Bloggeri Masaya Yatırıyoruz! Blogger Araştırma Analiz Konusu

Şimdi Sorulması gereken en önemli soru şu,
Spin özgünleştirme programları satın alırsak, yine web adsenside satın alırsak, kendimize özel tema da kullansan, zamanla ekmeğini yermiyiz acaba?

Özgun adam herzaman kazanır yeterki doğru yolu bulsun
 
Şimdi Sorulması gereken en önemli soru şu,
Spin özgünleştirme programları satın alırsak, yine web adsenside satın alırsak, kendimize özel tema da kullansan, zamanla ekmeğini yermiyiz acaba?

bunu ben deneyeceğim, web adsense'in onaylanmasını bekliyorum siteme baya güveniyorum dün başvuru yapmıştım 2. onayı bekliyorum. spinnerchief var lisanslı ordan spinleyip atacağım bir blog oluşturacağım bir de özgün bir db oluşturup onunla deneyeceğim. özel bir tema lazım yalnız işte bide. özgünle kazanılacağını düşünüyorum ama spinnerla ne olur bilemem
 
1-2 hafta içinde belli olur reklamların çıkıp çıkmayacağı
 
Hala hit kolayda adsense zor diyen arkadaşlar var hali haZırda tıkır tıkır çalışan adsensem var ve adsensemin reklamlarını içeren templatem var güvenebileceğim arkadaşlar varsa adsense desteği verebilirim yani adsense bulana kadar benim adsenseye bağlayalım parayı alınca hesaplar bölüşürüz ama ortak konusunda seçiciyim güvenmem lazım.. Yapacağı tek şey Şablon > Yedekle/Geri yükle kısmından templateyi yüklemek olacak


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Çalıştığım kategorilerde en üstte çıkıyorum görsellerde ama hit yok ortada. Ben anlamadım bu işi. İnce bi nokta var kaçırdığımız heralde. Onu da bilenler söylemiyor.
 
Çalıştığım kategorilerde en üstte çıkıyorum görsellerde ama hit yok ortada. Ben anlamadım bu işi. İnce bi nokta var kaçırdığımız heralde. Onu da bilenler söylemiyor.

Ilk sayfada olmayabilirsiniz. Aramanızı gizli pencerede yada cookie temizleyip yapiniz
 
Çalıştığım kategorilerde en üstte çıkıyorum görsellerde ama hit yok ortada. Ben anlamadım bu işi. İnce bi nokta var kaçırdığımız heralde. Onu da bilenler söylemiyor.


En üstteysen ve hit yoksa arama yoktur demektir başka nolabilirki


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
hit birşey değilde reklamlar hala aktif olmadı blogger adsensede çözebilen var mı

şimdi forumdan bir arkadaşın web adsensesinin reklam kodunu aldım, 2 bloga ekledim, anında reklam çıktı,

yani web adsenselerde sorunsuz reklamlar çıkıyor
 
web adsense almak veya açmak zor bir şey mi arkadaşlar? nasıl halledeceğiz bu işi?
 
peki webadsensenin onaylanması,reklam çıkması için ne yapmamız gerekiyor. 6 aylık blog şart mı? şu reklam bunalımı bi netleşse ona göre içerik hazırlayıp blog işine girmek lazım. yoksa boşa kürek çekmiş oluruz
 
peki webadsensenin onaylanması,reklam çıkması için ne yapmamız gerekiyor. 6 aylık blog şart mı? şu reklam bunalımı bi netleşse ona göre içerik hazırlayıp blog işine girmek lazım. yoksa boşa kürek çekmiş oluruz

6 aylık blogda yetmiyor birtane buldum buton açık aldım adsenseyi yine reklam yok ikinci onayı vermedi google
 
elimde 2 3 yıllık adsense var düzgün bir teklif gelirse satarım adsense üzerinde 5 haneli rakam geçmişi var yani kolay kolay kapanmaz. Teklifleri 3 haneliden aşağıya vermeyin yapacaksanız teklif :)
 
Benim kapanan bloga itiraz ettim blog acilmis
 
Arkadaşlar web spam yaparak Adsense kazanç elde etmeniz oldukça zor önce bunu aklınıza koyabilirsiniz. Web onaylı Adsense hesapları oldukça değerlidir almak öyle kolay değildir. Sizin açmayı ve seriye bağlamayı düşündüğünüz olayda en fazla 1-2 ay ödeme alırsınız daha sonrasında binbir zorlukla elde ettiğiniz hesabınızı kaybedersiniz.
Şimdi gel gelelim "web spam yok mudur?" sorusunun cevabına. Kesinlikle vardır. Ancak bu tür sitelerin ömrü fazla uzun olmadığından dolayı kullanıldığı sektörler bellidir. Bu sektörlere örnek; adult, *****, film izleme siteleri vb. gibi yüksek hit getirebilecek olan sektörlerde web spam yapılır. Ancak bu yapılan web spam sizin yaptığınız gibi xml ile falan yapılmıyor. Kopyala-yapıştır yapılarak veya herhangi bir bot ile içerik planlıyarak yapılıyor ki Google spam damgasından biraz daha fazla kaçabilsin.
Tabi bunlarda yetmiyor aramalarda çıkmak ve rakiplerinizden öne geçmek gerekiyor ki hit alabilesiniz. Yani SEO denilen olay karşınıza çıkıyor. (Evet spam yapsanız bile)
Google'ın sitenizi sıralamada üstlere taşıyabilmesi için bazı şartlar gerekiyor ve bu şartlar normalde doğal olarak oldukça geç zamanda oluşabiliyor. Ancak spam yapan kişiler backlink, sosyal medya, hacklink vb. yöntemler ile bu doğal oluşması gereken zinciri kendileri manuel olarak geliştiriyor ve arama motorlarını kısa süreliğine kandırabiliyor. Bu süreçte üste çıkan siteden çok yüksek miktarda hitler sağlayıp bu hitleri bir şekilde paraya dönüştürüyor ama 3-4 ay sonra (belki daha az belki bir kaç ay daha fazla) sitesine veda ediyor. Eninde sonunda veda ediyor ve batıyor. Web spamın özetini geçmek istedim umarım açıklayacı olabilmişimdir.
 
Benim tavsiyem kimse adsense ile ugraşmasın. Bütün blogları popads e bağlayın geçin. 1 haftadır adsense ile uğraşmaktan işe başlayamadık.
 
Adsense sorununu çözmemiz lazim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benim tavsiyem kimse adsense ile ugraşmasın. Bütün blogları popads e bağlayın geçin. 1 haftadır adsense ile uğraşmaktan işe başlayamadık.

adsense olmadan olmaz bence elimde bir kelime var tbmsi 40 tl buradan 1k hit çeksem yüzde 2 tık alsam 20 tık yapar hadi 40tlnin 1/4ünü verse 10tl 20 tıktan 200 lira para yapar. popadsde 1k hite neden 5 lira para alayım ki. bunu çözmek lazım. herkeste web adsense yok. ben sitemden başvuru yaptım da yani arkadaşlar için bunu çözmek lazım. adsensem geldikten sonra belki bir iki arkadaşla ortak çalışabilirim nasılsa gelirler site site gözüküyor benim adsense i bağlarlar gelirleri böleriz ona göre. eski üyelere böyle yardım dokunabilir
 
1- Önemli olan binlerce kategori değil. Önemli olan rekabet düşük ama aranma hacmi yüksek kategorilerdir. Öyle herkese yeter mi yetmez mi bilemem. Sanal alemde milyonlarca paralı domainli özgün veya spam site varken pastadan blogspot sitesi ne kadar pay alabilir bilemem.
İnternet yeni icat edilmedi. Biz yokkende vardı. Yani şunu diyorum. Biz blogları açmadan önce zaten pasta paylaşılmış. Aranma hacmi yüksek her alanda yığınla site var. Ve bu sitelerin bir kısmı sağlam yatırım yapıyor. Bizim Onlarla yarışmamız zor. Samanlıkta iğne aramaya benzer bizim iş. Biz yapmaya çalıştığımız iş, paylaşılan pastadan kırıntı toplamaya çalışmak. :D

2-Blogspottaki görüntüleme yazan şey tekil hit değildir. Onlar çoğul hittir yani para etmez. Yani 1 kişi 100 sayfa gezse 100 görüntüleme yazar.

Youtube ile web siteyi karıştırmayın. 1. youtube google ortağı olduğu için google öncelik tanıyor. 2. youtubenin arkasında seo uzmanları var. Youtube siz videoyu atıyorsunuz geri kalanını youtube seocuları ve google hallediyor. Sadece başlık açıklama etiket ve resim falan ekliyoruz.. Peki biz siteye seo yapabilecek miyiz? sitemaplerle yarım yamalak ancak seo yapabiliriz.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri