Bloggeri Masaya Yatırıyoruz! Blogger Araştırma Analiz Konusu

Kardeşim akşamdan beri delirecem. Hit gelecek bir şey bulamadım. Ne yaptıysam yok. Birde popads a yansımıyor hitler ona da sinir oldum. Ne yapacam bilemedim

Kategori olarak 1 tane önerim var. Ben yapacaktım ama sen istersen yapabilirsin. Az kullanılan bir kategori bence...

otomobil makyaj- oto yenileme :) Resim paylaşsan yeter...

ya sülalenize yeter ona yeter buna yeter ulan yetiyosa niye burda boş boş konuşuyonuz gidin bulun yapın edin. Sülalene yetecek kadar katagori varsa niye konuşuyon burda. Youtubede bahsettiğiniz sülalenize yetecek kadar büyük geniş katagorisi var hanginiz bu zamana kadar burda kaç taneniz katagori paylaştı. Konuya açan ve aşağıya sülalemize yeter pinti olmayın diyenler kaçınız youtubede şu katagori var diye kendi katagorinizi söylediniz? Ben youtubeye çabaladım bir şekilde öğrendim blogger çalışmıyorum ama herkes kendi araştırıp emek verirse herkes kazanır. Ha birinden bir şey öğrenmek istiyosan çoktannnnn o adam ondan para yemiş ve suyu çıkmıştır öyle söyler

Kategori olarak 1 tane önerim var. Ben yapacaktım ama sen istersen yapabilirsin. Az kullanılan bir kategori bence...

otomobil makyaj- oto yenileme :) Resim paylaşsan yeter...

yaptım tutmadı :d

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

ya sülalenize yeter ona yeter buna yeter ulan yetiyosa niye burda boş boş konuşuyonuz gidin bulun yapın edin. Sülalene yetecek kadar katagori varsa niye konuşuyon burda. Youtubede bahsettiğiniz sülalenize yetecek kadar büyük geniş katagorisi var hanginiz bu zamana kadar burda kaç taneniz katagori paylaştı. Konuya açan ve aşağıya sülalemize yeter pinti olmayın diyenler kaçınız youtubede şu katagori var diye kendi katagorinizi söylediniz? Ben youtubeye çabaladım bir şekilde öğrendim blogger çalışmıyorum ama herkes kendi araştırıp emek verirse herkes kazanır. Ha birinden bir şey öğrenmek istiyosan çoktannnnn o adam ondan para yemiş ve suyu çıkmıştır öyle söyler

Biz burda kategori söylensin mi diyoruz kardeşim????? Nasıl yapıldığını soruyoruz. Baltalama

yaptım tutmadı :d

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

Biz burda kategori söylensin mi diyoruz kardeşim????? Nasıl yapıldığını soruyoruz. Baltalama

İçine edilmedik bi blogger kaldıydı onuda öğrende onuda şaparsınız sonra. Hazır ekmek elimi arkaya koyuyum ağzımın içine koysunlar ohh misss. Para kazanmak istiyosan o zaman emek var kadeş ordan burdan bişiler toplamaya çalışma

İçine edilmedik bi blogger kaldıydı onuda öğrende onuda şaparsınız sonra. Hazır ekmek elimi arkaya koyuyum ağzımın içine koysunlar ohh misss. Para kazanmak istiyosan o zaman emek var kadeş ordan burdan bişiler toplamaya çalışma

Allah Allah burdan bu mu anlaşılıyor kardeşim. Şöyle düşün yt mesela adam konu açmış 3. taraf nasıl geçilir bu adama yardım etmeyelim mi şimdi? Benim şahsıma aykırı böyle şeyler. Ben yapamam.Herkese bir türlü yardımcı olmaya çalışırım.

Ben site bulma konusunda bütün foruma yetecek kadar içerik bulmak için bi yöntem biliyorum müsait olunca paylaşıcam

web adsens de anında etkin olur reklamlar,fakat spam yapmak gibi niyetim yok,zamanında bin bir zorlukla aldığım web adsens spama bulaştıramam,bir hafta araştırsanız onlarca kaliteli kategori bulunabilir.Spam yapmak zorunda değiliz değerli arkadaşlar.Günü birlik kazanmanın ceremesini hepimiz çektik,sağlam kaliteli içerik üreterek 15-20 blog oluşturulabilir.Bugün kazanmaz ise yarın kazanır.Ben hiç bir sitemde bugün at yarın gelsin paralar görmedim,zaten bugün atıp yarın para görüyorsam 10 gün sonra adsens ban gelir.

Arkadaşlar web adsenseye bağlı bloglar kapanırsa, adsenseye bişey olurmu acaba, bileniniz var mı?

özgün db hazırlayıp atan oldu mu arkadaşlar ben bunu merak ediyorum şuna biri cevap versin

özgün db hazırlayıp atan oldu mu arkadaşlar ben bunu merak ediyorum şuna biri cevap versin

Hocam özgün db hazırlamak yanlış bir olay olur. Özgün olarak içeriğinizi Blogger panelinden sitenizde yayınlarsınız. Daha neden XML yedeği alıp tekrardan yükleyesiniz ki?

Dünden beri bir türlü cevap bulamadım , flash oyunların olduğu blogda adsense verilir mi ?

Bloggerle ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..
Bloggerde ciddi bir çalışma yaparsanız Geri dönüşleri mükemmel oluyor sonuçta googlenin kendi ürünü..

2009`lu yıllarda sitelerimin altyapısı için 1 yıl boyunca ciddi anlamda çalıştım aynı zzamanda blogcu çalışmasıda yaptım.. Güzel bir template vardı elimde film indirme sitelerim için altyapı seo çalısması için haftada 5-10 konu açıp çıkıyordum ciddi derecede kazanmaya başladım hemde W-Ar-Ezden googlenin asla kabullenmediği bir sektörde ciddi yerlere geldi blog sitelerim fakat eninde sonunda mutlak sonla karşılasıyorsunuz kapatılıyorsunuz.. fragman sitesi komik video illegal olmayan içeriklere kesinlikle dokunmuyor destek bile verdikleri oluyor fakat ACTA-PİPA-SOPA dahilindeki tüm içerikler için verecegim süre max 3 aydır kapatılıyor.. ona göre blogger işine girin

Hocam ben biraz forumdaki ücretsiz botu kullanarak html leri manuel yükledim. Şuan biraz izlenmeye başladı. Bakalım daha fazla hitlenecek mi?
Yani xml değil de html olarak attım. Xml attıklarımda pek tık yok.

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Türkçe yaziyi ing çevirdim resim koydum 5 hit :-)

Google örümcekleridir onlar. Dün baya özgün attım. Attığım gibi 15 oluyordu.

Bloggerle ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..
Bloggerde ciddi bir çalışma yaparsanız Geri dönüşleri mükemmel oluyor sonuçta googlenin kendi ürünü..

2009`lu yıllarda sitelerimin altyapısı için 1 yıl boyunca ciddi anlamda çalıştım aynı zzamanda blogcu çalışmasıda yaptım.. Güzel bir template vardı elimde film indirme sitelerim için altyapı seo çalısması için haftada 5-10 konu açıp çıkıyordum ciddi derecede kazanmaya başladım hemde W-Ar-Ezden googlenin asla kabullenmediği bir sektörde ciddi yerlere geldi blog sitelerim fakat eninde sonunda mutlak sonla karşılasıyorsunuz kapatılıyorsunuz.. fragman sitesi komik video illegal olmayan içeriklere kesinlikle dokunmuyor destek bile verdikleri oluyor fakat ACTA-PİPA-SOPA dahilindeki tüm içerikler için verecegim süre max 3 aydır kapatılıyor.. ona göre blogger işine girin

Peki hocam flash oyunların durumu nedir ? Birde bloglarda açılma süresinin bir önemi var mı ? Yani şimdi 2016 açılan bloguma mı yükleneyim yoksa 2010 dan kalma bloguma mı bunun bir önemi var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri