kazananlar var ama niche kelime bulmak gerek sağlam kategoride sonra patladı gitti olcak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen hocam dilerseniz konu fikir alışverişi açısından ö.m atın ortak bir çalışma yapalım kazanma açısındanBi kelime bulabilirsek biz de kazanmaya başlayıp gelirleri atacaz inşallah![]()
Movie on | Your Blog Description sizce bu blog kazanır mı?
Adsense ile kazanamaz.
Botla falan mı yaptın hocam blogu.
yok kendim
Bildiğim kadarıyla film sitelerinde adsense sıkıntı. Başka reklam türlerinde deneyebilirsiniz.
![]()
bu blog kazanmaz hocam nedenini şöyle söyliyim siteye girdim birden reklam çıktı sekmeyi kapatmak istediğimde ekranı komple kaplayan resimdeki gibi bir görüntü çıktı arkadan ses geliyor siteyi kapatmak için şu uzantıyı yüklemeniz gerekiyor falan görev yöneticisinden chrome u kapatıp yeniden açmak zorunda kaldım . birisi sitenizi bulsa bile bir daha girmez bence . popads reklamları çok berbat iyice sövdüm
![]()
bu blog kazanmaz hocam nedenini şöyle söyliyim siteye girdim birden reklam çıktı sekmeyi kapatmak istediğimde ekranı komple kaplayan resimdeki gibi bir görüntü çıktı arkadan ses geliyor siteyi kapatmak için şu uzantıyı yüklemeniz gerekiyor falan görev yöneticisinden chrome u kapatıp yeniden açmak zorunda kaldım . birisi sitenizi bulsa bile bir daha girmez bence . popads reklamları çok berbat iyice sövdüm
valla ben farkında değilim.Kötüymüş ya güzel kazandıran başka ne var ki?
Hocam siz kendi blogunuzda iken popads reklamları sizden çıkmaz ama bi geçmişi çerezleri falan silin yada başka tarayıcıdan girin sitenize kesinlikle popads reklamlarınızı kaldırırsınız . bide ziyaretçi gözüyle siteye bakmak lazım
hocam ne koyayım peki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.