Merhaba Arkadaşlar Beni Tanıyan Tanır Adım Oğuzhan Açıkdan Okuyorum You tube 5 aydır Blogla 5 6 gündür Uğraşmaktayım 6 Aydırda Programlama Vs Gibi Şeylerle Uğraştım Fazla Önem Göstermedim Çalıştığımdan Gedikpaşada Toptan Ayakkabıcız Neyse Kısaca Konuya Girim You Tube Spam Olarak Tekrar Döncem Ama Para Lazım Bunun İçin Blogger (Blogspot) Kurarak Script Düzenliyorum Logo Tasarımı Yapıyorum Amatörce Script Türkçeleştiriyorum SEO Ayarlarını Yapıyorum AZ BUZ O Kadar Seo Bilgim Yok Bunlar Ne İşime Yarıycam Diye Sorarsanız Hemen Cevaplim ;
1.Arkadaşlar İlk Önce Blogunuza Adsense Reklamları Ekliyebiliyorsunuz Ama Bazı Temalara Uymuyor Onun İçin Başka Reklamlarda Koyabilirsiniz.
2.Biraz Özgün Paylaşım Yaptıkdan Sonra You tube Videolarınızı Paylaşa Bilirsiniz Ve Youploader @İwocan beyin Botu Sayesinde Videolarınızı Paylaşabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------
Yaptığım İlk Çalışma Kendi Blogum
Oyun-Droid Seosu Daha Yeni Googleda Daha Yeni Tanıtıldı Bloga Girmek İstemeyenler İçin
Resim Altta
Evet Arkadaşlar Bukadar Çok Uzun Oldu Ama Güzel Oldu...
İletişim Skype:MoveDFuck
İyi Forumlar Dilerim Fiyatlar Yapılcak İşlere Göre Değişir Merak Etmeyin Okadar UÇUK Rakamlar Almam... İlk Yazana Ücretsiz Tema Düzenliycem Seo Felan Yapmıycam Sadece Tema Editleyip Kurcam
Ekli dosyayı görüntüle 1017