Bolu lu olan varmı?

Mekaonee

Kayıtlı Üye
Küçük memleketim Bolu dan olan var mı forumda? 3 4 aydır uzağız memleketten hasret kaldım suyuna.

Aslen memleket Mengen benim ama gidip gördüğümüz yok. Çok uzun süredir uzağım oralardan. Zaten bizden kimse de kalmadı dağıldılar. :)

Küçük memleketim Bolu dan olan var mı forumda? 3 4 aydır uzağız memleketten hasret kaldım suyuna.

Aslen memleket Mengen benim ama gidip gördüğümüz yok. Çok uzun süredir uzağım oralardan. Zaten bizden kimse de kalmadı dağıldılar. :)

Bolu Mengenliyim.

Memleketten uzaklaşılır mı yahuu ben artık ayda 1 gitmeye başladım insanın içi açılıyor güzel oluyor :)

Bolu Mengenliyim.

Memleketten uzaklaşılır mı yahuu ben artık ayda 1 gitmeye başladım insanın içi açılıyor güzel oluyor :)

Çok güzel yer valla. Ama gidemiyoruz işte. Aslında bizim köyde bi tane ahşap köşk var aileye ait onu bi restore etsem sık sık gider kalırım. Ama ben o restorasyonu yaparsam eğer köşkün taliplisi çok olur. ;)

Çok güzel yer valla. Ama gidemiyoruz işte. Aslında bizim köyde bi tane ahşap köşk var aileye ait onu bi restore etsem sık sık gider kalırım. Ama ben o restorasyonu yaparsam eğer köşkün taliplisi çok olur. ;)

Mengen'in hangi köyündensiniz?

Hocam öyle olur zaten yıllarca kimse köye uğramaz bakmaz birisi gidip evi ayağa kaldırır oturulacak duruma gelir sonra geleni gideni çok olur. Hazır bulunca tabi.

Eski evin masrafı çok olur bizim köyde ki evlerde aynı yıllardır masraf yapıyorsun çok bir şey değişmiyor :)

Mengen'in hangi köyündensiniz?

Hocam öyle olur zaten yıllarca kimse köye uğramaz bakmaz birisi gidip evi ayağa kaldırır oturulacak duruma gelir sonra geleni gideni çok olur. Hazır bulunca tabi.

Eski evin masrafı çok olur bizim köyde ki evlerde aynı yıllardır masraf yapıyorsun çok bir şey değişmiyor :)

Bürnük hocam. Aynen öyle o yüzden hiç bulaşmıyoruz. :)

Hocam sen ne yaptın Bürnükte bizim akrabalar var hep, hemen yakın çırdak/hocalar da anne tarafım var :D

Akbaş soyisimlileri tanır mısın? :D

Tanırım hocam bi kaç tanıdığımız vardı onlardan çok iyi hatırlıyorum. Hatta kız vermişliğimiz bile var Akbaşlara yanlış hatırlamıyorsam. :)

Tanırım hocam bi kaç tanıdığımız vardı onlardan çok iyi hatırlıyorum. Hatta kız vermişliğimiz bile var Akbaşlara yanlış hatırlamıyorsam. :)

Hocam uzaktan akraba çıktık resmen haha :D

Özel mesaj attım sana hocam, irtibatı koparmayalım böyle aynı memleketten webmaster bulmak zor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri