Bloglarınız ne durumda

Biraz araştırma yaptım binlerce bu tarzda blog var , genelde adsense kullanılıyor.Sanırım bu iş için onlarca adsense kullanılıyor ve iyi para kazanılıyor.Aynı içerikle binlerce blog açıldı hit beklemeyin.

Rastladığım birkaç kelimeye baktım.

a) scary stories - 201,000
b) ghost stories - 165,000
c) ghost sightings - 8,100

Average CPC: $2.00

a) how to buy a house - 27,100

b) buying a house checklist - 1,600

c) tips for buying a house - 1,000

Average CPC: $4.50

hocam arkadaşın paylaştığı temanın seo ayarı yapılmıştı sanırım yani yeni bir tema bulduysanız onada seo ayarını yapmanız gerekebilir bunu bi araştırın derim tam emin değilim.

R10 seo analizden baktığımda ;

Onun paylaştığı tema 58/100
Benim şuan kullandığım 66/100

Gtmetrix onun verdiği :
PageSpeed Score
(82%)
YSlow Score
(79%)
Page Load Time
2.7s

Gtmetrix benim kullandığım :
PageSpeed Score
(89%)
YSlow Score
(84%)
Page Load Time
1.6s

Yine de bakarım hocam seo çalışmasına teşekkürler :)

Biraz araştırma yaptım binlerce bu tarzda blog var , genelde adsense kullanılıyor.Sanırım bu iş için onlarca adsense kullanılıyor ve iyi para kazanılıyor.Aynı içerikle binlerce blog açıldı hit beklemeyin.

Rastladığım birkaç kelimeye baktım.

a) scary stories - 201,000
b) ghost stories - 165,000
c) ghost sightings - 8,100

Average CPC: $2.00

a) how to buy a house - 27,100

b) buying a house checklist - 1,600

c) tips for buying a house - 1,000

Average CPC: $4.50

Hocam bu işten çok para kazandıklarına eminim fakat bu binlerce spam blog yapan kişilerin bütün bloglarımı 6 aylık blog da adsens reklamı çıkarabiliyorlar ? eğer 6 aylık değilse nasıl çözüyorlar bu adsens reklamı çıkarmayı bilginiz var mı? tabiki alternatif popads popmyads vs firmaları var ama cogunluk adsense demişsiniz ondan soruyorum.

Bilemiyorum blogger adsense için 200 dolar isteyenler var.Yöntemi vardır mutlaka.Pop ads veya diğerleri hikaye 5/6 blogta göze çarpmayacağına inanıyorum.Ama her bloğa aynı adsense konulursa sorun.

Adsense approval method :

1. Hosted adsense account for youtube approval method - $20
2. Hosted adsense account for blogger approval method - $100
3. Fully approved Non - Hosted method - $2500 (Earn upto $10,000 per month)

Hocam bu işten çok para kazandıklarına eminim fakat bu binlerce spam blog yapan kişilerin bütün bloglarımı 6 aylık blog da adsens reklamı çıkarabiliyorlar ? eğer 6 aylık değilse nasıl çözüyorlar bu adsens reklamı çıkarmayı bilginiz var mı? tabiki alternatif popads popmyads vs firmaları var ama cogunluk adsense demişsiniz ondan soruyorum.

biraz önce yaptığım bi blog anahtar kelimlerde görsellerde ilk sıralarda , 1 2 de ziyaretçi gelmiş almanya ve lüksemburgdan ama ben şöyle baktımda resmen bu tarz kategorilerde spam yapılıyor bu taktikle. dfgsdgsd dfsdf dsfds fsd böyle böyle tk domainli siteler var görseller ilk sayfada demekki para var bu işte

0mmGrW.png
dün gece açtım pek umudum yok :) 1 mail 3 blog popmay onay gelmedi henüz

Hocam sizin durum vahim

Aynı içerikten yüzlerce blog açıldı o içeriklerden para kazanmayı beklemeyin arkadaş güzel bir yöntem gösterdi o yöntemi kullanarak kendi dblerinizi oluşturup bloglar açın

bu arada templete.xml den adsense kodlarını nasıl kaldırıyoruz acaba

Kısacası binlerce spam var. Aynı yt gibi diyebiliriz. Fakat spam yapılması yt ye göre daha kolay olduğu için işimiz daha zor ve şansa bağlı diyebiliriz. Hepinize kolaylıklar dilerim.

Arkadaşlar adam size örnek blog attı ve buna benzer anahtar kelime arayarak blog çekin yada kendiniz yapın dedi siz bunda bile hazıra kaçıp indirdiğiniz blogla oturduğunuz yerden para aksın diyorsunuz verdiği örnek blogları 50-100 kişi belki de daha fazla kişi yüklemiştir zaten muhtemelen ilk sıralardakiler iyi bir hit alır ama arka sıralara düşenler pek bişey alamaz o yüzden hit gelmiyor v.s diyenler farklı içerik bulmaya çalışsın.

açtığım blogu nasıl silebilirm. taktiği ya ben yapamadım ya da anında spama düştü olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri