BlogsBOT.net ücretsiz özgünleştirme botu

• Kullanıcı morsiyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Dosyaları isteyen arkadaşlar konuyu okumuyormu :) adam bir bot sistemi geliştirip online içerik oluşturma sitesi kurup adsense reklamını eklemiş. Bu siteden para kazanmak istiyor. Geliştirmek istiyor. Wmaracından sitemizi sorguluyoruz iyi güzel. Kapanır falan diye dosyalarını mı istiyorsunuz ? :D

Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum güzel iş çıkartmış ancak mutlaka geliştirilmeli. Benim bir önerim olacak, bot sadece resimleri çekmek yerine resmin bağlı olduğu sayfaları ve dolayısı ile içeriğinide çekse daha iyi içerik oluşur.

Ben de bir öneride bulunmak istiyorum.
Mesela resimleri bugün, son 1 hafta , son 1 ay gibi çekilme özelliği eklense güzel olabilir.

Arkadaşlar merhaba,
Size sunduğum bu ücretsiz bot sayesinde istediğiniz kelimeyi aratarak görsel seçebiliyorsunuz. Görselleri seçme işleminiz bittiği zaman "ÇIKTI VER" butonuna tıklayıp html kodu almanız yeterli.
Aldığınız HTML kodu yeni yayın dedikten sonra HTML kodlamayı seçerek aldığınız kodu aşağıya girip yayınla demeniz yeterli.
Ücretsiz sunduğum bu bot için yakında XML desteği de sunacağım.
Aşağıya da adsense reklamımı koydum, malum ücretsiz sağlıyorum :)
Şimdiden herkese bol kazanç dilerim.

http://blogsbot.net

eline sağlık çok güzel olmuş.Kodları paylaşman mümkün mü acaba arama kodu özellikle işime yarayacak olan kısım

hocam türkiye üzerinden arama yapıyor sanırım başlıklar türkçe oluyor almanya amerika gibi seçenekleri ekleyebilir misinz?

Birde googleda 1000 resim varsa bot az gösteriyor 2.3.4 sayfalara bakıyorum yok

Seçilen görselleri indirme seçeneği de olsa güzel olurdu. (resimleri başlıklarıyla isimlendirecek şekilde)
Her aramada çıkan resimleri bir klasörlere indirirdik
Fotosize programı ile resimleri toplu özgünleştirir bloglara yüklerdik

bot bu haliyle müthiş ek özellik gelmesin böyle kalsın malum ek özellikler eklenince ücretli olur :)

hocam kapanmalar başlamış şimdi gözümüz daha botumu görüyor :(

Ben bir türlü istediğim içerikteki resimleri notepad olarak aldım
Notepad+ olarak aldım dosyaları ama xml olarak kaydettiğimde dosya bloggera saatlerce yüklenmiyor ve hata veriyor

nerede yanlış yapıyorum ?

Notepad+ olarak aldım dosyaları ama xml olarak kaydettiğimde dosya bloggera saatlerce yüklenmiyor ve hata veriyor

Mesela ben bu bot ile CARS kelimesini arattım ve ilk resmi blog sayfama atmak istiyorum. çıktı ver dedikten sonra çıkan kodları Blogger sayfasındaki yeni yayın oluştur düğmesine tıklayıp,açılan sayfada sol üst köşede OLUŞTUR ve HTML isimli 2 düğme var "HTML" olana bas, botun sana verdiği tüm kodları buraya yapıştır. Sonra yayınla diyebilirsin. Sorduğun bu olay ise eğer

hocam bu bot xml formatında vermiyor, oluşan kodları alıp yeni yayın açıp html olarak eklemeniz gerek

Bir sıkıntı var herhalde. Çek deyince fotoları getirmiyor.

güzel eline saglık

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri