Boş hobby ambalajı

Anivaliant

Yasaklanmış
s.a beyler geçenlerde hobby küçük çikolatadan aldım paketlerde satılıyordu içinde 20-30 tane var içlerinden birinin içinde sadece hava var açılmamış hobby ambalajlı havada şişkin zaten içinde dava falan açsak tazminat alır mıyız :D

s.a beyler geçenlerde hobby küçük çikolatadan aldım paketlerde satılıyordu içinde 20-30 tane var içlerinden birinin içinde sadece hava var açılmamış hobby ambalajlı havada şişkin zaten içinde dava falan açsak tazminat alır mıyız :D

Kazanırsın tabi niye kazanamayasın, boş olan hobbynin parasını alırsın :D

Dava açarsan tazminat alamazsın çünkü uygunsuz bir şey yok sadece hava basılmış bir poşet var.

Bence sakla :)

Dava açarsan tazminat alamazsın çünkü uygunsuz bir şey yok sadece hava basılmış bir poşet var.

Bence sakla :)

çok önemli bir sınava yetişiyodum hobby yemeden giremem sınavlara o sabah son kalan hobbyi yemek istedim ve ne göreyim :eek: :D olmaz mı hocam

Bir avukata sor bence

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ülkere foto çekip mail at 1 koli çikolata yollarlar

Son düzenleme:
bu arada benim coğrafya hocam anlatmıştı gofret almışlar son kullanma tarihi geçikmiş ülkeri aramış adresini vs sormuşlar sonra biz ilgileneceğiz demişler tabi aldığı marketi de sormuşlar 1 hafta sonra kargoyla 1 koli gofret gelmiş hocanın yalancısıyım :D

ah ah coca colanın içinde böcek var diye kaç milyar ***ürdüler bizim hobbyde iş görmez mi :D

ah ah coca colanın içinde böcek var diye kaç milyar ***ürdüler bizim hobbyde iş görmez mi :D

sanmam sağlığa zararlı bir şey olursa etekleri tutuşur anca çünkü o şekilde dava açsanız kaç milyar değil trilyon ***ürürsünüz :)

biara benimo kampanyası vardı, tam hatırlamıyorum ama internetten oyun falan oynuyodun galba sonra 4 paket benimo geliyordu. nese kazandım bende 4 tane gelmesi gerekirken 3 tane geldi, o sırada şikayetvar.com da yeni oluşuyordu o yüzden böyle abuk sabuk şeylere bile şikayet yazabiliyordun.. bende gittim yazdım 4 tane yerine 3 tane geldiğini.. ondan sonra aradılar beni adresimi aldılar aynı gün içinde adam 10 tane benimo paketi getirmiş içinde 4er paket bulunan toplam 40 tane benimo olmuştu elimde :D 2 ay yemiştik ailece

Benim bu şekil durum oldu cips miydi çikolata mıydı adres verdik kargoyla birkaç tane yolladılar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri