Bloggeri Masaya Yatırıyoruz! Blogger Araştırma Analiz Konusu

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
Bloggeri şöyle enine boyuna masaya yatıralım istiyorum, Blogger öyle büyük bir pasta ki, tonlarca yüzlerce kategori alt kategori mevcut,
Ve Şu konuda emin olun ki, tüm ytparaya yetecek kadar kategori içerik mevcut
yani lütfen rica ediyorum aranızda bu blogger mevzusundada sadece ben kazanayım gibi düşüncesi olan arkadaşlar varsa, Sizi temin ederim yedi sülalemize yetecek kadar kategori içerik mevcut, Onlarca dil Onlarca kategori ve yine her bir kategorininde kendi alt dalları alt kategorileri mevcut

Şimdi bu konunun amacı, Bloggerden nasıl iyi bir kazanç elde ederiz ve nasıl spama yakalanmayız(spin özgünleştirme işe yararmı vs gibi)
Bloggerde kazanç ve spamla alakalı derinleme araştırmalar yapalım istiyorum

Kardeşim akşamdan beri delirecem. Hit gelecek bir şey bulamadım. Ne yaptıysam yok. Birde popads a yansımıyor hitler ona da sinir oldum. Ne yapacam bilemedim

Youtube değil 7 70 sülalemize yetecek para var ama kim kazanıyor ? Kimse bu da googlenin bloggeri canlandırmak için yaptığı şeylerden biri diye düşünüyorum 2 yıl ömrü var bence..

Benimde tamamen kendim resimleri bulup yaptığım blog silinmiş. Ama kullandığım tema blog işini yayan arkadaşındı ondan kaynaklı olabilir.

Youtube değil 7 70 sülalemize yetecek para var ama kim kazanıyor ? Kimse bu da googlenin bloggeri canlandırmak için yaptığı şeylerden biri diye düşünüyorum 2 yıl ömrü var bence..

hacı eğer buranın yolunu bulursak iyi olur kazanç kapısı olur

Benimde tamamen kendim resimleri bulup yaptığım blog silinmiş. Ama kullandığım tema blog işini yayan arkadaşındı ondan kaynaklı olabilir.

kardeş tek resimle olmaz.Yani bulup özgünleştirme yapacan

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Vallahi diyorum max 2 yıl :D Şuan zaten kaldıran parayı kaldırıyor :)

kardeş zaten şu an kazanan var. Bu yazılara bakıp gülüyor eminim hala bulamadılar diye. Ama neden söylemiyor anlamıyorum. Yt de içerik söylenmez hadi kapısı kapanır burda niye söylemiyor. Web dünyası 1294123 sülaleye yeter

kesinlikle öyle. 7 sülalemize yetecek içerik var. pintilik yapmayın (!) sayın forum halkı

Blogun spama yakalanması ile alakalı birçok faktör var,
Tema, özgünleştirme gibi faktörlerde spama yakalanmasına neden olabilir

Ben Adsense aktif blog aldım olmadı, yt adsense denedim olmadı, kaç gündür reklam olayını çözemedim bitürlü.

çözümü web adsens sanırım, web adsenslerde sorunsuz reklamlar çıkıyomuş

4 senelik blogla başvurdum reklam kodları adsensede var ancak reklamlar gözükmüyor. Zaten webadsense olsa normal sitelerde bile rahatça kullanabiliyorsun.

Bu konuda bilgili biri canlı yayın yapsa bence sorulu cevaplı güzel olur. yada skype da bi grup oluşturulup orda enine boyuna tartışılsa

aynı bu yöntem ile bundan 3-4 yıl önce websiteleri açıyordum hiti güzel ancak 1 ay sonra banlanıyordu. google filtreye alıp dizinden çıkarıyor. bunların da öyle olmasınan korkuyorum

şimdi böyle spam içeriklerle bir yere varılmayacağı belli arkadaşlar. eğer biraz uzun vadeli bir şeyler istiyorsak özgünleştirmemiz lazım bu yazıları ve resimleri. hadi diyelim ki kendimiz db oluşturuyoruz, resimleri de googledan alacağız sonuç olarak. resimler üzerinde oynama yapılmalı mı yapılmamalı mı bu ilk sorum. diğeri de bu template i herkesin kullanması sıkıntı olur mu? bu banlanmalar vsnin templatelerle ilgisi olabilir mi? özgünleştirme kısmına da gelecek olursak google imagesten aldığımız resimleri kendi sunucumuza upload etmeli miyiz? resmin üzerine yazı yazmalı mıyız (blog adresi vs) resmin boyutlarıyla oynamalı mıyız? bu sorularla giriş yapmamız gerekli bence. ama işin kaymağından yiyenlerin cevap vereceğini düşünmüyorum ben de

Spam = günlük 16 tl benim için bakalım son sözü adsense soyleyecek

Şimdi Sorulması gereken en önemli soru şu,
Spin özgünleştirme programları satın alırsak, yine web adsenside satın alırsak, kendimize özel tema da kullansan, zamanla ekmeğini yermiyiz acaba?

bazılarında arkadaşın verdiği temayı kullandım bazılarında başka tema kullandım yeni kelimeler resimler ile de yaptım arkadaşın verdiği xmlleri de kullandım sonuç olarak arkadaşın verdiği temayı yuklediğim bloglar daha fazla hit aldı tabi tamamen rastlantı da olabilir. Adsense sorununu bende çözemedim popads onayını bekleyene kadar adfly popup reklamlarını koydum kazanç çok düşük . çok sayıda blog açtım her yönden deniyorum bir sonuca ulaşabilirsem paylaşacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri