Bloguun xml ini oluşturuyorum fakat resimler kendi blogumda görünmüyor

• Kullanıcı ridvanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

ridvanc

Kayıtlı Üye
Bloguun xml ini oluşturuyorum fakat resimler kendi blogumda görünmüyor
çözümü bilen varmıdır acaba

Bende geldi gulbahcesi2.blogspot.com

Adım 4 te verdiği kodu cekeceğim bloga ekleyip kodlara ulaştım hepsini kopyalayıp ntpd++ ile xml formatında kaydettim sonra içe aktardım başka bişi yapmadım ama notepad++ dan xml olarak kaydettiğinizi ve kaydolmuş olmasına dikkat edin ilk önce verdiği dblerden birini değiştirdim olmadı sonra kendim ntpd++ ile xml oluşturdum oldu.

database'teki bazı resim url'leri ölmüş olabiliyor ona bakın. sonuçta başka bir yerden çekiyor resimleri.

verileri çektiğim blogta resimler duruyo hocam

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

Adım 4 te verdiği kodu cekeceğim bloga ekleyip kodlara ulaştım hepsini kopyalayıp ntpd++ ile xml formatında kaydettim sonra içe aktardım başka bişi yapmadım ama notepad++ dan xml olarak kaydettiğinizi ve kaydolmuş olmasına dikkat edin ilk önce verdiği dblerden birini değiştirdim olmadı sonra kendim ntpd++ ile xml oluşturdum oldu.

aynısı yaptım ama resimler gelmedi bloga
benim blog bu
mytestblogsp.blogspot.com.tr

verileri çektiğim blogta resimler duruyo hocam

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

aynısı yaptım ama resimler gelmedi bloga
benim blog bu
mytestblogsp.blogspot.com.tr

view-source:Test Blog baktım hiç resim url'si göremedim. temada sorun var gibi. farklı temayı yeniden atıp deneyebilirsiniz. actionscript arkadaşın temasını deneyin isterseniz.

view-source:Test Blog baktım hiç resim url'si göremedim. temada sorun var gibi. farklı temayı yeniden atıp deneyebilirsiniz. actionscript arkadaşın temasını deneyin isterseniz.

hocam dediğini denedim ama yine olmadı, resimlerini içeri alabildğin bi blog var mı denemek için bi aktarıp kontrol edeyim

ya 50 tane site denedim hiçbirinde resimler gelmiyor. ya ben bi b... bilmiyorum ya da bi yerlerde bi yazılmayan eksik bişeyler var

hocam dediğini denedim ama yine olmadı, resimlerini içeri alabildğin bi blog var mı denemek için bi aktarıp kontrol edeyim

bildiğim kadarıylar içe aktar dışa aktar özellikleri sadece metin üzerinden çalışıyor. zaten bu paylaşılan db'lerdeki resimlarin hepsi farklı sitelerdeki url'lelerden çekilme. sizin db'niz özgünse bu url'leri tek tek yüklemek zorundasınız. db'niz imajları başka yerden çekiyorsa db ile tema uyuşmuyor olabilir. zira dediğim gibi tema'nın kaynak kısmında imaj url'lerine rastlamadım. actionscript - Dosya Web burdaki tema yine sorun çıkarıyorsa db'yi çektiğiniz sitenin temasını deneyin. temayı denemek için editsiz atın. resimler çıktıktan sonra pub'ları değiştirin.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

bazı resimler çıkıyor bazıları çıkmıyor :/

bazılarının çıkmamasının sebebi imajı çekilen url'nin ölmüş olması. onun yerine başlığı google'da aratıp kendi url'nizi koyabilirsiniz.

arkadaşlar bu sorunu çözebildiniz mi aynısı bende de var da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri