Uzun süredir içerik yayınlamadığım kanallarımın hepsi spam dolandırıcılık vs. sebeplerle kapatılmış. Başka yaşayan var mı bu durumu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler. Peki kapanan kanallar diğer kanallarınızı etkiliyor mu hocam veya etkilememesi için ne/neler yapıyorsunuz?Evet spamdan kapanmalar yogun şekilde devam ediyor. + bazı kanallarda ise yıllar önce eklenen numaralar tekrar aktif edilmiş. kanallara girilmiyor.
Teşekkürler. Peki kapanan kanallar diğer kanallarınızı etkiliyor mu hocam veya etkilememesi için ne/neler yapıyorsunuz?
Temiz çalış hocam sorun varsa çözmek bize düşer, böyle sorunlar herzaman oldu olmaya devam edecek olması daha iyi bizim için çürük elmalar elenir, Ona buna bakma yoluna bak youtube candır. İtirazınızı yapın hemen açılır.
2 kanalım kapatıldı 410K ve 45K aboneli kanallardı tüm emeklerimi çöp ettiler.
Spam, dolandırıcılık gibi sebeplerden mi kapatıldı hocam sizin de?2 kanalım kapatıldı 410K ve 45K aboneli kanallardı tüm emeklerimi çöp ettiler.
Spam, dolandırıcılık gibi sebeplerden mi kapatıldı hocam sizin de?
2 kanalım kapatıldı 410K ve 45K aboneli kanallardı tüm emeklerimi çöp ettiler.
Spam , dolandırıcılık (ithama bak **) dolandırıcılık ne la. Neyse, o sebeplerle benimkiler uçtu, biraz canlı destekle didiklediğim zaman bahane uyduruyorlar kapak fotosu vs diye. Oysa ki benim yaptığım şey diğer üreticilerin yaptığından farksız, kapatmaya sebep hiç bir şey yoktu
İşin ucu henüz herhangi x kişilere dokunmayanlar, Youtube Candır. Çürük elmalar elenir daha iyi olur diyebilirler. İşin ucu nezaman onlara dokunursa ozaman anca onca emek verilen kanalların elden nasıl bir çırpıda gittiği bunun acısı ozaman anlaşılır.
Birgün herkese algoritma dokunur. Bugün olmasa yarın.
Ben YT çalışmıyorum uzun zamandır. Ama çalışsa idim bazı önlem planları var aklımda. Önemlerimi alırdım. Yazılımcı olduğum için, Algoritmalara bir tık daha hakimim. Belki de kimi zaman ne yapsanda botlara yine takılırsın.
Youtube ile uğraşıyorsanız, Kanallarınız kapanırsa pes etmeden tekrar yeni kanallar açmalısınız. Çok zor moral kırıcı olsa da. Binlerca aboneli kanalları kaybettikten sonra başlamak çok moral kırıcı olabilir.
Araştırma yapıp daha iyi önlemler ile yola devam etmelisiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.