Boş Kanalda Topluluk ve Adsense İlişkisi

GonulAdami

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Adsenseye başvurduğum boş youtube kanalım dün topluluktan dolayı kapatılmış. Adsenseye bağlı kanallar açık adsensede bir sıkıntı şimdilik yok. Bundan sonra adsense spama girer mi ya da kapanır mı. Kanalı silmek gibi bir durum yok sanırım çünkü adsense bağlı ve para kazanmaya devam ediyor. Şu durumda boş kanala gelen topluluğa itirazı nasıl yapmalıyım ya da daha iyi bir çözüm varmıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İçeride birikmiş bir miktar para var ve daha pin bile girilmedi :(

Normal spama düşme gibi değil bu, ama bir kaç gün içinde o adsense bağlı diğer kanalların toplu olarak kapanacaktır.

Boş kanala nasıl topluluk gelir. Adsenseye bağlı tek kanalda tek ihtar topluluk bile yok.
Topluluk maili spamdan kapanan kanallara otomatik olarak gönderiliyor zaten.
Ana kanalın kapanması kötü olmuş diğer kanallardan birisi kapanmış olsa sıkıtı değildidi.
Ama ana boş kanalın kapanması adsense pub id nin bir şekilde mimlendiği anlamına geliyor.
Diğer kanallarını takip et 2-3 gün içinde kapanmazsa ana kanalın kapanmasını normal bir kapanma say.
Ama o adsense bağlı diğer kanalların da toplu olarak kapanırsa adsenseyi spama düştü sayabilirsin artık...

Topluluk maili spamdan kapanan kanallara otomatik olarak gönderiliyor zaten.
Ana kanalın kapanması kötü olmuş diğer kanallardan birisi kapanmış olsa sıkıtı değildidi.
Ama ana boş kanalın kapanması adsense pub id nin bir şekilde mimlendiği anlamına geliyor.
Diğer kanallarını takip et 2-3 gün içinde kapanmazsa ana kanalın kapanmasını normal bir kapanma say.
Ama o adsense bağlı diğer kanalların da toplu olarak kapanırsa adsenseyi spama düştü sayabilirsin artık...

Hocam tek video bile yok diğer kanallardan hiç kapanan olmadı derdi nedir yani biriken paraya el koymak için biraz daha iyi nedenler bulunabilir. Tek video yok ama topluluk ihlali var deli olmamak elde değil :(

Hocam tek video bile yok diğer kanallardan hiç kapanan olmadı derdi nedir yani biriken paraya el koymak için biraz daha iyi nedenler bulunabilir. Tek video yok ama topluluk ihlali var deli olmamak elde değil :(

Biz alıştık sende alışırsın :D

Yani sonucu beklemekten başka çare yok diyorsun kısaca :(
Hayırlısı olur İnşAllah.
Hocam dediğim gibi 3-5 gün daha bekle eğer diğerleri de toplu olarak kapanırsa yeni bir adsense açar dikkatli bir biçimde devam edersin.
Yok diğerleri kapanmazsa aynı adsense ile devam edersin...

Hocam dediğim gibi 3-5 gün daha bekle eğer diğerleri de toplu olarak kapanırsa yeni bir adsense açar dikkatli bir biçimde devam edersin.
Yok diğerleri kapanmazsa aynı adsense ile devam edersin...

Ya nasıl birşeydir bu kanal askıya alındı adsense hala sağlam ve pin elime ulaştı bugün. Şimdi pini girmelimiyim yoksa beklemek daha mı mantıklı olur.

Arkadaşlar önerileriniz benim için önemli. İçerde biriken para var ve ödemeler kapıda bekliyor :(

topluluk maili spamdan kapanan kanallara otomatik olarak gönderiliyor zaten.

hocam benım ana kanal da topluluktan kapandı ama 10 gun falan oldu adsense hala kapanmadı acaba kapanmayacakmı yoksa sonrayamı bırakcaklar

hocam benım ana kanal da topluluktan kapandı ama 10 gun falan oldu adsense hala kapanmadı acaba kapanmayacakmı yoksa sonrayamı bırakcaklar

Bende şuanda aynı durumdayım ve boş kanal askıya alındı. En kötü yanı da elime pin bugün ulaştı ve pin girsem mi onun kararını bile veremiyorum.

kanal bağladınmı hocam ben bağlamıstm 2 gun sonra kapandı içinde video yoktu

İçinde birkaç kanal var kazandırmaya devam ediyor hala. Ama ne olacak merak ediyorum. Bir ihtimal sadece yt kanalı kapanıp diğer kanallardan kazanç devam ettiği için dokunmayabilir diye düşünüyorum ama bunu zaman gösterecek tabii. Gerçe 3-4 güne kadar neyin ne olduğu belli olur. İtiraz ettim bakalım ne olacak.

İçinde birkaç kanal var kazandırmaya devam ediyor hala. Ama ne olacak merak ediyorum. Bir ihtimal sadece yt kanalı kapanıp diğer kanallardan kazanç devam ettiği için dokunmayabilir diye düşünüyorum ama bunu zaman gösterecek tabii. Gerçe 3-4 güne kadar neyin ne olduğu belli olur. İtiraz ettim bakalım ne olacak.

Ben kanal bağlamdm bakalm bende merak ediyorm ne olacagni

Aynı şekilde adsense açtığım boş kanal topluluk yemiş kapanmış mail attım adsense başvuru yaptım onaylandı fakat topluluk gelmiş kapandı diyerek 10 dk sonra hepsini açtılar geri

Ne olursa olsun adsense i pasif bırakmayın bir iki kanal bağlı olsun. Yedekte kanal bırakın kapananın yerine bağlayın. En azından paranızı alıncaya kadar. Adsense pasif durumda olunca banlanıyor...

Merhaba arkadaşlar,

Adsenseye başvurduğum boş youtube kanalım dün topluluktan dolayı kapatılmış. Adsenseye bağlı kanallar açık adsensede bir sıkıntı şimdilik yok. Bundan sonra adsense spama girer mi ya da kapanır mı. Kanalı silmek gibi bir durum yok sanırım çünkü adsense bağlı ve para kazanmaya devam ediyor. Şu durumda boş kanala gelen topluluğa itirazı nasıl yapmalıyım ya da daha iyi bir çözüm varmıdır ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İçeride birikmiş bir miktar para var ve daha pin bile girilmedi :(
adsenseye bağlı kanallarını başka adsenseye bağla yoksa 2 3 saat içinde hepsi paket olucak :D

Şükür itirazımı yerinde buldular ve hesabımı tekrardan açtılar. Yorum yazan ve fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri