Bölüm kurallarınız hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amedra

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.omnitim.com
İyi günler, gün içerisinde bu foruma girip yorum yapma gereği hissederim ancak gerek üyelere gerek acil cevap isteyen kişilere "soru & cevap" ile ilgili açılan bölümde küt bir şekilde kuralların olmadığı yerde moderatörlerin ilgisiz bir şekilde "şu şurada var" diyerekten kestirip, konu kilitlemesine anlam veremedim doğrusu.

Konu içerisinde gerekli cevabı gerekirse bana yardımcı olan kişiyle özel mesaj ile konuşup da hallederim, benim için herhangi bir problem yoktur lakin, bana yapılan bu yaklaşım patavatsızlığa girmektedir bunu belirtmek isterim. Bölüm kuralları olmayan bir site içerisinde bu tarz şeyi diktatörmüş gibi yaklaşarak yönlendirmek yanlıştır, biz salak değiliz ki kuralları okumadan bu şekilde yaklaşıp yanlış olan bir şeyi çiğneyelim. Burada bir sorumuz var ve sitenizden memnun bir şekilde takip ederek yorum yazma gereği hissediyorsak hep sizin bize kattığınız başarılarınızdan dolayıdır, moderatörler "şu şurada var", "şuraya bakın", "böyledir" şeklinde yaklaşarak üyeye yorum hakkı tanımayıp konu kilitlemek için bulunmuyor, burada bir düzen varsa onu sağlayıp gerekli önlemleri almaya çalışmalı. Bizim bir yanlışımız varsa affola diyeceğim ama illa benim konu açmama engel koyacak veya başka bir konuyu zorla gözüme sokmayı gerektirecek bir neden göremiyorum.

İyi çalışmalar dilerim.

14-Forumda Yeni uye olan arkadaslarin arastirma yapmadan,forumu incelemeden daha once acilmis birden cok ayni turdeki sorunlardan dolayi konu acmasi yasakdir.1.Seferde 1 Gun 2. seferde 3 gun uzaklastirma alirlar.

bir kere olsun gerekli konuları incelemeden konu açıp kirlilik yaratıyorsa kapatırım...
her gün dejavu yaşıyoruz burda.yeni gelenler her zaman olacaktır forumda ,o yüzden kişisel olarak bu konuda bir ceza işlemi uygulamadım ama forumda 1000 tane konu varsa 750sinde aradığı cevabı bulacağı bir konuyu açmak hoş değil.5dk arasın ve bana sen bunu kapattın ama ben bu cevabı bulamadım desin.

bu kadar da hazırcı olunmasın.her yerde yazıyor adsense ödemelerinin hangi tarihler arası kazançların ,hangi tarihlerde ne zaman kesinleşti ne zaman ödeneceği.

Cidden bir üyeye böyle bir şekilde yaklaşım sergilenmesi gerekiliyorsa sizden rica ediyorum elinizden geleni ardına koymayıp uzaklaştırın, sizin de içiniz rahat etsin. Konu başlığını bile okumadan bölüm kurallarıyla ilgili önerim görmezden geliniyorsa zaten benim için bundan sonrasında yapacak bir şeyim kalmamış demektir.

[MENTION=189]Amedra[/MENTION] ; Moderatorleri asalar gibi, kiskirtici bir mesaj yazmaya hakkiniz yok. Saygi gormek istiyorsaniz once saygili olun.
Burada hickimse kafasina gore ne mesaj siler ne konu kapatir.Bundan sonraki mesajlariniz umarim bu sekilde olmaz !

Cidden bir üyeye böyle bir şekilde yaklaşım sergilenmesi gerekiliyorsa sizden rica ediyorum elinizden geleni ardına koymayıp uzaklaştırın, sizin de içiniz rahat etsin. Konu başlığını bile okumadan bölüm kurallarıyla ilgili önerim görmezden geliniyorsa zaten benim için bundan sonrasında yapacak bir şeyim kalmamış demektir.

Bir sorun olduğunu söylüyorsun sana izah ediyorlar. Adamlara patavatsız diyorsun sorun yok. Ama adamlar senin mesajında ki bölüm kurallarını dile getirmedi diye senin için bu forum bitiyor öyle mi?

Ayrıca önerim diyorsun konu içeriğinde full giydirme var. Ne güzel galiba biz Türkçe bilmiyoruz.
Ayrıca forum içerisinde öneri - istek gibi konularda mevcut diye biliyorum.

şubat ayı kazançları mart ödemeleri konu başlığının 1.msjı
Merhaba Arkadaşlar,

Şubat Ayı Kazançları Tahmini Olarak 11 mart salı veya 12 mart çarşamba günü kesinleşir ve 24 mart pazartesi günü banka hesaplarımıza yansır inşallah

Not: Değerli Arkadaşlar kazançların görsel paylaşımı forum Kurallarınça yasaktır..kesinti oranları hesaplamak için @mNote arkadaşımızın paylaşmış oldugu hesaplama Yöntemini kullanabilirsiniz...

Örnek Şubat ayı kazancı 750 TL Kesinleşen 640 TL

750-640= 110 TL
110/750= 0.14

Yani kesinti %14

Rabbim herkesin kazancını daim etsin inşallah bol kazançlar

koskoca adsense ödemeleri ana başlığında yüzlerce defa yazıldı.2dk araştırmadan konu açıyorsunuz sonra suçlusu ben oluyorum.oh ne güzel...

"Özür dilerim" sayın Rammstein, moderatör moderatörü korumak zorunda olduğundan dolayı bu konuda çözüme ulaşılamayacaksa ve benim elimden gelen sadece özür dilemekse özür dilerim. Burada yaptığım bir hatam varsa affola, daha fazla bu durumu uzatmayacağım merak etmeyin.

İyi çalışmalar dilerim.

"Özür dilerim" sayın Rammstein, moderatör moderatörü korumak zorunda olduğundan dolayı bu konuda çözüme ulaşılamayacaksa ve benim elimden gelen sadece özür dilemekse özür dilerim. Burada yaptığım bir hatam varsa affola, daha fazla bu durumu uzatmayacağım merak etmeyin.

İyi çalışmalar dilerim.

Arkadasim ilk yazdigin yaziyi okusana. Orada modarator ismimi yazdin sen?? Nerden bileyim benim icin yazmadigini? Ayrica diyer modarator arkadaslarla selam haricinde buguna kadar bir diyalogumuz olmadi.

Arkadaşım, bizler ''Forum Kuralları'' çercevesinde hareket ederiz.Kimseye haksızlık yapma gibi bir durum asla söz konusu olmaz.Sen aslında bizleri degil, forumun kurallarını eleştiriyorsun, ''patavatsız'' diye bize degil, forum kurallarına söylüyorsun.
Burada bizler bu kuralları uygulamak için uğraş vermekteyiz.Kurallara uymayan ve handini bilmeden konuşanların dillerinide ''törpüleriz'' ayrıca belirteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri