Böcek ve Yılan Fobisi

aknur

Yasaklanmış
Böceklere ve yılanlara karşı aşırı iğrenme, korkma durumu. lanet gitsin böyle canlılara arkadaş. yaklaşık 2 saat önce yatağımdayken açık olan pencerenin kenarında hareketli bir şey farkettim. kafamı bi çevirdim yaklaşık 2-3 cm uzunluğunda bilmemkaç ayaklı bi yaratık kalorifer pedeğine doğru yürümeye başladı. duvarla petek arasında mesafe de var nasıl o aralıktan oraya geçti ona bile hayret ettim ya neyse. petek hemen dibimde duruyor, peteğin gaz açma vanasına doğru ilerledi ve durdu. elime peçete alıp aniden yakalayıp ezmeyi planlıyodum ama iğrendiğim için saniyelik hamleyle vurup çektim elimi. öldü mü ölmedi mi tam olarak meçhul. peçeteyi kontrol ettiğimde hiç bir ize rastlayamadım. muhtemelen kaçtı kurtuldu ve şuan tam yatağımın altında kol gezdiğini düşünüyorum. dışarı gidecek hali yok. aklımdan bu yaratığın ben uyurken üzerime çıkıp burun deliklerimden ya da kulak deliğimden içeri girmeye çalışacağı yahut vücudumun bi yerini ısıracağı düşüncesi hiç çıkmıyor. açtım loş ışığı sabaha kadar oturcam, üstüme de kazak giydim kolu molu kapmasın diye. altımda da eşofman, çoraplar falan tam direnişe giden gezici gibiyim, bi kaskım eksik. muhtemelen güneşi gördükten sonra gidip başka odada uyucam. allah hepsinin belasını cezasını versin, iğrenç yaratıklar.

korkulacak ne var hocam ben köyde farelerlerle yattığımı hatırlarım :D

Fındık toplarken kene ısırdıydı beni sağlık ocağına gittim çıkardılar keneyi inceliyeceğiz haber vericez dediler 3 sene oldu.

hocam olay yeri incelem ekibini arasaydın :D ... hiç unutmam bnim amca oglu yatakta gece uyurken bacagında bırsey gezdıgını hıssedıyor ve elını bacagına atıyor. lıme tesbıh denk geldı dıyor ve baslıyor oynasmaya ve sonra haraket ettıgını hıssettım dıyor ve ısıgı yakıp bakıyor kı oda ne sımsıyah koskoca zehırlı kırkayak :D o gldı aklıma kotu bı hıs :D blkıd suanda basının dıbınde sagda yatmanı beklıyor kım bılır :D belkıd yorganın altında :D saka bı tarafa korkma korktukca korkuların uzerın gelır

hocam olay yeri incelem ekibini arasaydın :D ... hiç unutmam bnim amca oglu yatakta gece uyurken bacagında bırsey gezdıgını hıssedıyor ve elını bacagına atıyor. lıme tesbıh denk geldı dıyor ve baslıyor oynasmaya ve sonra haraket ettıgını hıssettım dıyor ve ısıgı yakıp bakıyor kı oda ne sımsıyah koskoca zehırlı kırkayak :D o gldı aklıma kotu bı hıs :D blkıd suanda basının dıbınde sagda yatmanı beklıyor kım bılır :D belkıd yorganın altında :D saka bı tarafa korkma korktukca korkuların uzerın gelır

ben diyorum fobim var sen anlattıkça anlattın saniyede 180 kere etrafıma baktım senin yüzünden be hocam. yatağı yerinden kaldırdım ***ürdüm balkona, baktım çevresine göremedim tekrar yerine koydum o derece ayar oluyorum bu musibetlere.

ben diyorum fobim var sen anlattıkça anlattın saniyede 180 kere etrafıma baktım senin yüzünden be hocam. yatağı yerinden kaldırdım ***ürdüm balkona, baktım çevresine göremedim tekrar yerine koydum o derece ayar oluyorum bu musibetlere.

özür dilerim hocam ama dedıgım gıbı korktukca korkularınız uzerınıze glır asırı drecede korkmayın rahat bırakın kndınızı ...gerckten kötu bı hıs .. sana anlattım kndımde basladı huysuzluk sımdıde .. sn nerden actın bılmem bu konuyu

Böceklere ve yılanlara karşı aşırı iğrenme, korkma durumu. lanet gitsin böyle canlılara arkadaş. yaklaşık 2 saat önce yatağımdayken açık olan pencerenin kenarında hareketli bir şey farkettim. kafamı bi çevirdim yaklaşık 2-3 cm uzunluğunda bilmemkaç ayaklı bi yaratık kalorifer pedeğine doğru yürümeye başladı. duvarla petek arasında mesafe de var nasıl o aralıktan oraya geçti ona bile hayret ettim ya neyse. petek hemen dibimde duruyor, peteğin gaz açma vanasına doğru ilerledi ve durdu. elime peçete alıp aniden yakalayıp ezmeyi planlıyodum ama iğrendiğim için saniyelik hamleyle vurup çektim elimi. öldü mü ölmedi mi tam olarak meçhul. peçeteyi kontrol ettiğimde hiç bir ize rastlayamadım. muhtemelen kaçtı kurtuldu ve şuan tam yatağımın altında kol gezdiğini düşünüyorum. dışarı gidecek hali yok. aklımdan bu yaratığın ben uyurken üzerime çıkıp burun deliklerimden ya da kulak deliğimden içeri girmeye çalışacağı yahut vücudumun bi yerini ısıracağı düşüncesi hiç çıkmıyor. açtım loş ışığı sabaha kadar oturcam, üstüme de kazak giydim kolu molu kapmasın diye. altımda da eşofman, çoraplar falan tam direnişe giden gezici gibiyim, bi kaskım eksik. muhtemelen güneşi gördükten sonra gidip başka odada uyucam. allah hepsinin belasını cezasını versin, iğrenç yaratıklar.

böyle birşeymiydi hocam :D

özür dilerim hocam ama dedıgım gıbı korktukca korkularınız uzerınıze glır asırı drecede korkmayın rahat bırakın kndınızı ...gerckten kötu bı hıs .. sana anlattım kndımde basladı huysuzluk sımdıde .. sn nerden actın bılmem bu konuyu

sivrisineklerle başladı bu olay. bu allahın cezaları üzerine gittiğin zaman yok olup sen uyumaya başlayınca kulağının dibine girip kanat çırpar vızıldamaya başlar sabahlara dek uyutmaz. ben kaç gün okula gözlerim kan çanağı gittim sayamadım hocam. kaç kez saatlerce battaniye altında uyumaya çalışıp rahat nefes alamadan güneşin doğuşunu bekledim. hayır aniden sinirlenip battaniyeyi kaldırıyosun, arıyosun bu müsibeti ama yok. sen kalktığın an yok oluyorlar ortalıktan saklanıyorlar bi tarafa. tamam gitti diyosun tekrar geliyorlar ışığı kapar kapamaz. bu ve bunlar gibi karaktersiz canlılara nefret kusuyorum adeta. şimdi bu küçük haşere bi ezmeme bakar hiç sıkıntı değil ama olay; senin haberin olmadan, aniden çıkıp bi taraflarına çöreklenmeleri.

geçen evde sivrisinek uçuşup duruyodu kitapla ezdim valla üzerime üzerime geliyodu bende korkarım geçende hamamböceği öldürdüm 2-3 tane: D aslında bunları bi kaba koyup dövüştürüp özgün videomu çeksem :D

tüm kanalların spama düşsün inşallah kardeşim. @heny sadece seni kovalasın da sistemini çökertsin, sana kanal açmak eziyet olsun açıldığının 10 dk sonrası kapansın alayı.

yahu korkma kardeşim bu kadar korktukça üstüne gelir herşey :D ama fobi işte allah yardımcın olsun :D

böyle birşeymiydi hocam :D

anamm nefret ve iğrençlikle gördüğüm an gözümü kapadım saniyesinde hemde.

aga al bendende o kadar gördüğüm yerde ezerim acımam ya da alırım kezzabı üstüne döker kaçarım o derece manyağım. böceklerden kurtulmak için 4. kata taşındık sırf ben korkuyorum diye ama ****ler yinede geliyor. :(

sivrisineklerle başladı bu olay. bu allahın cezaları üzerine gittiğin zaman yok olup sen uyumaya başlayınca kulağının dibine girip kanat çırpar vızıldamaya başlar sabahlara dek uyutmaz. ben kaç gün okula gözlerim kan çanağı gittim sayamadım hocam. kaç kez saatlerce battaniye altında uyumaya çalışıp rahat nefes alamadan güneşin doğuşunu bekledim. hayır aniden sinirlenip battaniyeyi kaldırıyosun, arıyosun bu müsibeti ama yok. sen kalktığın an yok oluyorlar ortalıktan saklanıyorlar bi tarafa. tamam gitti diyosun tekrar geliyorlar ışığı kapar kapamaz. bu ve bunlar gibi karaktersiz canlılara nefret kusuyorum adeta. şimdi bu küçük haşere bi ezmeme bakar hiç sıkıntı değil ama olay; senin haberin olmadan, aniden çıkıp bi taraflarına çöreklenmeleri.

ALLAH YARDIMcın olsun hocam ama hersey beyınd bıtıyor bynınd fazla buyutm korkunu ynmzsın adta buyur korkuların ve sıvrısınklr ıcın elktromanyetık radyasyon dagıtan cıhazlar var kullanmanı onrırım

Bendede var bu sıkıntı fakat bendeki yılan değil uçan böcek türleri sinek vs değil ama böyle hamamböceği gibi olup ucuyorlar ya beni benden alıyor :D yoksa yılan felan pek etkilemiyor :D:D

bikeresinde aziz nesin vakfında yangın alarmı tesisatı döşüyoruz. duvarların kırılması, içerisinden kabloların geçirilmesi gerekiyor. ben giriştim tabi pat küt. derken bi amele girdi içeri. elinde şaşal var büyükçe. pis pis sırıtıyor bana bakıp. elindeki şaşala bi baktım içinde yılan var. başta şaka yapıyo falan sandım öyle bakıyodum ama sonra adam şaşalı yere ***ürüp ters çevirdi, arkasına vurmaya başladı yılanı düşürmek için. arkadaşlar benim böyle anılarım var ya böyle neidüğü belirsiz şeyler geldi başıma. adama elimdeki çekiçle girişcektim az kalsın, çıkıp gittim ortamdan yoksa kaza çıkcaktı elimden. şans yok bende, gelir bu böcek bulur beni kesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri