Body sporu ile ilgilenenler

Muhtemelen protein tozu,minarel takviyesi v.s. gibi ürünlere heveslenmişindir..Kesinlikle bu ürünleri kullanmamanı tavsiye ederim , hem ruh hem beden sağlığın bozulur...

Eğer illa kullanacağım diyorsan , kullanmayı düşündüğünü ürünün içersindeki minarelleri teker teker araştır , o minarelin fazlalığı vücutta ne gibi sağlık sorunlarına yol açtığını araştır..Araştırmaların sonucunda sporcu gıdaları diye tabir edilen ürünleri kullanmaman gerektiğini farkedeceksin

İlginize teşekkür ederim.Birde bu sporu hangi saatler arası yapmamı önerirsiniz ? Gerçekten kafaya çok taktım ve düzenli olarak yapmak istiyorum.

nekadar geç yaparsan okadar kötü sabahın köründe yapamazsın ama öğlen yap 12-3 arası,bu arada biran önce bir salon bulup yazılmanı öneririm.evde yapacağının katlarını salonda yaparsın.çünkü evde yapabileceğin hareketler kısıtla he sen diyorsan aletleri alıcam başka şuanda birtek dumbella yapılabilen hareketleri yazdım aletin yoktur diye varsa aletin ona göre söyleyeyim

nekadar geç yaparsan okadar kötü sabahın köründe yapamazsın ama öğlen yap 12-3 arası,bu arada biran önce bir salon bulup yazılmanı öneririm.evde yapacağının katlarını salonda yaparsın.çünkü evde yapabileceğin hareketler kısıtla he sen diyorsan aletleri alıcam başka şuanda birtek dumbella yapılabilen hareketleri yazdım aletin yoktur diye varsa aletin ona göre söyleyeyim
Alet olarak neleri önerirsin peki hocam? Benim alacaklarım şunlar;
Dambıl, ağırlık sehpası, kum torbası, barfiks şınav barı, atlama ipi, göğüs yayı
Başk almamı önerdiğiniz şeyler var mı hocam ?

Alet olarak neleri önerirsin peki hocam? Benim alacaklarım şunlar;
Dambıl, ağırlık sehpası, kum torbası, barfiks şınav barı, atlama ipi, göğüs yayı
Başk almamı önerdiğiniz şeyler var mı hocam ?

hocam bana kalırsa salona yazıl salona yazılma ihtimalin yoksa(varsa yardır) bu aletlerde iyi bence bide ağırlık sehpasını inen kalkan şekildfen şekle girenler var ondan al omuz vs herşeyi çalışırsınn

hocam bana kalırsa salona yazıl salona yazılma ihtimalin yoksa(varsa yardır) bu aletlerde iyi bence bide ağırlık sehpasını inen kalkan şekildfen şekle girenler var ondan al omuz vs herşeyi çalışırsınn

Hocam spor salonu yeni açılmış fakat sadece fitness üzerine ve hoca falan yok.Gidip kendin çalışıyosun, o yüzden pek yazılmak istemedim.Yukarıda saydığım ürünlerin siparişlerini geçtim.Sadece ağırlık sehpası kaldı.Ondada tereddütte kaldım.Hangisini alacağıma karar veremedim.
Sizin önerdiğiniz bir sehpa modeli var mı acaba ?

bu iş evde olmaz uygun yer salon motivasyon ve rahat çalışmak için salonda yapmalısın ne kadar alsan da alet farklı farklı ağırlıklar gerekecek evi de bu aletlerle dolduramayacağına göre :D:D

cardio için uygun saatler sabah saatleridir. bisiklete binme imkanın varsa 20-30dk bin-twist yap(10dk)-yanlara eğilme yap (4x250)-mekik yapabilirsin-tempolu yürüyüş yapabilirsin.(15-20dk)
ağırlık içinde akşamüstü 4-8 saatleri arası

bu işte önemli olan kararlılık-sabır-istikrar ve disiplin...gerisi geliyor zaten

Yeni başlıyorsanız, dumbbell ve barfiks barı yeterli.
Göğüs yayı falan gereksiz şeyler bana kalırsa.

arkadaşlar güzel yazmış bende birşeyler ekleyim.

yemek konusunda çok disiplin lazım şeker ve unlu mamülleri direkt kesiyorsun.aldığın proteine yağa karbonhidrata dikkat etmen lazım.

internette çok makale var fakat okumayı sevmiyorsan youtubeden savaş cebecinin videolarına bakmanı tavsiye ederim tüm soruların cevaplanır

ek olarak mekik sehpası olabilir, ama sana tavsiyem salona gitmendir en azından başı şeyleri öğrenme olayın tozunu gazını yutman açısından, salona gitcek vaktim yok dedim eve bişiler yapayım mekik sehpası ile kapı barfiksi dumbell vardı zaten aldım program bile çıkarttım gel gör ki 2 kere yapabildim evde olmuyo yani
ama barfiks çekiyom gidip gelip en azından hamlık yok üstümde sonuç olarak ilk kez yapıyosan salona gitmen yararlı olucaktır

bu iş evde olmaz uygun yer salon motivasyon ve rahat çalışmak için salonda yapmalısın ne kadar alsan da alet farklı farklı ağırlıklar gerekecek evi de bu aletlerle dolduramayacağına göre :D:D

cardio için uygun saatler sabah saatleridir. bisiklete binme imkanın varsa 20-30dk bin-twist yap(10dk)-yanlara eğilme yap (4x250)-mekik yapabilirsin-tempolu yürüyüş yapabilirsin.(15-20dk)
ağırlık içinde akşamüstü 4-8 saatleri arası

bu işte önemli olan kararlılık-sabır-istikrar ve disiplin...gerisi geliyor zaten

Haklısınız, fakat dediğim gibi spor salonunda hoca falan yok.Evimiz 2 katlı ve alt katımız boş ve oldukça geniş.O yüzden pek sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Hatta ürünler gelip yerleştirdikten sonra resim bile koyarım.

Muhtemelen protein tozu,minarel takviyesi v.s. gibi ürünlere heveslenmişindir..Kesinlikle bu ürünleri kullanmamanı tavsiye ederim , hem ruh hem beden sağlığın bozulur...

Eğer illa kullanacağım diyorsan , kullanmayı düşündüğünü ürünün içersindeki minarelleri teker teker araştır , o minarelin fazlalığı vücutta ne gibi sağlık sorunlarına yol açtığını araştır..Araştırmaların sonucunda sporcu gıdaları diye tabir edilen ürünleri kullanmaman gerektiğini farkedeceksin

protein tozunun ruh ve bedensel zararlarının olduğuna kanıt gösterebilir misin? Ben bi zararı olmadığına kanıt gösterebilirim.

Ne kadar çok spor meraklısı varmış forumda :D bende ilgileniyorum protein tozu önermiş arkadaşlar ilk 8 aydan önce alma

protein tozunun ruh ve bedensel zararlarının olduğuna kanıt gösterebilir misin? Ben bi zararı olmadığına kanıt gösterebilirim.

Hocam bende mayısta salona yazılacağım bilgili birine benziyorsun,20 kilo verme hedefim var şimdilik klasik cardio antremanlarıyla salonda kaç ayda veririm bu kiloyu ayriyetten beslenmeyede o kadar dikkat edemem durum belli öğrenciyim, şeker,makarna,ekmeği kestim tamamen ana ürünlere çok dikkat ediyorumda dediğiniz gibi hergün tavuk göğüsü falan ben yapamam.

Hocam bende mayısta salona yazılacağım bilgili birine benziyorsun,20 kilo verme hedefim var şimdilik klasik cardio antremanlarıyla salonda kaç ayda veririm bu kiloyu ayriyetten beslenmeyede o kadar dikkat edemem durum belli öğrenciyim, şeker,makarna,ekmeği kestim tamamen ana ürünlere çok dikkat ediyorumda dediğiniz gibi hergün tavuk göğüsü falan ben yapamam.
dostum ben daha çok kilo alma konusunda bilgiliyim kendim başlarda çok zayıf olduğum için. Şeker makarna ekmeği kesersen aldığın karbonhidrat miktarını azaltmış olursun bu da kaloriyi azaltmak demek. Tavuk göğsü yemenin amacı protein almaktır yani kas yapmak zayıflamakla bir alakası yoktur. Forumda zayıflama konusunda daha bilgili arkadaşlar varsa onalr yardımcı olsunlar yanlış yönlendirmek istemem bildiklerim bu kadar. Yağ oranım düşük olduğu için hiç kardiyo çalışması yapmadım

[MENTION=3210]think[/MENTION] anladım hocam aldıysanız zaten sorun yok. Pek kullanacağınızı sanmıyorum yinede. :)
Farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz yinede bi ucunu ayakla tutup, biceps çalışmak gibi.
Bu spor da yaratıcılık isteyen bir spordur.
Farklı hareketler deneyin. İnternetten araştırın.
Alt katın boş olması bir avantaj.
Güzel bir barfiks ünitesi yapmanız şart. Alttaki gibi.
n5zyppd.jpg

[MENTION=4421]black5410[/MENTION], zayıflamak istiyorsan, öğünlerine mutlaka yulaf ezmesi ekle, özellikle kahvaltıya.
Başarılar...

Evet arkadaşlar var mı body sporu ilgilenen ? Ben bu hafta başlamayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaş var ise günlük program konusunda yardımcı olursa çok sevinirim. :)

Ben body ve savunma sporu aynı anda sana bir tavsiye yeni başlayacagın için spor salonuna yazılırsan ordaki çok bilmiş abiler sana protein falan satmaya calısırlar daha cabuk kas yap diye sakın yanaşma organik olsun vücudun :)

eve koşu bandı alıpta sora kollarına bişi asanlara gibi olmasın iş :D:D:D

derdim hevesini kaçırmak değil yanlış anlama. evde insan birçok bahane üretiyor yok misafir geldi, o oldu bu oldu yarım kalıyor herşey ama spor salonunda öle değil bahane yok gidip çalışıcaksın rahatsız edemezler :D

Protein alırken dikkat edin nitrofull diye bir marka var sakın yanasmayin supplementler hakkında soruları olan varsa yazabilirler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri