Boş Zamanlarınızı Rosetta Stone ile Değerlendirin!

nescafe3in1

Yasaklanmış
Bir kaç ay önce yabancı dil öğrenmek için kullanmaya başladığım ve kesinlikle çok yararlı bulduğum programı sizlerle paylaşmayı istiyorum.

İsterseniz dilin belli bir giriş seviyesinde olun ya da dile tamamen yabancı olun istediğiniz yere gelmenize oldukça yardımcı.

Özellikle resimlerle zihinde bağlantı kurarken sık sık tekrar yapması öğrenmede çok etkili oluyor. Yıllarca gramer görüp dil öğrenemeyen bizlere çok iyi geliyor. Tabi ki şakır şakır süper derecede biliyor olmayacaksınız. Ama rahat bir şekilde başlangıç yapmış olacaksınız.

Normalde 450$ fiyata satılan programı crack'li sürümüyle torrentten indirip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Aklınıza gelecebilecek bütün diller mevcuttur.

İndirmek için; kickasstorrents sitesinde Rosetta Stone kelimesini aratın ve ilk önünüze çıkan sonunda VasiaZozulia yazan torrenti indirin. Öğrenmek istediğiniz dilin iso dosyası için de aynı yöntemi kullanın.

Kurulum; İndirdiğiniz Rosetta Stone 4.1.10.exe adlı programı kurduktan sonra programı açmadan update 4.1.15.exe dosyasını da üzerine kurun (güncelleme için) ardından Crack klasöründeki dosyaları programı kurduğunuz dizine kopyalayın programı daha açmayın, iso uzantılı öğrenmek istediğiniz dil dosyasını torrentten bulup indirin daemon tools yardımıyla bilgisayara gösterin ardından internet bağlantınızı kesin ve programı açın, bir kaç gereksiz bilgi isteyecek onları halledin (az ingilizce gerek) ve Add or Remove languages seçeneğinden bilgisayara gösterdiğiniz dil dosyasını programa kurun ardından programı kapatın internet bağlantınızı açın ve sorunsuzca kullanın.

Programdan bir ekran görüntüsü;

7309incin2601565.jpg

Profesyonel görünüyor, sen çok farklı paylaşımlar yapıyorsun favori üyelerdensin benim için çok saol bakıcam

bir merakla indirmiştim hala duruyor kurmadım programı. ayrıca resimdeki "They have pens" yazısını kafam hemen farklı tarafa çekti uyku vaktim gelmiş tamam :D.

İndirdim kurdum yükledi doldu ortaya birşey çıkmadı sonunda tam olarak kurulumu anlatabilir misin

kurulumu güzelce anlatırsan merak ettim programı

windows 8'de program kurulamıyor, denemiştim daha önce.

ingilizce dışında bir dil öğrenmek için ise önce ingilizce öğrenmeniz gerekiyor :D

ek olarak: w*rez paylaşım yasaktı galiba forumda, linkleri silersen iyi olur.
sadece: "torrent sitelerinde rosetta stone yazıp aratın" şeklinde yaz sıkıntı olmasın :D

Bir dile ilk defa başlıyorsanız gayet başarılı bir program.Genelde günlük kullanım dili üzerine yoğunlaşıyor.Kendinizi geliştirmek için çok çok iyi olmasada yeni başladıysanız gayet güzel bir seviyeye getiriyor.

İllegal paylaşım yasak olduğu için linkler kaldırıldı.İsteyen pmle alabılır arkadaslar arkadastan.Paylaşım yararlı teşekkürler..

windows 8'de program kurulamıyor, denemiştim daha önce.

ingilizce dışında bir dil öğrenmek için ise önce ingilizce öğrenmeniz gerekiyor :D

ek olarak: w*rez paylaşım yasaktı galiba forumda, linkleri silersen iyi olur.
sadece: "torrent sitelerinde rosetta stone yazıp aratın" şeklinde yaz sıkıntı olmasın :D

moderatör arkadaşların bu konuda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama isterlerse tabiki linkleri silebilirim
edit: kaldırılmış

İndirdim kurdum yükledi doldu ortaya birşey çıkmadı sonunda tam olarak kurulumu anlatabilir misin

kurulumu güzelce anlatırsan merak ettim programı

hocam indirdiğiniz Rosetta Stone 4.1.10.exe adlı programı kurduktan sonra programı açmadan update 4.1.15.exe dosyasını da üzerine kurun (güncelleme için) ardından Crack klasöründeki dosyaları programı kurduğunuz dizine atın programı daha açmayın, iso uzantılı dil dosyasını indirin daemon tools yardımıyla bilgisayara gösterin ardından internet bağlantınızı kesin ve programı açın, bir kaç gereksiz bilgi isteyecek onları halledin (az ingilizce gerek) ve Add or Remove languages seçeneğinden bilgisayara gösterdiğiniz dil dosyasını programa kurun ardından programı kapatın internet bağlantınızı açın ve sorunsuzca kullanın.

moderatör arkadaşların bu konuda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama isterlerse tabiki linkleri silebilirim
edit: kaldırılmış

hocam indirdiğiniz Rosetta Stone 4.1.10.exe adlı programı kurduktan sonra programı açmadan update 4.1.15.exe dosyasını da üzerine kurun (güncelleme için) ardından Crack klasöründeki dosyaları programı kurduğunuz dizine atın programı daha açmayın, iso uzantılı dil dosyasını indirin daemon tools yardımıyla bilgisayara gösterin ardından internet bağlantınızı kesin ve programı açın, bir kaç gereksiz bilgi isteyecek onları halledin (az ingilizce gerek) ve Add or Remove languages seçeneğinden bilgisayara gösterdiğiniz dil dosyasını programa kurun ardından programı kapatın internet bağlantınızı açın ve sorunsuzca kullanın.

Daha ilk adımdaki kurulumda Windowsla alakalı bir problemi gösterip kurulumu yarıda kesiyor Windows 8 pro x64 işletim sisteminde :/

lingusta diyede bir aratın. forumlarda sözlüklerde bahsedilmiş. düşünen olursa pm atsın.

Ben bunu sevmiyorum. Kurs aldığım bir yerde verilen kitapların içinden cd leri çıkmıştı. Hiç sevmemiştim. 0 dan başlayan için uygun değildir. Bunun dışında bu tarz kendi imkanları ile eğitim alan arkadaşlar için livemocha sitesini kesinlikle tavsiye ediyorum.

bikaç yıl önce indirip kurmuştum ispanyolcaya merak saldıgım için ama kullanmadım.ispanyolcada yalan oldu tabi ama program güzele benziyordu :)

şurada bir mesajımız bulunsunda inceliycem programı.Malum hazırlık okuyoruz işimize yarayabilir

Dil paketleri bu programın içinde var mı? Yoksa ayriyetten indirecek miyiz?

Dil paketleri bu programın içinde var mı? Yoksa ayriyetten indirecek miyiz?

tüm dil paketlerinin olduğu versiyonları da mevcut torrent sitelerinde ancak dosya boyutu çok büyüyor bu versiyonu indirince.

önce programı indirip öğrenme istenilen dilleri ayrıca indirmek daha mantıklı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri