Bloggerdan para kazanmak

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
Bu yaziyi kesinlikle hevesinizi kirmak icin yazmiyorum yanlis anlamayin. Serkan hocamin youtubedaki videosunu gorene kadar bende bi ara blogger ile ugrastim. Spam filan degil tamamen kendi makalelerimi yazarak 2 adet blog actim. Birini belli bir sure sonra asiri yogun oldugumdan biraktim. Cunku makale yazmak spam yapmak gibi kolay degil. Cok fazla ugrastim ama aylik en fazla 20 lira kazanabildim. Suan bloglarim hala acik durumda ama size tavsiyem bu ise baslamak yerine ozgun bir kanal acin. Oyun hamuru ile ilerleseniz bile daha iyi diye dusunuyorum. Benim yorumlamam bu kadar.

Not: suan spinner gibi spam yontemleri anlatiliyor. Insallah burdada guzel bir spam yapma yolu buluruz da 2 3 kurus para kazaniriz ama dedigim gibi bu is yt gore daha zor. Bana gore bu aralar donen blogger hayali suya dusebilir. :(

ben buna karşıt bu arkadaşı dinlemek yerine kendiniz test edin derim.
siz işi bilmiyorsunuz ve gelmiş burada birilerine öğretmeye çalışıyorsunuz..

her makale yazanın sitesi tutsaydı yanmıştık

Bu yaziyi kesinlikle hevesinizi kirmak icin yazmiyorum yanlis anlamayin. Serkan hocamin youtubedaki videosunu gorene kadar bende bi ara blogger ile ugrastim. Spam filan degil tamamen kendi makalelerimi yazarak 2 adet blog actim. Birini belli bir sure sonra asiri yogun oldugumdan biraktim. Cunku makale yazmak spam yapmak gibi kolay degil. Cok fazla ugrastim ama aylik en fazla 20 lira kazanabildim. Suan bloglarim hala acik durumda ama size tavsiyem bu ise baslamak yerine ozgun bir kanal acin. Oyun hamuru ile ilerleseniz bile daha iyi diye dusunuyorum. Benim yorumlamam bu kadar.

Not: suan spinner gibi spam yontemleri anlatiliyor. Insallah burdada guzel bir spam yapma yolu buluruz da 2 3 kurus para kazaniriz ama dedigim gibi bu is yt gore daha zor. Bana gore bu aralar donen blogger hayali suya dusebilir. :(

Haklısın kazanmak imkansız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
...............

Son düzenleme:
Artık olumlu yorum beklemeyin benden

Sent from my iPhone using Tapatalk

burdaki olay farklı özgün ile 3 4 blog açabilirsin ama spam ile ?

Bende bi ara sirf moda hakkinda okuyorum bisiyler arada okuduguma benzer yazayim diye girdim isin icine makale seosunu ogrendim cok yapilmasi gereken onemli noktalari var ne az ne cok yapicaksin yaptigini ozgunluk kontrol sitelerinden tam not alicaksin falan derken yoruculasiyor..
Devam etmedim ama 6 ay once yazdigim 15 makalenin 7 8 i anahtar kelimelerde 2. 3. Sayfada geliride ayda anca 2 tl..
He ama yaptim ogrenmis oldum boyle bisiyi yapmayi.. zora kalsam makale yazsam tanesi 3 4 tlden yine aç kalmam bi altin bilezik muhabbeti..
Iste bu noktada isin icindeki adamlar ozgun makale yazdirmaya boyle paralar dagitirken bu yontemi nasil kesfedemezler de bundan kazanmazlarki diyorum...
Ama goruyorum kazanclar geliyor diyolar.. kimsenin ekmeginde gozum yok tutsun mevzu keske tutsun bende baslicam ama ne bilim senelerdir bu konuda kendini gelistiren google bunlara nasil goz yumuyor nasil goremez o kadar basit mi ki :/ hadi video analizi zor zaman alan bisiydi anca anca yakalamaya basladi yaziyi analiz edip spami algilamak zor olmamali diyorum...

Ihsallah bu blog isi elde patlamaz, odeme alinmaya baslayinca bende baslicam :D

Soyle bi durum var Adsanseye güvenerek blog açmak yerine youtube ile uğraşmak daha mantıklı sonuçta herkez youtubeden darbe aldıgı için yöneldi bloga işine Sorun zaten adsansenin ban yemesi değilmi? blog olunca banlanmıyacakmı sanıyosunuz adsanse.Ben blog işini denedim youtubedenin tadını vermiyo 4gün falan uğraştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri