Boşuna Mı Yabancı Adsense Çalışıyoruz

askbahcesii

Kayıtlı Üye
malum kesinleşmelere 2 gün kaldı ama geçen ay ve bir önceki ay kesinleşmeler olmadı çoğu arkadaşımızda. ve kapanan kanallara ödeme yapılıp yapılmadığı da muallakta.ben ve çoğu arkdaşımız yabancı adsense işine yöneldi ama yine sonu hüsran olabilir mi? çok mu acele ettik acaba? ayın 11inde yine sğuk bir su içer miyiz kesinleşmelerin üzerine.herkes düşüncesini belirtsin lütfen. hepimiz inşallah sıkıntısız alırız bu ödemelerimizi.

Ben açmadım yabancı adsense ama sanırım TR'de kapanmalar azaldı kaç gündür kapanma konusuna yazılan birşey yok. Ben dün tekrar bir TR adsense açıp bastım bütün kanalları. Kısmet artık. Kesinleşme konusu bence tamamen kapanmalar ile alakalıydı. Kanallar ayakta kalırsa artık kesinleşmelerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bende bi Soru Sorayım

Kasım Kazancı Aralık ve Ocak Ayında Kesinleşmedi sizce Bu Ay Hepsi Kesinleşirmi :(

Bende bi Soru Sorayım

Kasım Kazancı Aralık ve Ocak Ayında Kesinleşmedi sizce Bu Ay Hepsi Kesinleşirmi :(

hiç zannetmiyorum :mad: ( bence )

en son adsenseye 3 erden 9 kanal bağladım hepsi de kapanınca bıraktım şimdilik. ne bağladığın kanal ayakta kalıyor. ayakta kalsa bile düzgün tık gelmiyor. sonra da adsense kesinleşmiyor.
kısa zamanda düzelir inşallah..

Ben açmadım yabancı adsense ama sanırım TR'de kapanmalar azaldı kaç gündür kapanma konusuna yazılan birşey yok. Ben dün tekrar bir TR adsense açıp bastım bütün kanalları. Kısmet artık. Kesinleşme konusu bence tamamen kapanmalar ile alakalıydı. Kanallar ayakta kalırsa artık kesinleşmelerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

3 adsensei le test yapıyorum kapanan kanal spam vs diğeri bir yıllık temiz adsense, diğeri webadsense yt bağlı, bakalım bu iç adsense nasıl sonuç verecek. ayrıca dediğiniz gibi kapanmalar kesildi neredeyse tıklama kazançlar normalleşti, bakalım 2 gün sonra neler olacak.

[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] [MENTION=14158]arme[/MENTION] hocam emin misiniz kapanmaların azaldığna bence millet iyice bıktığı için artık toplu kapanma konusuna bişey yazmıyor

Kapanmalar durmadı, kimse Tr adsenseye kanal bağlamıyor.
Sonu zaten bilindiği için.
Toplu kapanmalarda da yazan çok kişi var adsenseye bağlayıp.
Girip o konuyada bakabilirsiniz.
Herkes deneme yanılma yapıyor hangisi tutarsa diye.

@adnandogannn @arme hocam emin misiniz kapanmaların azaldığna bence millet iyice bıktığı için artık toplu kapanma konusuna bişey yazmıyor
ben kapanmıyor ama dediğim gibi eski bir adsense ile deniyorum, belki o yüzden kapanmıyor olabilir, ama bu adsenseye bağladığım ilk kanallar uçuyordu şimdi ise sağlam her şeyiyle.

her şey yavaş yavaş yoluna girecek arkadaşlar
her yıl olan şeyler bunlar son 2 yıldır biraz daha ağırlaştı ömrümüz yeterse 2018 e girerken de daha farklı sıkıntılarla boğuşacağız ama durmadan yolumuza devam edeceğiz

bu ay kasım aralık ödemesini yapcaklarına gönülden inanıyorum (evrene pozitif enerji verin)

Adsensenin tr kısmını çöp ettik mimlettik o yüzden başımıza bunlar geliyor yabancı adsensem de 3 haftadır kapanma yok

Rus adsenselerde de kapanmalar başladı..Yerli yabancı ads farkı kalmamıştır bu saatten sonra..

Bu yabanci adsense fikri nasıl ortaya çıktı benim hep yabancı almanya yani ama yine kapanmalar ve kesinlesmemeler bende de var bunun tr yada yurt dışı adsense ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu yt nin genel bir durumu artik

bu ay kasım aralık ödemesini yapcaklarına gönülden inanıyorum (evrene pozitif enerji verin)

Kesinlikle

1421011332835.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri