Bluestacksı tamamen kapatmak

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar az önce yeniden pcme format attım çünkü bluestacks çalışmıyodu.Daha önceki format atışımda bluestacksı sağ alttaki simge durumundan çıkarmak istemiştim.Çünkü pcmi kasıyor.Nereleri tıkladığımı iki kırmızı çizgi ile gösterdim.Ondan sonra bluestacksı kullanamaz oldum.Alternatif pekçok android emulatör denedim ama hata verdi gene olmadı.Şimdi gene format attım.Bluestacksı simge durumundan nasıl kapatırım?

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Yok mu yardımcı olacak?Bluestacksı nasıl tamamen kapatırım?

ben bu şekilde kapatıyorum..

Pq330Q.png

evet gösterdiğim yere tıklayınca komple kapanıyor.
tekrar açmak istediğimde de kısayolundan tıklayıp açıyorum sorunsuzca.

sende kapatınca açılmıyor mu ?

O yere tıkladım sonra devre dışı bırak a tıkladım bidaha açılmadı hiçbir türlü yeni emulatörler indirdim onlar da çalışmadı bu sabah format attım bluestacksı yükledim çalışıyor ama simge durumundan da kapatmak istiyorum.Umarım bu sefer sorun çıkmaz sağol.Bluestacksı tamamen kapatmak istiyorum çünkü pc zaten dandik kasıyo biliyosun.

O yere tıkladım sonra devre dışı bırak a tıkladım bidaha açılmadı hiçbir türlü yeni emulatörler indirdim onlar da çalışmadı bu sabah format attım bluestacksı yükledim çalışıyor ama simge durumundan da kapatmak istiyorum.Umarım bu sefer sorun çıkmaz sağol.Bluestacksı tamamen kapatmak istiyorum çünkü pc zaten dandik kasıyo biliyosun.

o devre dışı olan bölüm ekranın otomatik dördürme ile alakalı diye biliyorum.
yani programın açılıp kapanması ya da tümüyle kapatma ile alakalı olduğunu sanmıyorum :)

galiba pc'niz biraz zorlanıyor bu android emülatör çalıştırırken

o devre dışı olan bölüm ekranın otomatik dördürme ile alakalı diye biliyorum.
yani programın açılıp kapanması ya da tümüyle kapatma ile alakalı olduğunu sanmıyorum :)

galiba pc'niz biraz zorlanıyor bu android emülatör çalıştırırken

Evet bluestacks olmasa bile normalde de gidik yani.2005 aralık ta almıştım.Celeron d 2.8 ghz 2 gb 32 bit 250 gb hdd daha ne denebilir ki neredeyse ışık hızı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri