Böcek ve Yılan Fobisi

bikeresinde aziz nesin vakfında yangın alarmı tesisatı döşüyoruz. duvarların kırılması, içerisinden kabloların geçirilmesi gerekiyor. ben giriştim tabi pat küt. derken bi amele girdi içeri. elinde şaşal var büyükçe. pis pis sırıtıyor bana bakıp. elindeki şaşala bi baktım içinde yılan var. başta şaka yapıyo falan sandım öyle bakıyodum ama sonra adam şaşalı yere ***ürüp ters çevirdi, arkasına vurmaya başladı yılanı düşürmek için. arkadaşlar benim böyle anılarım var ya böyle neidüğü belirsiz şeyler geldi başıma. adama elimdeki çekiçle girişcektim az kalsın, çıkıp gittim ortamdan yoksa kaza çıkcaktı elimden. şans yok bende, gelir bu böcek bulur beni kesin.

hocam sen ne dıye spam yapıyon :D alem adamsın ya bocklrle ılgılı korkulrla ılgılı blgesellere basla sen en ıyısı

anamm nefret ve iğrençlikle gördüğüm an gözümü kapadım saniyesinde hemde.

aga al bendende o kadar gördüğüm yerde ezerim acımam ya da alırım kezzabı üstüne döker kaçarım o derece manyağım. böceklerden kurtulmak için 4. kata taşındık sırf ben korkuyorum diye ama ****ler yinede geliyor. :(

sorma hocam 3. kattayız biz de 6-7 aydır oturuyoruz ilk kez rastgeldim. pıt pıt yürüyodu kaloriferde acayip sinirlendim ama yok artık, kaçtı gitti biyere.

tüm kanalların spama düşsün inşallah kardeşim. @heny sadece seni kovalasın da sistemini çökertsin, sana kanal açmak eziyet olsun açıldığının 10 dk sonrası kapansın alayı.

hocam beddua şeklinde bayıldım :D
sorununa gelince sendeki gibi olmasada bendede var benzer bir fobi
böcek tabletleri var onlardan al hocam odanın her yerine koy ve bir tanede elektrikli böcek kovucu al 130 lira seviyelerinde bişey ama için rahat olur eğer çok fazla böcek varsada bulunduğun evi ilaclat başka yapabileceğin birşey yok

dozzzzz diye uçar na
sıl iğrenç bişeydir yahu :D tövbe tövbe :D

Yapıştımı bırakmaz. Birde Helikopter Böceği var Findukcular iyi bilir :D

https://eksisozluk.com/dozirik--102377

Rabbim ne güzel yaratmış.

helikopter-bocegi_95053.jpg

hocam beddua şeklinde bayıldım :D
sorununa gelince sendeki gibi olmasada bendede var benzer bir fobi
böcek tabletleri var onlardan al hocam odanın her yerine koy ve bir tanede elektrikli böcek kovucu al 130 lira seviyelerinde bişey ama için rahat olur eğer çok fazla böcek varsada bulunduğun evi ilaclat başka yapabileceğin birşey yok

dışardan geliyor ya ev temiz çok şükür. lakin şimdi bu içeri giren yumurta falan bırakmasın .. neyse 2-3 ayım kaldı bu evde ardından tüyücem zaten. umarım sıkıntı çıkmaz. öğlen komple boşaltım onu yakalamayı planlıyorum.

en son çare bir haşere öldürücü temizlik firmasına başvurmak. bi aralar kullandık işe yaradığı kesin böyle siyah bir kutu, nasıl bir şey yapmışlarsa artık böcek içine giriyor. sonra çıkıyor diğer böceklerin yanına gidince hepsi küt diye ölüyor. tavsiye ederim

ayrıca şirinevlerde oturan varsa onlar bilir. orası adı gibi şirinevler değil bildiğin hamamböceğievleri.

Dostum ben senden daha fenayım karınca dan bile sıkıntı alırım ..

Bugun piknikte 1.5 metrelik yılan derisi gordum ondan bile korkuyorum ( bu arada sendende sıkıntı aldım bu konuyla korkularımı geri getirdin :))))

en son çare bir haşere öldürücü temizlik firmasına başvurmak. bi aralar kullandık işe yaradığı kesin böyle siyah bir kutu, nasıl bir şey yapmışlarsa artık böcek içine giriyor. sonra çıkıyor diğer böceklerin yanına gidince hepsi küt diye ölüyor. tavsiye ederim

ayrıca şirinevlerde oturan varsa onlar bilir. orası adı gibi şirinevler değil bildiğin hamamböceğievleri.

şunu diyosun sanırım http://www.haseremarket.com/pictures/RAID-BOCEK-YEMI-HAMAMBOCEGI-VE-KARINCA-ICIN_7321_large.jpg

bi raid sprey alayım yarın. umarım etkili olur ve bize zararı dokunmaz.

Ne kadar tiksinsende onlara hakaret etme hakkının olduğunu sanmıyorum.
Bendede çok fena kanatlı hayvan fobisi var.
Yanımda bir kanat çırpıldımmı içimde fırtınalar kopuyor. :)
En korktuğum çekirgedir..
Ama yılandan korkmuyorum nedense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri