BÖRÜ Zamanı - Yalnız Kurtların Destanı..

şu dakika bıraktım sözün yanından geçmez bu dizi 1 dakika önce asena adlı keskin nişançı rolündeki kadın özel harekatcıyı sevgiliside olsa operasyon ortasından dudagından öpmesini dogru bulmadım

şu dakika bıraktım sözün yanından geçmez bu dizi 1 dakika önce asena adlı keskin nişançı rolündeki kadın özel harekatcıyı sevgiliside olsa operasyon ortasından dudagından öpmesini dogru bulmadım

sevgilinmi yok hacı kardeş niye öpüşmeye takıldın senaryoyu sana sorsunlar istersen :)

Börü zaten 6 bölüm sürecek 5 bölümü TV de yayınlanacak 6.bölüm sinemada. Normal tv dizisi değil. Çekimlerdende anlaşılıyor zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. bölümü izlediniz mi arkadaşlar? Ben dün bakamadım, şimdi izleyebildim. Son sahne ayı muratın şehit olduğu sahne neydi öyle ya, gülpembe şarkısıyla birlikte baya bi efsane olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=B0iCISFga3w

Son düzenleme:
Belkide bu diziyi beğenmeyenler işte bu giydirmeler, gerçekleri söylemelerinden dolayı beğenmiyorlardır :)

Ve bazıları yüzünden orada şehitler verildi içim acıyor içim. Son sahnede gözünden yaş damlamayan olacağını sanmıyorum. Hepsi gerçek yaşananlar. Kahrolmamak elde değil.

Ve bazıları yüzünden orada şehitler verildi içim acıyor içim. Son sahnede gözünden yaş damlamayan olacağını sanmıyorum. Hepsi gerçek yaşananlar. Kahrolmamak elde değil.

Kesinlikle hocam, börü diziden ziyade gerçek yaşanmışlıkları anlatan belgesel tadında bir projedir. Millet alışmış 2.5 saatlik dizilerin yalan yanlış hikayelerine, doğal olarak beyinleri gerçekleri algılamıyor artık.

Neyse ki izleyen ve değer verenler de var.. Star tv facebook sayfasındaki bazı yorumlar

sRSA8d.png

aiiTge.png

Son düzenleme:
Ve BÖRÜ bitti..Efsane bir final oldu.. Bugünkü bölümden anlaşıldığı üzere sinema filmi daha da efsane olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri