pp güzelmiş
Seninki de güzelmiş ama konu bu değil post kasma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pp güzelmiş
aynen bende ilk kez çiyanlarla mücadele ettim üni açılsın istemiyorum artık
1senede 3kere koskoca çiyan görmek insanı sinir ediyo eziyosun ölmüyolar bide çok hızlı kaçıyolar naletler
![]()
bunun aynısından 3kere öldürdüm![]()
Nasıl bi mantık kurdun hocam. Arkadaşın paylaştığı sahih Hadistir. Sen buna yalan mı diyorsun. Tövbe et. Allah göstermesin dinden bile çıkabilirsin. Bence Bilmediğiniz konularda dogrudur yanlıştır yorumu yapmayın.
aynen bende ilk kez çiyanlarla mücadele ettim üni açılsın istemiyorum artık
1senede 3kere koskoca çiyan görmek insanı sinir ediyo eziyosun ölmüyolar bide çok hızlı kaçıyolar naletler
![]()
bunun aynısından 3kere öldürdüm![]()
Seninki de güzelmiş ama konu bu değil post kasma.
Bu yaratığı eski müstakil evimizin bahçesinde çimenleri sularken görmüştüm hocam, 1 hafta giremedim bahçeye. Allah'ın yarattığı şeye tabi ki iğrenç diyemeyiz de yani, doğamız gereği bizden uzak olmalarını istiyoruz
Nemli bölgelerde yaşayanlar bu konuda biraz şansız evde çok böcek oluyor.
Hocam şimdi üniversite açılınca yanıma 1-2 bidon ilaç alıp gidecem her yeri ilaçlayacam. Geceleri geziyolar evin içinde insan korukuyo.
Bide çok seriler görenler bilir
40 ayak olunca kaçma fonksiyonları süper![]()
Arkadaşlar nerde yaşıyosunuz siz ormanda falan mıbu yaratıklar evin içinde mi üzerinizde geziyo
![]()
sanırım arkadaşın sözlerini anlayamamışsın. allah din peygamber demiştin ya bana girdiğin postta. o da sana " profilinde darwin var " diyor. allah'ın varlığını yok sayıp her şeyin rastgele oluştuğunu savunan kişi yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.