Blogspotta farklı spam

mehmet_44

Kayıtlı Üye
Facebookda bir grup da denk geldim biraz kurcaladım olayı ama tam anlamadım olay şu ;

1- Haber 1
2- Haber 2
3- Haber 3
4- Haber 4
5- Haber 5
6- Haber 6
7- Haber 7
8- Haber 8

Bu şekilde devam ediyor bi kaç saniye bekleyince farklı bi yere yönlendiriyor.
Sitedeki aktif kullanıcı sayısı da baya iyi

whos.amung.us - dashboard » 6tkp1u94rxt4

Edit: Bu sistemin sahibi kesinlikle forumda tekrar başlamış aynı işe.

http://khaber1.blogspot.com.tr/

Güncel 25 Şubat 2016

Şahıs Fhaber1, Dhaber1,Hhaber diye tekrardan başlamıştı. Tekrardan şikayet edildi. Bloglar Kaldırıldı.
fhaber1.blogspot.com
dhaber1.blogspot.com
hhaber1.blogspot.com

Lhaber ve phaber şikayet edildiği halde Kapatılmadı 1 arkadaşımız şikayet ederse kapanacaktır.
http://lhaber1.blogspot.com.tr/
http://phaber1.blogspot.com.tr/

Sistemin sahibini veya arkadaşı da olabilir Şahısı bulduk. Şahıs burdaysa NOT: Açtığın her site özenle şikayet ediliyor edilecek de...

Son düzenleme:
Sitede adsense reklamı var ve tıklamaya teşvik etmek ban sebebidir, Er yada geç google farkeder.

peki nasıl oluyo bi kaç saniye bekleyince farklı bi yere yönlendiriyor, bunu nasıl yapıyo ?

Sitede adsense reklamı var ve tıklamaya teşvik etmek ban sebebidir, Er yada geç google farkeder.

Aynen girişte Adsense , Yönlendirdiği sayfada farklı reklam şirketi var

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:51 ----------

peki nasıl oluyo bi kaç saniye bekleyince farklı bi yere yönlendiriyor, bunu nasıl yapıyo ?

Kodlarla yapılabilir

Arkadaş Gerekeni Söylemiş Kullanıcıyı Reklama Tıklamaya Zorlamak Ban Sebebidir. Er yada Geç Banlanacaktır. <meta http-equiv='Refresh' content='10; URL=http://www.sitem.com'> Bu veya Buna Benzer Bir Kod ile Yapılabiliyor...

Türk aklı kendimizi çok zeki zannediyoruz ,bir degil belki binlerce kez bu tür şeyler yapıldı hepsinin sonu hüsran oldu.karşınızdaki google ve açık açık belirttigi kurallardan birtanesi.

hiç bunlara bulaşıpta adsense hesabınızı göz göre göre banlatmayın.

benim kullanmadıgım hesabıda eklemişler gruba. o şekilde kazanılıcaksa hiç kazanma daha iyi

Bu eski bir yöntemdir.İyi para kazandırır.Bu sitelere trafik gönderilir , ziyaretçiler merak edip tıklarlar.

Banı göze almayan zaten bu işi yapmaz.

Açılan video istemsiz olarak bağımlılık yaptı yanlız :D

Kaç gün oldu ban yok hem yazıyı okuyana kadar başka siteye yönlendiriyor şu reklama teşvik etmeden bu şekilde yönlendirme yapsak güzel kazanabiliriz Kaç gündür takip ediom online kullanıcı hiç düşmedi..

Şikayet ettim.

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Politikalarımızla uyumlu olup olmadığını saptamak için bu web sitesini hemen inceleyeceğiz ve gerekirse uygun önlemleri alacağız.

Şikayet ettim.

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Politikalarımızla uyumlu olup olmadığını saptamak için bu web sitesini hemen inceleyeceğiz ve gerekirse uygun önlemleri alacağız.

İşde bizim Türk milleti zihniyeti sanane ???? adamın ne halt yediginden şikayet etmek ne haddine senin ne bicim adamlarsınız siz anlamıyorum

Ayrıca bende seni şikayet ettim senin gibi zihniyetlerin burada olmaması gerek

Son düzenleme:
İşde bizim Türk milleti zihniyeti sanane ???? adamın ne halt yediginden şikayet etmek ne haddine senin ne bicim adamlarsınız siz anlamıyorum

Ayrıca bende seni şikayet ettim senin gibi zihniyetlerin burada olmaması gerek

Nasıl sanane kardeşim. Millet bi tarafını yırtıyor iki kuruş kazncam diye. Aha gelmiş 2-3 kişi de beleş kazanıyor. Asıl sanane. senin sitenmiydi bu kadar rahatsız olduguna göre???

İstersen git nereye şikayet edersen et. Benim suçum ne. Asıl adam suçlu. Ben burda adamı şikayet edip suçu ortadan kaldırdım. Bundan sanane be adam.

gelip burda suçluyu savunup artislik yapıyosun. Git artisliği mahallende yap.

ya sizene milletten ne yapıyorsa yapıyor girmezssin sitesine olur biter nasıl bir milletiz ya

ya sizene milletten ne yapıyorsa yapıyor girmezssin sitesine olur biter nasıl bir milletiz ya

Usta anlamıyorsunuz.

Ben ilk blogu şikayet etmiştim kapatıldı. Birazdan diğer blogları da şikayet edip kapattırıcam.

Peki neden?
Bu reklamı insan veriyor. Milletin parası yani. Yani bu kul hakkına giriyor ve kul hakkını engelleyebiliyorsam ben bu sevabı işlerim arkadaş.

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

Geri kalan tüm siteler şikayet edildi.

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Politikalarımızla uyumlu olup olmadığını saptamak için bu web sitesini hemen inceleyeceğiz ve gerekirse uygun önlemleri alacağız. Bir web sitesine karşı alabileceğimiz önlemler hakkında genele açık duyurular yapamayız, ancak her bir raporu çok ciddi şekilde ele aldığımızdan ve Google Görüntülü Reklam Ağı'nın kalitesini kullanıcılar, reklamverenler ve yayıncılar için korumaya kararlı olduğumuzdan emin olabilirsiniz.

Usta anlamıyorsunuz.

Ben ilk blogu şikayet etmiştim kapatıldı. Birazdan diğer blogları da şikayet edip kapattırıcam.

Peki neden?
Bu reklamı insan veriyor. Milletin parası yani. Yani bu kul hakkına giriyor ve kul hakkını engelleyebiliyorsam ben bu sevabı işlerim arkadaş.

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

Geri kalan tüm siteler şikayet edildi.

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Politikalarımızla uyumlu olup olmadığını saptamak için bu web sitesini hemen inceleyeceğiz ve gerekirse uygun önlemleri alacağız. Bir web sitesine karşı alabileceğimiz önlemler hakkında genele açık duyurular yapamayız, ancak her bir raporu çok ciddi şekilde ele aldığımızdan ve Google Görüntülü Reklam Ağı'nın kalitesini kullanıcılar, reklamverenler ve yayıncılar için korumaya kararlı olduğumuzdan emin olabilirsiniz.

bu yaptığın youtubedaki flag ile aynı şey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri