Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce güzel bir kulaklık araştırmasına girdim ve bu kulaklıkta karar kılmıştım ancak hiç kullanmak nasip olmadı. Sadece siparişim gelince onaylayabilmek için kutusunu açıp kontrol ettim. Android Ve iOs tüm telefonlarda çalışıyor. iOs 10 sürümünde denemedim ancak isteyen olursa denerim. iPhone telefonlarda bağlantı sağlanınca şarj göstergesi telefon ekranında görünüyor. Android ise sesli uyarı veriyor.
Ses kalitesi ortalama olarak yüksek ve gayet kaliteli. Ortalama 1 saat şarj süresinde 2 saat kullanım sağlıyor. Müzik dinleyip, telefon görüşmelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bluetooth kulaklık almayı düşünen ancak bir türlü karar veremeyen arkadaşlara öneririm.
Ürün resimleri:
Ürün kesinlikle Türkiye'de satılan kalitesiz verildiği paraya değmeyen ürünlerden değildir. Bluetooth kulaklık ihtiyacı olan arkadaşlar küçük araştırmalar sonucunda aradığı kulaklığın bu olduğunu anlarlar
Fiyat: 75 TL (Kargo Ücretsiz)
Ses kalitesi ortalama olarak yüksek ve gayet kaliteli. Ortalama 1 saat şarj süresinde 2 saat kullanım sağlıyor. Müzik dinleyip, telefon görüşmelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bluetooth kulaklık almayı düşünen ancak bir türlü karar veremeyen arkadaşlara öneririm.
Ürün resimleri:
Ürün kesinlikle Türkiye'de satılan kalitesiz verildiği paraya değmeyen ürünlerden değildir. Bluetooth kulaklık ihtiyacı olan arkadaşlar küçük araştırmalar sonucunda aradığı kulaklığın bu olduğunu anlarlar
Fiyat: 75 TL (Kargo Ücretsiz)