Boş Zamanlarınızı Rosetta Stone ile Değerlendirin!

Açmayı düşündüğüm ve uzun zamandır ara vererekte olsa kullandığım nasa tarafından en iyi ingilizce öğretme seti olarak seçilmiş harika bir program bu.

Ancak grammer bilgisi olmadan başlamanız saçma ve anlaşılır olmaz kafanızda bir dolu soru olur o yüzden size tavsiyem grammer bilgisi edinmeniz benim favori sitem : videoluingilizce.com | özkan çelen dur. Onun dışında duolingo voscreen busuup gibi siteleri de düzgün kullanır ve kendinize bir hedef belirlerseniz ingilizcenizi çok çok iyi seviyelere getirebileceğinize inanıyorum.

Paylaşım için teşekürler.
bende yeni başlıyanlar için bir paylasımda bulunmak istiyorum;

Bu paylasımda emin olun bir kursta goreceginiz bütün konuları ayrıntısı ile göreceksiniz.
yapmanız gereken defter kalem alıp normal derteymissiniz gibi günde 1 video dersi dinlmek izlemek.
1 dersi enaz 2 tefa tekrarlayın çünkü normal kursta verilen 2 saatlik egimde verilen konuyu 1 videoda toplanmış. bunun nedenide derste ögrenci soru ve sorunları olmaması.
en az 2 defa tekrar edip düzenli ders dinler çalısan arkadaslar emın olsunle 51 video bitiminde, yanı 51 gün sonra hayatınızda çok sey degişecek.

https://www.youtube.com/channel/UCiRvZX_GYqZbz8Ta5yygv8Q/videos?sort=da&flow=grid&view=0

Herkese iyi egitimler diliyorum.

Açmayı düşündüğüm ve uzun zamandır ara vererekte olsa kullandığım nasa tarafından en iyi ingilizce öğretme seti olarak seçilmiş harika bir program bu.

Ancak grammer bilgisi olmadan başlamanız saçma ve anlaşılır olmaz kafanızda bir dolu soru olur o yüzden size tavsiyem grammer bilgisi edinmeniz benim favori sitem : videoluingilizce.com | özkan çelen dur. Onun dışında duolingo voscreen busuup gibi siteleri de düzgün kullanır ve kendinize bir hedef belirlerseniz ingilizcenizi çok çok iyi seviyelere getirebileceğinize inanıyorum.

ben tam tersini düşünüyorum ilk olarak buradaki kelimeler öğrenilmeli ki ardından gramer öğrenilebilsin. bütün okul hayatım boyunca sürekli kafamda olan soruydu bu aynı türkçe bilmeden sıfat zarf öğrenmeye benziyor. eğitim sistemimiz çok çok yanlış.

Ben ingilizceyi Özkan hoca kadar insanın kafasına sokarak anlatan bir hoca görmedim. Muhteşem öğretiyor kesinlikle. Sayesinde çok şey kazandım.

Ben ingilizceyi Özkan hoca kadar insanın kafasına sokarak anlatan bir hoca görmedim. Muhteşem öğretiyor kesinlikle. Sayesinde çok şey kazandım.

aynen öyle bana da inanılmaz yararı oldu ancak tekrar etmeyince biraz zorlanıyo insan şu an düzenli olarak tekrar etmeye ve kelime öğrenmeye çalışıyorum öğreniyorumda hayırlısı böyle siteler öğretmenler vs oldukça öğrenilmeyecek şey yok

Programın linkini bulamayıp indiremeyen, kuramayan arkadaş olursa özelden yardımcı olabilirim.

Kardeşim bu birkaç ay içinde şu dili bu dili öğrenme yalanlarına inanma.O kadar kolay olsa dünyada dil sorunu kalmaz

hocam adobe air hatası alıyorum. bir kaç kere sildim tekrar yükledim ama kabul etmedi acaba programın kurulu olduğu dosyadaki adobe air klasörünü uploadlayıp verebilirmisiniz. Belki düzelir.

Pratik için Voscreen videolarını izleyebilirsiniz. Youtube hesabı mevcut ve kendi sitesini de kullanın mutlaka. Dizi film reklam video kliplerden alıntı yaparak öğretiyor.

Rosetta konuşmayı geliştiriyor ben pek sevememiştim.

Başlangıç için daylight tavsiye ederim.
Proğram olarak Tell me more. Ttnet taksitle alınabiliyor sanırım.
Direk yabancı hoca olarak James'i öneririm adam müthiş bir eğitici ve komik.
James · engVid

Yine de pc başında oturup sürekli türkçe konuşunca bi süre sonra çok fazla şeyi unutuyor insan.Türkçe ile alakayı kesmek gerekiyor biraz.

başka hangi diller var acaba

kullandığınız sürüm nedir? Windows 8 32 bit mi 64 bit mi, Windows 8.1 32 bit mi 64 bit mi?

Windows 8, 64 bit'te kurulum gerçekleşmedi bende... (Tam olarak hangi rosetta stone sürümüydü bilmiyorum tabi :) )

Çalıştırdığım sürüm büyük ihtimalle 8.1 64bit.64 bit olduğu kesin ama 8mi 8.1mi tam hatırlayamadım.

Çalıştırdığım sürüm büyük ihtimalle 8.1 64bit.64 bit olduğu kesin ama 8mi 8.1mi tam hatırlayamadım.

bende Windows 8 var (8.1'e upgrade yapmıyorum bilerek, denedim hoşuma gitmedi), verdiği hata Windows installer ile ilgili bir hata, muhtemelen 8.1'de yamasını çıkarttılar...

bende Windows 8 var (8.1'e upgrade yapmıyorum bilerek, denedim hoşuma gitmedi), verdiği hata Windows installer ile ilgili bir hata, muhtemelen 8.1'de yamasını çıkarttılar...

versiyon 3.5.5 bunu bir deneyin.

Amerika'da bi alışveriş merkezinde kiosklarda takı toka satıyordum, yanımdaki kioskta andy diye biri satıyordu bunları fiyatı arkadaşın dediği gibiydi yanılmıyorsam, ama bir kere bile sormadım adama ne işe yarıyo bu nasıl bi taktiği vardır diye gelip geçen güzel ablalara bakmaktan. bide ilginç bir not bu andy bana volvo araba hediye etti, evet yanlış duymadınız bana araba hediye etti. yanlış hatırlamıyorsam 89 modeldi galiba, araba 700$ filan ediyordu, ben daha sonradan öğrendim arabayı hurdaya çıkarma masrafı arabanın fiyatını geçiyormuş meğerse:) dönerken bende yeni gelmiş bir arkadaşa hayır olsun diye verdim;) neyse sağol arkadaşım bunun rusçasını indirebilirsem indiricem, geçenlerde ukraynadaydım hücum marşıyla gittim izmir marşıyla geri döndüm ruşça bilmediğim için ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri