Blogta adsense reklamı gözükmeyenler

• Kullanıcı morsiyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger / Blog Gelirleri

morsiyah

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.blogsbot.net
Arkadaşlar bugün deneme fırsatı buldum blog muhabbetini. Burada çoğu kişi youtube ile ilgilendiği için dikkatinizi çekmemiş olabilir.
Gözükmemesinin sebebi;
ca-pub ile bşlayan yeri değiştirdiğinizde altında
data-ad-slot="3628080258"></ins> olan yerdeki 3628080258 yeri kendi reklam kodunuzdaki yer ile değiştirmeniz gerekiyor.
bunun için adsense te reklamlarım bölümünde 336X280 reklam kodu oluşturup oradaki slot yeri ile değiştirin.

Arkadaşlar bugün deneme fırsatı buldum blog muhabbetini. Burada çoğu kişi youtube ile ilgilendiği için dikkatinizi çekmemiş olabilir.
Gözükmemesinin sebebi;
ca-pub ile bşlayan yeri değiştirdiğinizde altında
data-ad-slot="3628080258"></ins> olan yerdeki 3628080258 yeri kendi reklam kodunuzdaki yer ile değiştirmeniz gerekiyor.
bunun için adsense te reklamlarım bölümünde 336X280 reklam kodu oluşturup oradaki slot yeri ile değiştirin.

denedik hocam gözükmüyor malesef

Blogger adsense ayrı bir olay nasıl youtube için onay gerekiyor blogger içinde öyle.Onaylı olanların reklamı gözükecektir.Onaysızlar gözükmeyecektir.

Hocam ben bunu da yaptım ama youtube ile açtığım adsense de halen reklamlar çıkmıyor. Emin olmak için tekrar baktım dediğiniz gibi orayı da değiştirmişim. Tek bir ihtimal adsense de oluşturuduğum reklam birimi şu an yeni statüsünde belki etkine geçerse çıkmaya başlar diye düşünüyorum. Ne zaman etkin olur o da meçhul

Edit: Reklam birimlerinde durumlar bu anlamlara geliyormuş. Yani o da etkili değil burda. Sonuç olarak yt adsense eski bir blog hesabı olmadan ikisi için de kullanılmıyor.

Her reklam birimi durumunun ne anlama geldiğine ilişkin açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz:

Etkin: Son 7 gün içinde gösterim almış bir reklam birimi.
Boşta: 7 günden daha önce oluşturulmuş ve son 7 gün içinde gösterim almamış bir reklam birimi.
Yeni: Gösterim alıp almamasından bağımsız olarak son 7 gün içerisinde oluşturulmuş bir reklam birimi.
Gizli: Reklam birimleri listesinde gizlemeyi seçtiğiniz bir reklam birimi. Bu durum reklam biriminin etkin veya boşta olmasıyla ilgili değildir.

Son düzenleme:
Blogger adsense ayrı bir olay nasıl youtube için onay gerekiyor blogger içinde öyle.Onaylı olanların reklamı gözükecektir.Onaysızlar gözükmeyecektir.

peki hocam zaten adsense kurallarında birden fazla adsense açmak yasak.

2 yıllık blog buldum ve youtube adsensemi ilişkilendirdim. şuan blogda pub numaram falan gözüküyor.

ayrıca adsense 3. taraf erişim bölümüne youtube yanı sıra blogger da geldi ve etkin gözüküyor.

ama malesef reklamlar boş gözüküyor hala.

Denediğim adsense hesabım web adsense.
Ama 3-4 yerde bunun değişmesi gerekiyor, umarım hepsini değiştirmişsinizdir.

Denediğim adsense hesabım web adsense.
Ama 3-4 yerde bunun değişmesi gerekiyor, umarım hepsini değiştirmişsinizdir.

web adsense ve blogger adsenselerde sıkıntı olmuyor. youtube adsenselerde sıkıntı. blog ile ilişkilendirsek bile reklamlar boş gözüküyor

peki hocam zaten adsense kurallarında birden fazla adsense açmak yasak.

2 yıllık blog buldum ve youtube adsensemi ilişkilendirdim. şuan blogda pub numaram falan gözüküyor.

ayrıca adsense 3. taraf erişim bölümüne youtube yanı sıra blogger da geldi ve etkin gözüküyor.

ama malesef reklamlar boş gözüküyor hala.

hocam bendede aynı sorun fakat şöyle bi durum tespit ettik capari_83 hocamla. Onun adsensesinde reklam şekilleri yanında yeşil olarak etkin yazıyor bende yeni. acaba böyle bi ihtimal varmı görünenlerde etkin görünmeyenlerde yeni mi yazıyor ?

hocam bendede aynı sorun fakat şöyle bi durum tespit ettik capari_83 hocamla. Onun adsensesinde reklam şekilleri yanında yeşil olarak etkin yazıyor bende yeni. acaba böyle bi ihtimal varmı görünenlerde etkin görünmeyenlerde yeni mi yazıyor ?

hocam nette araştırdım bu konuyu. hatta youtube videolarına falan baktım. adamlar yeni reklam olşturup bloggera koyuyorlar. 5 dk sonra görünüyor.

reklam birimi değil ama acaba blogla ilişkilendirdikten sonra 2. bir onay falan mı olması gerekiyor.

blogda kazançlarda onay bekliyor falan yazmıyor.

Her reklam birimi durumunun ne anlama geldiğine ilişkin açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz:

Etkin: Son 7 gün içinde gösterim almış bir reklam birimi.
Boşta: 7 günden daha önce oluşturulmuş ve son 7 gün içinde gösterim almamış bir reklam birimi.
Yeni: Gösterim alıp almamasından bağımsız olarak son 7 gün içerisinde oluşturulmuş bir reklam birimi.
Gizli: Reklam birimleri listesinde gizlemeyi seçtiğiniz bir reklam birimi. Bu durum reklam biriminin etkin veya boşta olmasıyla ilgili değildir.

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Birde böyle bir bilgi buldum belki adsenseler yeni olduğu için bir hafta beklememiz gerekiyordur. Ben öyle yorumladım.

Hesabınız daha önce onaylanmamış

AdSense başvurunuz başlangıçta onaylanmadıysa, sunucularımıza, hesabınızla ilişkili hiçbir siteye Google reklamı vermeme ve Arama için AdSense işlevi sunmama komutu verilmiştir. Biz hesap durumunuzu değiştirmek üzere sunucularımızı güncellerken sitelerinizde Google reklamlarının gösteriminde 48 saatlik, Arama için AdSense işlevinin devreye girmesinde ise 1 haftalık bir gecikme söz konusu olabilir. Bu sürecin tamamlanmasını beklerken göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri