Body sporu ile ilgilenenler

Protein alırken dikkat edin nitrofull diye bir marka var sakın yanasmayin supplementler hakkında soruları olan varsa yazabilirler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden nitrofull e yaklaşmayalım nedenini açıklarmısın

Evde yapması zor doğru ama ben 2 küsür yıldır ara ara kesintilerle çalışıyorum, istisnayım galiba. :)
Ama şöylede bişey var üşengeç adam salona da devam edemiyor ki.
Yinede evde spor yapmak salona göre hem daha zordur, hem daha verimsizdir, genele vurursak.

neden nitrofull e yaklaşmayalım nedenini açıklarmısın

Bu ürün denizlide üretiliyor tamamen uyduruktan bir üründür kendisi üzerinde türkçe birşey bulamazsın tüm yazıları ingilizcedir bişey sanıp alsınlar diye. Genelde orta halli salonlara bunlardan verilir satması için ücreti yüksek salonlarda goremezsiniz içeriği çok zayıftır paranız boşa gider kullanıp faydasını gören hiç duymadım suyla karismazlar topaklanirlar laboratuvar incelemesi sonucunda içinde nişasta olduğunu okumuştum bir forumdada

Bu ürün denizlide üretiliyor tamamen uyduruktan bir üründür kendisi üzerinde türkçe birşey bulamazsın tüm yazıları ingilizcedir bişey sanıp alsınlar diye. Genelde orta halli salonlara bunlardan verilir satması için ücreti yüksek salonlarda goremezsiniz içeriği çok zayıftır paranız boşa gider kullanıp faydasını gören hiç duymadım suyla karismazlar topaklanirlar laboratuvar incelemesi sonucunda içinde nişasta olduğunu okumuştum bir forumdada

O ürünlerin incelenmesi için laboratuvar sonuçlarını biz istedik. Muhtemelen bizim forumda okumuşsunuzdur. 5 yıldır Türkiye'nin önde gelen bir Suplement satış alışveriş sitesinin müdürüyüm. Ve 2 yıl "Nitrofull" markası ile çalıştık. Sahipleri abi kardeş olan 2 Bodycidir. Arkadaşın dediği gibi paranız boşa gider bende kullanmanızı önermem. Çok şikayetler aldık zamanında. Markayı kötülemek istemem ama bu gerçek.

O ürünlerin incelenmesi için laboratuvar sonuçlarını biz istedik. Muhtemelen bizim forumda okumuşsunuzdur. 5 yıldır Türkiye'nin önde gelen bir Suplement satış alışveriş sitesinin müdürüyüm. Ve 2 yıl "Nitrofull" markası ile çalıştık. Sahipleri abi kardeş olan 2 Bodycidir. Arkadaşın dediği gibi paranız boşa gider bende kullanmanızı önermem. Çok şikayetler aldık zamanında. Markayı kötülemek istemem ama bu gerçek.

Milleti kandırıp parasını boşa götüreceğime markayı kötülerim arkadaş sizin forum olabilir hatırlamıyorum şu an dürüst satıcı olduğunuz için de Teşekkürler

Muhtemelen protein tozu,minarel takviyesi v.s. gibi ürünlere heveslenmişindir..Kesinlikle bu ürünleri kullanmamanı tavsiye ederim , hem ruh hem beden sağlığın bozulur...

Eğer illa kullanacağım diyorsan , kullanmayı düşündüğünü ürünün içersindeki minarelleri teker teker araştır , o minarelin fazlalığı vücutta ne gibi sağlık sorunlarına yol açtığını araştır..Araştırmaların sonucunda sporcu gıdaları diye tabir edilen ürünleri kullanmaman gerektiğini farkedeceksin

Neye dayanarak "hem ruh hem beden sağlığın bozulur" diyorsunuz. Bu ürünler merdiven altında üretilmiyor. Dünyanın analizinden geçiyor ve tarım köy içleri bakanlığından onaylı ürünlerdir. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Kulaktan duyma lafları burada söylemeyin.

bende Lcarnitine var nitrofull ün şimdilik bi şikayetim yok ama karşılaştırmada yapamıyorum açıkcası başka bi markanın ürününü kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur

laboratuvar sonuçlarını görme şansımız varmı acaba birde site adresinizi pm atarmısınız

Arkadaşlar ürünlerim kargoda, muhtemelen yarın yada pazartesi günü gelmiş olur.Bana sehpa önerisi yapabilir misiniz? Çok fazla çeşit var, hangisinden daha iyi verim alırım bilemiyorum.Ayrıca protein tozu vs.. gibi ürünler kullanmayı pek düşünmüyorum.En azından 4 5 ay...

Sağlam bir yere git sana önerim.

başladığımda ( iskelet gibiydim) -

1 ay sonra ki halim

Yok işte hocam olsa gitcem :(:( Fitness salonu var, genelde bayanlar ve erkekler içinde hoca falan yok. :(

Dostum önemli olan hocası ve aletleri yani yeri. Bizi çalıştıran 2013 türkiye şampiyonu cansun özbaş. Onun yaptığı listeye göre çalışıyoruz.
Sen benim postu görmedin galiba ilk sayfadaki bu mu iskelet olmak :D
:D dostum 65 kilo felandım başlarken şimdi 73 kilo oldum :D ama tabi protein kullanan arkadaşlarda var onlar hayvan gibi oldu :d

Çok şey yazardım da şimdi.Kısaca anlatayım.Salona git,programını al,vücudunu tanı,programı çöpe at ve kendi vücudunun programını yaz.

Aynen nottired Ekli dosyayı görüntüle 1413kardesime katılıyorum yazdıkların bence hepsi doğru Ben kendımden örnek vereyım protein tozu kesınlıkle eğer yakamassan vucudunun bir yerınde yağ olarak bırıkıyor Ben bu protein tozu yüzünden iki defa amelıyat oldum Kesınlıkle arkadaşlara tavsıyem iyice örenmeden pişmeden protein tozu falan almayın kesınlıkle zararlı cıkarsınız

Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım. :( Burada o tür yazdığınız spor salonları yok.Hoca falan hiçbişey yok.Yazılıyosun sonra kendin gidip çalışıyosun.Sadece bu ve haftanın belirli gün ve saatleri.

Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım. :( Burada o tür yazdığınız spor salonları yok.Hoca falan hiçbişey yok.Yazılıyosun sonra kendin gidip çalışıyosun.Sadece bu ve haftanın belirli gün ve saatleri.
Senın evde vucut çalısmak için elınde olan ağırlık sehpa kısa bar uzun bar z bar kaç kg sökülüp takılabılen ağırlığın var Bir gün bacak bir gün sırt kol göğüs vs kombinasyonu yapıp çalısman lazım Genelde body salonları haftada üç gün dıyorlar ama bence 5 gün antreman 2 gün dinlenme hergün başka kas grubunu çalıstımak kaydı ile çok faydalı Benım küçükten beri bu body sporuna çok merağım vardı iyice örenmeden bilmeden bazı hareketler yüzünden belimi ve omuzumu incittim şimdi en ufak ağır kaldırmada arıyorlar Yanlış pproteın tozu kullanımın yüzünden iki defa amelıyat oldum Eğer tavsıye ıstersen bu işi iyi bilen bir salona git yazıl evde çalısmaktan çok daha yararlı

Senın evde vucut çalısmak için elınde olan ağırlık sehpa kısa bar uzun bar z bar kaç kg sökülüp takılabılen ağırlığın var Bir gün bacak bir gün sırt kol göğüs vs kombinasyonu yapıp çalısman lazım Genelde body salonları haftada üç gün dıyorlar ama bence 5 gün antreman 2 gün dinlenme hergün başka kas grubunu çalıstımak kaydı ile çok faydalı Benım küçükten beri bu body sporuna çok merağım vardı iyice örenmeden bilmeden bazı hareketler yüzünden belimi ve omuzumu incittim şimdi en ufak ağır kaldırmada arıyorlar Yanlış pproteın tozu kullanımın yüzünden iki defa amelıyat oldum Eğer tavsıye ıstersen bu işi iyi bilen bir salona git yazıl evde çalısmaktan çok daha yararlı

Hocam bizim burda işte body salonu falan yok.Yine yazıyorum en az 5 6 kere yazdım.Sadece tek bir salon var ve bayan ağırlıklı.Olsa zaten yazılıcamdan şüpheniz olmasın.
Diğer cevap yazan arkadaşlarada tekrar söylüyorum, lütfen ama lütfen artık salona yazıl tarzı mesajlar yazmayın.Kaç defa tekrarladım SPOR SALONU YOK. :(

70kg sökülüp takılabilen ağırlığım var.İleride dahada artırabilirim.Ama henüz hangi sehpayı alacağıma karar veremedim.Onuda halledebilirsem pek bi eksiğim kalmayacak.

Hocam bizim burda işte body salonu falan yok.Yine yazıyorum en az 5 6 kere yazdım.Sadece tek bir salon var ve bayan ağırlıklı.Olsa zaten yazılıcamdan şüpheniz olmasın.
Diğer cevap yazan arkadaşlarada tekrar söylüyorum, lütfen ama lütfen artık salona yazıl tarzı mesajlar yazmayın.Kaç defa tekrarladım SPOR SALONU YOK. :(

70kg sökülüp takılabilen ağırlığım var.İleride dahada artırabilirim.Ama henüz hangi sehpayı alacağıma karar veremedim.Onuda halledebilirsem pek bi eksiğim kalmayacak.

70 Kg başlangıç için yeterlidir.İlerde güçlendikçe biraz daha artırman gerekecek.İnternetten google amcamdan iyi araştırırsan kendine güzel programlar çıkarıp tek başına da çalışabilirsin.Ama iyi araştırmalısın ki yanlış yapıp vücuduna zarar vermemelisin.Bir spor dalında başarılı olman için tek gerekli şey o sporu SEVMEK,gerisi gelir emin ol

70 Kg başlangıç için yeterlidir.İlerde güçlendikçe biraz daha artırman gerekecek.İnternetten google amcamdan iyi araştırırsan kendine güzel programlar çıkarıp tek başına da çalışabilirsin.Ama iyi araştırmalısın ki yanlış yapıp vücuduna zarar vermemelisin.Bir spor dalında başarılı olman için tek gerekli şey o sporu SEVMEK,gerisi gelir emin ol

Artırırım hocam o sorun değil.İşte benim istediğim, başlangıç programım nasıl olmalı? Yediğime içtiğimide dikkat ederim, edicemde o konudada sıkıntım yok.
Birkaç güzel site buldum, oralarada üye olucam.İnşallah istediğim gibi olur herşey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri