borcumu nasıl alabilirm

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkadaşlar samimi bir arkadaşımın bana borcu var 62bin borç karşılığında senet almıştım.senedin vadesi doldu arkadaş ödeyecem falan diyor ama halen gelen giden bişey yok. olur da icraya vermek istesem ne kadar süre sonra borcumu alırım arkadaşın medikal dükkanı var arabası falan da var ev de var ama üzerine mi değil mi bilmiyorum bir de üzerine bulunan mal varlıklarnı ben kendim öğrenemem mi? icraya verdikten sonra üzerinde bulunan mal varlığını annesine yada kardeşlerine falan yaptırabilir mi dava açıldığını duyar duymaz yani. bir de eğer dava sürecinde banka hesaplarında para varsa icra ona direkt el koyabiliyor mu?

Bu kadar büyük paralar senetle sepetle verilmez eğer ödemek istemezse işiniz zor açıkçası.Bence sağlam bi avukatla görüşün senet işleri ile ilgilenen.

senedeın üstünde TC si ve adı soy adı var değilmi ? (bazen uyanıklar yazmıyor)
varsa bi avukata git onlar uyaptan bakarlar ve üzerine arabası - dükkanı var diyorsun alırsın paranı....

Bu kadar büyük paralar senetle sepetle verilmez eğer ödemek istemezse işiniz zor açıkçası.Bence sağlam bi avukatla görüşün senet işleri ile ilgilenen.

hocam işte sorun tutacağım avukat ne kadar sağlam ne kadar iyi onu bilmek sıkıntı

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:41 ----------

senedeın üstünde TC si ve adı soy adı var değilmi ? (bazen uyanıklar yazmıyor)
varsa bi avukata git onlar uyaptan bakarlar ve üzerine arabası - dükkanı var diyorsun alırsın paranı....

tşkler hocam cvp için.hocam onun ve bnm adım soyadım yazıyor ama tc yoktu sanırım şuan hatırladığım kadarıyla

Hocam kendinde3 icra takibini başlatırsın evi arabası varsa tebligatı yaptıktan sonra evinin arabasının üstüne haciz koyarsın. Dükkanına hacize gidersen. Evini icra kanalıyla sattırıp paranı alabilirsin. Tabi bu işlemleri yaparken masraflarında olacak onlarıda sen karşılayacaksın dosyaya yansıyacak paranı alırken hepsini bir alacaksın

Hocam kendinde3 icra takibini başlatırsın evi arabası varsa tebligatı yaptıktan sonra evinin arabasının üstüne haciz koyarsın. Dükkanına hacize gidersen. Evini icra kanalıyla sattırıp paranı alabilirsin. Tabi bu işlemleri yaparken masraflarında olacak onlarıda sen karşılayacaksın dosyaya yansıyacak paranı alırken hepsini bir alacaksın

hocam kendim yapabilir miyim o şekilde sıkıntılı olmaz mı az çok sanki avukatlık bilgisi gerekiyor gibi

---------- Spam Engelliyici 08:04 ---------- Önceki Mesaj 08:03 ----------

Dava tarihinden sonra ne yaparsa yapsın kendi üzerindeymiş gibi yapılır işlemler.

bu dediğiniz doğruysa iyi hocam

hocam kendim yapabilir miyim o şekilde sıkıntılı olmaz mı az çok sanki avukatlık bilgisi gerekiyor gibi

---------- Spam Engelliyici 08:04 ---------- Önceki Mesaj 08:03 ----------

bu dediğiniz doğruysa iyi hocam
hocam mutlaka bir avukat bilgisi gerekiyor ama bu işlemler için şart değil ama daha sağlıklı olması için avukat lazım. Avukatla anlaşmayı şöyle yapmaya çalış kabul edecek zor olur ama masraflarını vereyım alacagın oranıda parayı tahsil ettikten sonra al de faizide senin olsun de.

seneti götür bi bankaya ver onlar kişiye ödememe protestosu gönderecekler. sonra banka halledio herşeyi

avıkata vereceksınız hocam bellı bır mıktarını avukat alıyor yuzdelık.

Malı varsa hacız koyuyor satıp paranızı verıyor
maaşı varsa 3de1 nı kesıp sızın hesabınıza yatırıyor.

tabıkı tek sıze borcu varsa bu durum gecerlı daha fazla kısıye borcu varsa sırayla odemeler yapılıyor erken sıkayet etmekte fayda var bılgınıze

oturup konuşmak avukata bankaya verilmeden güzellikle halletmek gerek..

son çare icra vermek mallarına tedbir koymak

avıkata vereceksınız hocam bellı bır mıktarını avukat alıyor yuzdelık.

Malı varsa hacız koyuyor satıp paranızı verıyor
maaşı varsa 3de1 nı kesıp sızın hesabınıza yatırıyor.

tabıkı tek sıze borcu varsa bu durum gecerlı daha fazla kısıye borcu varsa sırayla odemeler yapılıyor erken sıkayet etmekte fayda var bılgınıze

malların satılmasını kim yapıyor ve malların satılması uzun süreyi bulursa ya bir de malları toplu mu satıyorlar=?

hocam verıyorsun icra avukat ayrı öpüyor dosya masrafları o bu derken sinir stres..

icraya ver satılıyor 1 2 aya zaten o satılmasını ıstemeden getırırp parayı verıor ıcraya 62 borç ona patlıyor 72

benimde bi senetim wardı müteahhitde borcumu ödemeştm ama unutmştm seneti almayı. sonra bi baktm ewe noterden protesto gelmiş. zar zor gittk kaldırdk protestotyu ama sicilmi kötü etkiledi 5yıl düzelmezmiş. sende öyle yap wer bankaya onlar bi şeklde alıyorlar.zaten evine bi gönderse protestoyu o korkr öder borcnu

hocam işte sorun tutacağım avukat ne kadar sağlam ne kadar iyi onu bilmek sıkıntı

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:41 ----------

tşkler hocam cvp için.hocam onun ve bnm adım soyadım yazıyor ama tc yoktu sanırım şuan hatırladığım kadarıyla

tC VE ADI SOYADI YOKSA O KAĞIT BOŞTUR SENET YERİNE KONMAZ

malların satılmasını kim yapıyor ve malların satılması uzun süreyi bulursa ya bir de malları toplu mu satıyorlar=?

haciz memurları haczediyor 3 de 2 fıyatına falan satılıyor uzun surmuyor satılması ucuzoldugundan. evi vs varsa uzerıneyken hemen baslatın işlemi satılamaz olsun yoksa ese dosta devrederler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri