- Web sitesi
- www.youtube.com
Bu böyle her istiyenin olabileceği bir şey mi detaylı araştıran varmı bu konuyu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bordo Bereli olmak | Türk Özel Kuvvetleri / Bordo Bereliler / Özel Kuvvetler / Özel Kuvvetler Komutanlığı / MAK / Muharebe Arama Kurtarma / SAT / Sualtı Taaruz Timleri / SAS / Sualtı Savunma Timleri / DAK / Doğal Afet Arama Kurtarma / Özel Harp DaireBu böyle her istiyenin olabileceği bir şey mi detaylı araştıran varmı bu konuyu ?
Bordo Bereli olunmuyo malesef öyle ben bordo bereli olcam diyip gidemezssiin.
Bordo bereliyi devlet seçiyor bu birimin her birlikte her alanda gözlem ve izlemcisi var.
Onlar seni tavsiye ediyor sen bunların kim oldugunu bilemezssin polis isen amirin arkadaşın müdüründür asker isen komutanın takım komutanın hatta badin bile olabilir.
Onlar seni buluyor
on binlerce bordo bereli olmadığı için çok zor iş..
tam kaynak yok ama sanırım bin adet bordo bereli askerimiz var..
Bordo bereli eğitimleri çok zor. Eğitim zayiatında çok hayatını kaybeden oluyor ya da yarıda bırakan. Güven atışı eğitimi diye arattırın hemen vazgecersin.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal kafayla olmaz o iş . Biraz kırman lazım
Bordo bereli eğitimleri çok zor. Eğitim zayiatında çok hayatını kaybeden oluyor ya da yarıda bırakan. Güven atışı eğitimi diye arattırın hemen vazgecersin.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deli oldugumu söyleyen var bilmiyorum kırığım galibabence duygunun ölmesi gerekiyor
Benim dayım Özel Kuvvetlerde (Halk arasında Bordo bereli) sivildeyken normal insanlardan farklı olduğunu hemen anlarsınız. Çok fazla konuşmaz hep sessizdir, araştırmayı sever, kendini sürekli geliştirir v.b yani bu sivil hali sivildeyken bile farkını belli ediyor öyle herkes ÖKK'ya giremez. Önceden komandolar, Jöhler, Jöaklar arasından tecrübeli askerler arasından bin dereden su getirtilerek ÖKK'ya alım yapılıyordu 15 Temmuz'dan sonra direk sivilden alım yolunuda açtılar ama nasıl girerseniz girin 5 yıl eğitimi var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.