Blogtan para kazanmak için Web Adsense Şart!

• Kullanıcı ngeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Arkadaşlar şu blog işine çok canım sıkıldı. Bu konuyu 5 gündür araştırıyorum vardığım sonuç şudur:

Herkes blog oluşturma aşamalarını öğrendi. Fakat kimse para kazanamıyor. Kazanıyorum diyen varsa da emin olun o kişinin Onaylı Web adsensi vardır. 6 aylık blog işi de hikaye. (dün bi hevesle 5 adet 1 yıllık blog aldım) Blogta içerik bol olması gerekiyor sonra başvuruda bulunuyorsunuz ve kabul olursa o da muamma sadece o blog için kullanabiliyorsunuz. Öyle spam yapıp adsense kodlarını her bloğa koyayım her blogtan paralar aksın Yok öyle bir dünya :) Hem koysanızda 15-30 dakika sonra o reklam çıkmıyor. Niye google hemen anlıyor çünkü spam olduğunu.

Bakın sadece alan adı alınmış blog ile başvuru yapmanız lazım. O şekilde olunca Birincil web siteniz olarak görünüyor ve siz o site için oluşturmuş reklam kodlarını diğer spam yaptığınız bloglara yerleştirebiliyorsunuz. 500 adede kadar blog yapıp para kazanabiliyorsunuz. Olay bu kadar basit.

Blog konusunu açan arkadaşlarda kendi adsensleri girilmiş kodları hazır halde olan xml dosyalarını vermiş. Bu sayede işi bilmeyen kişiler sürekli aynı blogları oluşturuyor ve adsens kodunu değiştirmediği için kazanılan para direkt o adsense sahibine gidiyor.

Bu benim düşüncem. Yanlışım varsa aksini düşünen varsa uzman arkadaşlar düzeltsin. Hevesinizi kırmak istemem ama blog işinden para kazanmak çok zor. Blog işini araştırırken de youtubeye devam edeceğim
frown.png

Herkese iyi kazançlar...

Hocam bende webadsense var. Verilen şablon üzerindeki yayıncı kimliğini de kendi kimliğim ile değiştirdim. reklamlar çıkıyor fakat, adsense - ayarlar - 3.taraf erişilebilirliği kısmında blogger aktif değil. ne yapacağımı şaşırdım.

Blog konusunu açan arkadaşlarda kendi adsensleri girilmiş kodları hazır halde olan xml dosyalarını vermiş. Bu sayede işi bilmeyen kişiler sürekli aynı blogları oluşturuyor ve adsens kodunu değiştirmediği için kazanılan para direkt o adsense sahibine gidiyor.
Hocam zaten şablon xml i veren adam konunun altına yazmış kodları değiştirin diye. Herkes bunu göre göre indiriyor ve değiştirmiyorsa adam ne yapsın? Özellikle kendi adsense kodunuzu yerleştirin diye konu bile açtı adam.

Dün akşam gece 12 ye kadar 3 tane blog açtım , web adsense im var , sadece yayıncı numaralarını değiştirdim , şuana kadar sadece 1 blog 21 kuruş kazanmış , rakamlar artacak mı bilmiyorum , bekleyip görücez , istatistikte günlük 6 lira falan kazandığı gözüken arkadaşlar 2-3 gün sonra mı patlama yaptı acaba ?

Edit : kelimelerin sadece 1 tanesi sitede verilen kelime yani forumda verilen xml dosyası , diğer ikisi kendi bulduğum kelimeler

benim şuan o kısımda yaklaşık 15 tane reklam oluşturulmuş ancak hepsinin statüsü yeni , reklamların çıkması için satüsünün etkin olması gerekiyor galiba , bu arada sizin adsense yenimi yeniyse nasıl açtın youtube üzerindenmi yoksa direk bloggerdanmı açtınız

benim şuan o kısımda yaklaşık 15 tane reklam oluşturulmuş ancak hepsinin statüsü yeni , reklamların çıkması için satüsünün etkin olması gerekiyor galiba , bu arada sizin adsense yenimi yeniyse nasıl açtın youtube üzerindenmi yoksa direk bloggerdanmı açtınız

2 yıllık youtube adsense, bloggerıda geçen sene açmıştım o kadar

Arkadaşlar şu blog işine çok canım sıkıldı. Bu konuyu 5 gündür araştırıyorum vardığım sonuç şudur:

Herkes blog oluşturma aşamalarını öğrendi. Fakat kimse para kazanamıyor. Kazanıyorum diyen varsa da emin olun o kişinin Onaylı Web adsensi vardır. 6 aylık blog işi de hikaye. (dün bi hevesle 5 adet 1 yıllık blog aldım) Blogta içerik bol olması gerekiyor sonra başvuruda bulunuyorsunuz ve kabul olursa o da muamma sadece o blog için kullanabiliyorsunuz. Öyle spam yapıp adsense kodlarını her bloğa koyayım her blogtan paralar aksın Yok öyle bir dünya :) Hem koysanızda 15-30 dakika sonra o reklam çıkmıyor. Niye google hemen anlıyor çünkü spam olduğunu.

Bakın sadece alan adı alınmış blog ile başvuru yapmanız lazım. O şekilde olunca Birincil web siteniz olarak görünüyor ve siz o site için oluşturmuş reklam kodlarını diğer spam yaptığınız bloglara yerleştirebiliyorsunuz. 500 adede kadar blog yapıp para kazanabiliyorsunuz. Olay bu kadar basit.

Bu benim düşüncem. Yanlışım varsa aksini düşünen varsa uzman arkadaşlar düzeltsin. Hevesinizi kırmak istemem ama blog işinden para kazanmak çok zor. Blog işini araştırırken de youtubeye devam edeceğim
frown.png

Herkese iyi kazançlar...

blog konusunu açan arkadaş zaten reklam alanlarını düzenleyin şeklinde uyarı yapmıştı. bu konuda yanlış anlaşılma olmasın bence. diğer türlü adam zan altında bırakılmış oluyor.

frown.png

Herkese iyi kazançlar...
nasıl yani hocam? 6 aylık blogla açtığımız adsense ile 30 adet bloggera reklam koyamıyor muyuz? her blog için ayrı adsense mi gerek?

Bende de reklamların hepsinde YENI ıbaresi var... reklam çıkması için ETKIN mi olması lazım... bunun için bir şey yapacak mıyız yosa bekleyecek miyiz...

Bende de reklamların hepsinde YENI ıbaresi var... reklam çıkması için ETKIN mi olması lazım... bunun için bir şey yapacak mıyız yosa bekleyecek miyiz...

hiç bilmiyorum hocam farklı yollar denemeye devam ediyorum şuana kadar sabit reklam çıkarabilmiş değilim , bir kere çıkardım reklamları 1 saat sonra gene kayboldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri