Blogtan para kazanmak için Web Adsense Şart!

• Kullanıcı ngeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

ngeen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu blog işine çok canım sıkıldı. Bu konuyu 5 gündür araştırıyorum vardığım sonuç şudur:

Herkes blog oluşturma aşamalarını öğrendi. Fakat kimse para kazanamıyor. Kazanıyorum diyen varsa da emin olun o kişinin Onaylı Web adsensi vardır. 6 aylık blog işi de hikaye. (dün bi hevesle 5 adet 1 yıllık blog aldım) Blogta içerik bol olması gerekiyor sonra başvuruda bulunuyorsunuz ve kabul olursa o da muamma sadece o blog için kullanabiliyorsunuz. Öyle spam yapıp adsense kodlarını her bloğa koyayım her blogtan paralar aksın Yok öyle bir dünya :) Hem koysanızda 15-30 dakika sonra o reklam çıkmıyor. Niye google hemen anlıyor çünkü spam olduğunu.

Bakın sadece alan adı alınmış blog ile başvuru yapmanız lazım. O şekilde olunca Birincil web siteniz olarak görünüyor ve siz o site için oluşturmuş reklam kodlarını diğer spam yaptığınız bloglara yerleştirebiliyorsunuz. 500 adede kadar blog yapıp para kazanabiliyorsunuz. Olay bu kadar basit.

Blog konusunu açan arkadaşlarda kendi adsensleri girilmiş kodları hazır halde olan xml dosyalarını vermiş. Bu sayede işi bilmeyen kişiler sürekli aynı blogları oluşturuyor ve adsens kodunu değiştirmediği için kazanılan para direkt o adsense sahibine gidiyor.

Bu benim düşüncem. Yanlışım varsa aksini düşünen varsa uzman arkadaşlar düzeltsin. Hevesinizi kırmak istemem ama blog işinden para kazanmak çok zor. Blog işini araştırırken de youtubeye devam edeceğim
frown.png

Herkese iyi kazançlar...

Arkadaşlar son zamanlarda görüyuorum forumda blogla ilgili konularda çok artış var.Bende başlamak istiyorum ancak neredeyse hiç bilgim yok nerden başlayabilirim.Bana bir kaynak gösterir misiniz?

Arkadaşlar son zamanlarda görüyuorum forumda blogla ilgili konularda çok artış var.Bende başlamak istiyorum ancak neredeyse hiç bilgim yok nerden başlayabilirim.Bana bir kaynak gösterir misiniz?

Hocam ne diyorum konuyu okumadın galiba.! Web adsensin yoksa boşa uğraşırsın.

Parayı götürenlerin hepsinin web adsensi var!!

Hocam ne diyorum konuyu okumadın galiba.! Web adsensin yoksa boşa uğraşırsın.

Parayı götürenlerin hepsinin web adsensi var!!

Konuyu okudum.Ben nasıl tık artırılacak,nasıl ziyaretçi sayısı artacak bunun çekmenin yollarıyla ilgili nereden başlamalıyım diye sormuştum.

Blogger adsenseler 2 onaydan geçiyormuş ve 1-2 haftayı bulabiliyormuş. Yakında belli olur yani kabul edip etmedikleri şuan herkes bekliyor. Popads falan koyabilirsiniz alternatif olarak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 yıllık youtube adsense vardı ve 1 sene den fazla öncesinde bloggere onaylatmışım, kurcalarken bi şekilde onu etkinleştirmişim. şimdi adsenseden reklam oluştur kısmından reklam oluşturup o kodları herhangi bir bloğa koyduğum zaman anında evet anında reklam çıkıyor .. adsenseye baktığımda da yansıyor ve tek tük de olsa tıklama var... sistem gayet güzel çalışıyor sorun nerdir anlamıyorum.. adsenseye bloggerı etkinleştirip daha sonra adsenseden 336*280 kod oluşturuyorsunuz. o kodu nereye koyarsan koy çalışır, şimdi sorun nerde ??

Blogger adsenseler 2 onaydan geçiyormuş ve 1-2 haftayı bulabiliyormuş. Yakında belli olur yani kabul edip etmedikleri şuan herkes bekliyor. Popads falan koyabilirsiniz alternatif olarak.

Aynen hocam alternatifler var fakat onlarında kazançları çok düşük. O kadar uğraşıp emeğini karşılığını alamayınca insanın morali bozuluyor.

Arkadaşlar şu blog işine çok canım sıkıldı. Bu konuyu 5 gündür araştırıyorum vardığım sonuç şudur:

Herkes blog oluşturma aşamalarını öğrendi. Fakat kimse para kazanamıyor. Kazanıyorum diyen varsa da emin olun o kişinin Onaylı Web adsensi vardır. 6 aylık blog işi de hikaye. (dün bi hevesle 5 adet 1 yıllık blog aldım) Blogta içerik bol olması gerekiyor sonra başvuruda bulunuyorsunuz ve kabul olursa o da muamma sadece o blog için kullanabiliyorsunuz. Öyle spam yapıp adsense kodlarını her bloğa koyayım her blogtan paralar aksın Yok öyle bir dünya :) Hem koysanızda 15-30 dakika sonra o reklam çıkmıyor. Niye google hemen anlıyor çünkü spam olduğunu.

Bakın sadece alan adı alınmış blog ile başvuru yapmanız lazım. O şekilde olunca Birincil web siteniz olarak görünüyor ve siz o site için oluşturmuş reklam kodlarını diğer spam yaptığınız bloglara yerleştirebiliyorsunuz. 500 adede kadar blog yapıp para kazanabiliyorsunuz. Olay bu kadar basit.

Blog konusunu açan arkadaşlarda kendi adsensleri girilmiş kodları hazır halde olan xml dosyalarını vermiş. Bu sayede işi bilmeyen kişiler sürekli aynı blogları oluşturuyor ve adsens kodunu değiştirmediği için kazanılan para direkt o adsense sahibine gidiyor.

Bu benim düşüncem. Yanlışım varsa aksini düşünen varsa uzman arkadaşlar düzeltsin. Hevesinizi kırmak istemem ama blog işinden para kazanmak çok zor. Blog işini araştırırken de youtubeye devam edeceğim
frown.png

Herkese iyi kazançlar...

Bende birçok deneme yaptım arkadaşın dediği gibi web adsense olmadan gerisi hikaye gibi

2 yıllık youtube adsense vardı ve 1 sene den fazla öncesinde bloggere onaylatmışım, kurcalarken bi şekilde onu etkinleştirmişim. şimdi adsenseden reklam oluştur kısmından reklam oluşturup o kodları herhangi bir bloğa koyduğum zaman anında evet anında reklam çıkıyor .. adsenseye baktığımda da yansıyor ve tek tük de olsa tıklama var... sistem gayet güzel çalışıyor sorun nerdir anlamıyorum.. adsenseye bloggerı etkinleştirip daha sonra adsenseden 336*280 kod oluşturuyorsunuz. o kodu nereye koyarsan koy çalışır, şimdi sorun nerde ??

Sorun bizim blogger üzerinden başvurmamız.

Hocam sistem şu an youtube adsensiyle zaten olmuyor. 6 Aylık blog ile başvurman gerekiyor. Alan adı almamışsan zaten web sitende olmuyor. O yüzden kodları öyle her blogta kullanamıyorsunuz.

frown.png

Herkese iyi kazançlar...

Blog konusunu açan arkadaş kendi adsense kodunu eklediğini zaten belirtmiş ve nasıl değiştirileceği konusunda da bilgilendirme yapmış yoksa kimsenin emeği üzerinden kazanç sağlamaya çalıştığını sanmıyorum.

Arkadaşın belirttiği gibi adsense kodunu kaldırıp kendi oluşturduğum popads kodlarını sayfaya yerleştirdim ama hit konusunu çözebilmiş değilim. Umarım onuda zamanla çözeriz.

eğer olmuyosa biz action hocanın verdiği kodları sıfır bloglarda denedik adamın paneline yansıdı bu nasıl oldu

eğer olmuyosa biz action hocanın verdiği kodları sıfır bloglarda denedik adamın paneline yansıdı bu nasıl oldu

Onunki web adsense hocam büyük ihtimal yada bloggersa bile daha önceden onay almış demekki.

arkadaşlar, forumda anlatılıyor eski blog bulun youtube adsensenize bloggere etkinleştirmek için, başka bişi yok bunda, saadece yapmanız gereken eski blog hesabı oda onay almak için çok mu zor bunu yapmak ? bloggere etkinleştirdikten sonra o kodlar heryerde çalışıyor...

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

youtube adsenseye başvurun, sonra eski blogger dan onay alın, çok mu zor ??

arkadaşlar, forumda anlatılıyor eski blog bulun youtube adsensenize bloggere etkinleştirmek için, başka bişi yok bunda, saadece yapmanız gereken eski blog hesabı oda onay almak için çok mu zor bunu yapmak ? bloggere etkinleştirdikten sonra o kodlar heryerde çalışıyor...

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

youtube adsenseye başvurun, sonra eski blogger dan onay alın, çok mu zor ??

kardeşim çıkmıyor reklamlar dediğinin aynısını yapıyoruz reklam çıkmıyor 2 gün önce ekledim kodları hala boş beyaz gözüküyor reklam kısmı

kardeşim çıkmıyor reklamlar dediğinin aynısını yapıyoruz reklam çıkmıyor 2 gün önce ekledim kodları hala boş beyaz gözüküyor reklam kısmı

arkadaşım adsense reklam bölümünden reklam kodu oluşturdun mu ? yaptın mı bu işi ? yoksa saadece yayıncı kodunu mu yapıştırdın ?

arkadaşım adsense reklam bölümünden reklam kodu oluşturdun mu ? yaptın mı bu işi ? yoksa saadece yayıncı kodunu mu yapıştırdın ?

hayır ben kendi temamı kullanıyorum , adsenseden reklam kodu oluşturmama gerek yok blogger ile adsensi bağlayınca zaten otomatik o kendisi adsense widgeti ekliyor ancak ben genede html ve javascript widgetide denedim , hiç bir türlü reklam çıkmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri