsense diyo biri sadece blogger yetmez blog yt olması lazım diyo biri 2 hafta onay süresinden bahsediyo kafam karmakarışık oldu.
Biri ben böyle yaptım oldu diyosa biri bende öyle yaptım olmadı diyo.
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum.
Şimdi 1 gmail ile 5 tane blog açtık.
Her birinde tek 1 adsensenin kodları var.
Bu gmaille açtığımız 5 blogdan 1ini google sildi.
Bu gmaildeki diğer bloglarda adsense açısından problem çıkar mı ?
Hocam yanlış anlama da google durduk yere bile adsense kapatıyor. Bu işler biraz şans işi. Bakarsın 10 blog kapanır bi sey olmaz bi bakarsın 1 tanesi kapanır adsense uçar. Bilemiyorsun
Hocam aslında şöyle sormam gerekiyordu;
1 gmaildeki 5 blogdan 1i silindiğinde diğer 4ü etkilenir mi ?
Eğer etkilenmezse adsense, etkilenmesinden daha az risk taşır.
Bu sebeple sordum biraz yanlış olmuş sanırım. Asıl sorum budur...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.